Tagok >> Marcika >> Giulietta 1.6 jtdm

Giulietta 1.6 jtdm - főkép

Blog

2022-03-10
Rádiócsere 2DIN-re

Az új kombó: Kenwood DMX120BT + Vestys UC003-4-D tolatókamerás rendszámtábla + ACV 42-AR-x04 (Connects2) multikormány adapter + Phonocar beépítőkeret - az ezüstmetál keret könnyedén lejön (patent) - rádiót és blue&me-t kivettem - a műanyagot fűrészlappal ki kell vágni, hogy beférjen a rádió - Tovább »

2020-10-12
USB foglalat rádiónak

Bár a kesztyűtartóban lévő gyári foglalat helye sem volt számomra szimpatikus, az új rádió USB vezetékét el kellett valahova elérhetőbb helyre vezetni. A Conrad szaküzletben találtam is egy erre megfelelő foglalatot. Olyan helyre akartam tenni első körben, aminek helyét viszonylag könnyen cseréle Tovább »

2020-10-10
Kulcsház csere

Nem tetszett, hogy igénytelen a kulcsom. Könnyedén találtam az interneten, és rendeltem egy utángyártott házat. Itt-ott eltért picit pl. az elem rögzítés módja, de egyébként teljesen ugyanaz. A csere könnyű volt, gombsor kijön, van egy csavar alatta, az ki, a többi adja magát. Az utángyártott kul Tovább »

2020-10-10
Eddigi szerviz

Nem szeretek azon gondolkodni, hogy mikor mi mehet tönkre az autómon, és mivel főleg nagyobb távolságú utazásra használjuk (2. autó), ezért én azokat is cseréltetem vásárlás után, amikkel lehet gond. TMK! 2020.02. óta (mindenről örzöm a papírokat): - komplett vezérlés (vásárlás után ez termész Tovább »

2020-10-10
USB töltő - szivargyújtó helyére

Nagyon zavart, hogy nincs egy rendes USB aljzat a kézifék környékén. A Conrad szaküzletben vásároltam egy olyan USB aljzatot, amit a szivargyújtók helyére lehet beépíteni. Előszőr is kivettem a biztosítékját, ami egyébként 15Amperes, de az USB töltő leírásában 5Amper a maximum - így azt a sz Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum