156 1.9 JTD - főkép

Blog

2016-02-03
Utolsó blog ebben a témában

Mivel régen olyan szorgalmasan blogoltam (kis túlzás), és a jövőben is szeretnék, ezért nem hagyom annyiban az 56-os történetét. Utóbbi posztomban azt hazudtam, hogy rájöttünk a titok nyitjára, hogyan vegyük át a hatalmat a kerékdőlés szög felett. Nem jöttünk rá, mert nem lehet, és nem is kell. Úgyi Tovább »

2014-05-08
Képek, mert amúgy nem sok minden történt

Felniről már beszéltem, hogy más színű lesz, gewindék is bent vannak, és végre rájöttünk, hogyan lehet leültetni és az első kerekek terpesztését megszüntetni (mert "olyan nincs, hogy ezen a szar alfán ne lehessen kerékdőlést állítani"....), remélem hamarosan megvalósul. Boszlopot újra fóliáztuk, elö Tovább »

2014-02-17
Gewinde-Dämpfer

Már vagy mióta nem írtam blogot, szóval most pótolok mindent pár mondatban. Cserélgetjük az olajat szorgalmasan, amikor kell, ablaktörlővel szívom mindig, de végre rendesen működik, futómű beállítás, lengőkar szilent csere (vagymi), és a kedvencem - porlasztócsúcs csere :)))). Készülünk a szezonra Tovább »

2013-05-13
Séétálunk, séétálunk..

.. aztán annyira nem volt csüccs, de nem csalódtam a rugókban (köszönöm mégegyszer Sanyi:P ). Annyit ültet, hogy ne legyen otromba magas, annyit viszont nem, hogy látványos legyen. De nem is akartam, hogy az aszfalt megcsiklandozza a pociját a kicsinek :) Pontosan annyira van lejjebb, hogy minden a Tovább »

2013-05-05
Nyárra villogós szett

Itt a tavasz, irány a fodrászat meg a pláza a szezonhoz illő ruhákért. Hát én most ezek helyett a felettébb csajos dolgok helyet a kicsit vittem el új cipőket venni. Pontosabban még csak próbálgattuk a kis borbeteket, de a pénteki ültetés után mindennapi viseletként fogunk villogni a kiscipőkkel. El Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum