Andy145 - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Tagok >> Andy145 >> 145 1.6 Twin Spark

145 1.6 Twin Spark - főkép

Blog

2012-07-02
Eladás után az autó szomorú sorsa!

2011. 11.18.-án adtam el az autót, melyet jelenlegi tulajdonosa árul, itt az amorén is. Az autó fent van a használtautó.hu-n is, ahol a tulaj azt írja, hogy két éve gondos tulajdonosa az autónak, ami nyilvánvalóan lehetetlen, max. pár hónap ez az időintervallum. A vezérlést még a férjem cseréltette Tovább »

2011-08-14
Kirándulás kis hazánkban.

Ma elugrottunk Szigetvárra egy haverhoz, akinek van két AMG Mercedese, megmutatni neki az autót és egyúttal teszteltük a gépet. Doxa a hangja és módosításkor alánk rúg, úgy megindul. :)) Tovább »

2011-08-14
Vezérlés csere.

Miután megvettük az autót, úgy döntöttünk, hogy a vezérlést lecseréljük rajta, mert a szíj már eléggé kopott volt és a módosító is csörömpölt. Az alkatrészek beszerzését a férjemre bíztam, mert a saját autóihoz is ő vásárolt meg mindent és soha nem vett olyat, ami ne lett volna jó (megjegyzem, sok a Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.6 Twin Spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    Dinamikus, sportos, mint minden Alfa.
  • Extrák:
    Gyári extrák: elektromos és fűtött tükrök, hímzett sportcsomagos ülés, kormánylégzsák, utaslégzsák, üléslégzsák, távirányítós központizár, gyári riasztó, elektromos ablakok, automata klíma, de nem sorolom, mert facelift-es.
  • Egyéb:
    Kenwood fejegység, minek ide egyebek. :))

Fotóalbum