Tagok >> Györgyusz >> 147 1.6 Twin Spark

147 1.6 Twin Spark - főkép

Blog

2011-04-10
Defekt eredmény

A defektes gumim kuka :( Ismétlem magam, még jó, hogy nem út közben. Ugyanis peremnél szálszakadás, vagy valami ilyesmi. (nem értek én az ilyen dolgokhoz, én csak egy "egyszerű" könyvelő vagyok. :D A szép az egészben az, hogy a gumi szettet egy hónapja vettem - igaz használtan, de azért reménykedte Tovább »

2011-04-10
Defekt :(

Három éve "vagyunk együtt" Babuval. Eddig sosem hagyott cserben, és ezt mindig is büszkén hangoztattam. De ez ma megtört. :( Kicsit haragszom is rá, bár igazságtalanul, mert ha meg kellett történnie, legalább így - minden baj nélkül - történt. Ugyanis, ma dicső feladatot kaptam: család fuvarozás, m Tovább »

2010-03-18
Műszaki vizsga - III. felvonás

Kicsit megkésve, de a végkifejlet.... Matrica rendszám bejegyezve a forgalmiba ingyen és bérmentve! :)) Ezekután újra irány a Magyar Autóklub! Mindenki kedves, aranyos, és segítőkész! Előzetes átvizsgálás után vizsga! Az átvizsgálást nem követtem figyelemmel, egyszercsak szóltak, hogy kész, és mind Tovább »

2010-02-18
Műszaki vizsga - II. felvonás :))

Szóval akkor előbb rendszámot intézek/nyomozok! Szerencsére Anyukám okmányirodai ismerősei nagyon segítőkészek voltak, és utána néztek nekem, hogy a matrica rendszám hivatalosan benne van a rendszerbe, engedélyezve van! Csak valami nagyokos ELFELEJTETTE beírni a forgalmiba!!! Könyörgöm, hogy lehe Tovább »

2010-02-17
Műszaki vizsga - I. felvonás :)

Elérkezett a nap! Műszaki vizsgára kellett vinnem Babut! A magyar valóságot tekintve sejtettem, hogy nem fog minden simán menni! Miért is menne? :)) Bár reménykedtem, hátha most elsőre sikerül valami.... :DD Bejelentettem a Magyar Autóklubba - én itt dolgozom, legyen már valami előnye is annak a do Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.6 Twin Spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:Piros
  • Jellemzők:
    Név: Babu
    Szuper autó, nagyon megy!! Kényelmes és gyönyörű!! Igazi családtag... :)
  • Extrák:
    Dupla digit Klíma, ABS, ASR, Nyolc légzsák, Tempomat, Elektromos ablakok elől-hátul, Elektromos fűthető tükör, stb...

Fotóalbum