33 1.5 IE - főkép

Blog

2010-08-16
Éjjeli üvöltés...Második felvonás! :)

Az én Drágám majdnem pontosan két év után ismét megmutatta hogy milyen gyönyörűen tud énekelni, anélkül, h életre kelne a boxer szív.....Igen-igen....ismét a duda....esős idő.....:)) eszementül szól a kétutas hangrendszer, pláne így ha folyamatosan ordít...Mentőt nem kellett hívni...de sztem ismét a Tovább »

2008-08-26
Egyedi kép...

Úgy érzem sikerült egyedivé varázsolni, amolyan egyszerű stílusban. Egy kis optika kívül, s persze belül a 8 hangszórós hang erősítővel és subbal,valamint a dvd fejegység és monitor/tv azt hiszem extra, de nem gyári, viszont elengedhetetlen egy hosszabb út alkalmával pl. egy Eros koncertet végigjáts Tovább »

2008-08-26
Alfa Service...

Nos. A sok év alatt talán 3x volt szerelőnél az autó, de már többet nem is igen lesz,mert úgy összenőttünk ez idő során, hogy csak az én és bátyjám segítségét fogadja el. Ráadásul én már nem nagyon bízok egy szerelőben sem. "Ha azt akarod,h a munka el legyen végezve, csináld magad!" ;) Én pedig öröm Tovább »

2008-08-26
Csak tisztán...

Azt hiszem azzal mindenki egyet ért,hogy egy autó szépen-tisztán mégiscsak más. Én bizony igyexem erre odafigyelni, főleg mert nekem nincs autóm...Nekem egy Alfa Romeo-m van!!! :) Tovább »

2008-08-26
Éjjeli üvöltés...

Az én drágám az egyik éjjel (2008. aug. vmelyik éjjele,már nem tudom mert még most is sokkos állapotban élem mindennapjaimat) 3 óra után pár perccel elkezdett dudúlni az udvaron. Csak úgy , mert ilyen kedve volt. Mindenkit felébresztett, azon túl a szívbajt hozta mindenkire,míg a sarut le nem vettem Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:33 1.5 IE
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:1991
 • Színe:Bianco Argento
 • Jellemzők:
  Megunhatatlan! Gyönyörű forma...Érezhető gyorsulás...S az egyik legszebb és legsportosabb (lásd régi Ferrarik) műszerfal amit valaha alkottak az Alfánál...Iszonyat Boxer hang, szívóhanggal megfűszerezve...Nem nagy autó,mégis nagyon kényelmes...asszem ennyi... :)
  Motorikusan, műszakilag gyári állapot, no tuning, hisz kategóriájában így is, sőt tőle nagyobb kategóriában is megállja a helyét...csak a levegőszűrő és persze a hátsó dob lett cserélve, a dominánsabb hang érdekében...

 • Extrák:
  Ablakemelő elől, központi zár, s persze a Boxer motor s a feeling a legnagyobb Extra...ez mind gyári.

  + "pici" hangtechnika
  + DVD fejegység
  + TFT monitor/tv
  + Riasztó
  utólagosan beletettem: +bőrös ülések
  + fekete kárpit és szőnyeg
  + szervókormány...
  + 15" Borbet alufelni

  + Saját elképzelésű és készítésű optika kívül.
 • Egyéb:
  EGYSZERŰEN MEGBOLONDÍTOTT.
  Ő az első Alfám, s amikor először vezettem, azt mondtam magamban: "ilyen nincs, ez nem igaz..."
  Egy-két ismerősöm szerint: "az autó nem normális" :-)
  Szerintem pedig nem más, mint Alfa Romeo...
  Megfertőzött, de rendesen...


  ...egy számít: olyan legyen,mint új korában.
  ...lehet h már olyan is?! :) ....már MÁS,kicsit.....:)

  Sosem lesz ELADÓ!!! :)

  ***Warning***
  The design of my car not to be imitated, find something else out!


Fotóalbum