156 Sedan - főkép

Blog

2024-06-25
Nem jó hírek.

Sajnos nem volt kedvem írni mostonában.. 3 hónap alatt sok minden történt vele sajnos negatív irányba, kézifék köteleim leszakadtak, szikrázott az autó alja sokak szerint, és volt olyan autós aki villantva állított meg.. jobb alsó lengőkar is nyeszereg, kézifék-lengőkar csomiban 2 hónapja..felső len Tovább »

2024-03-17
Olajcsere és légszűrőház csere

Március 9.-én végre megkapta tőlem az olaj cserét...Motul 10w40, minden sallangok is cserélve :) Közben le tüsszentettem az ablaktörlő keretet is, és az esőtálca szokásos műanyag ápolást megkapta. 147-es Alfa légszűrő házat kapott mivel régi kuka volt szokásos repedések. Közben jobb oldalt valszeg Tovább »

2024-03-05
Erőhiány sokszor

Végre vissza tért az erő melegen is! :) 2-es hengernek gyújtókábele sziglagozva volt..teljesen nem értem amikor venni egy bontottat fillérbe kerül... Vettem bele gyári NGK-t teljes pakkot, közben megjött a gumiszőnyeg is mellé! :D Haladunk előre, lengőkar még mindig cserére vár, de e-hónap közepén e Tovább »

2024-02-26
Takarítás

Mai nap ki pucoltam a csomagtartót büdös is volt meg koszos, szerintem soha nem volt csomagtálca benne..persze akkor a utast tért is ki pucoltam vizesen :) Koch Chemie PolStar Koch Che. GreenStar ,k2 bill pro Tovább »

2024-02-16
Apróságok.

Végre tudtam cserélni pár dolgot, b1 türkölap,jobb1 hátsó üléstartó csavar hiányzott, jobb hátsó ajtó takarót belül a kilinccsel szembeni,bal1 ajtó határoló mivel nem is volt benne, napellenző mert szokásosan lógót. Egy hete elvittem szerelőhöz lengőkar cserére és axiál csuklóra, egy hetet állt ot Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum