156 1.8TS - főkép

Blog

2014-08-21
Nyaralás adatokban

Voltunk Horvátországban Brac szigetén Bol városában az Alfával. Összesen 211liter benzinnel mentem 2410km-t. Ez 8,75liter átlagyfogyasztás. Általában 4ember+csomagok az út nagyobb részén. Autópályán szinte végig kb 120as tempót tartva néha 140ig elengedve. 0 hibával ami a legfontosabb, egyedül a Tovább »

2014-08-12
Futóműállítás

jobb alsó lengőkar csere után csak elvittem egy beállításra, a balos összekötő be volt állva melegíteni kellett. Összetartás kihozták szépen viszont főleg a bal oldalon elég tré a dőlés. A melegítés miatt drágább volt a móka. Tovább »

2014-08-09
Alsó lengőkar+apróságok

Hamarosan hosszabb útra kell vinnem az autót és előtte átnézettem. A lista: - jobb + bal alsó lengőkar, a jobbost máris azonnal cseréltük (TRW került bele), a balos még hátravan - első hajlékony fékcsövek (cserélve) - 2 hátsó stabilizátorrúd (még hátravan) + kapott egy olajcserét Mahle szűrőv Tovább »

2014-07-25
Klíma....újra....

Sajnos nem sokáig tartott az öröm az előző klímaszervíz óta. Egy ideig szépen fújta a hideget majd két-három hét után egyre drasztikusabban vesztette el az erejét. Visszavittem a szervízbe, hátha valami garanciális probléma az előző javítással kapcsolatban. De sajnos nem (legalábbis ezt mondták). M Tovább »

2014-06-12
Klíma

A nyári felni eladását követően belekezdtem az autó általános állapotának rendberakásába. Az időjárás miatt adott volt, hogy a klímával kezdjük. Pár héttel ezelőtt már kiderült, hogy valahol elereszti a nyomást, tömítetlen a rendszer, töltésre vittem, de a töltés előtti vákuum teszt sikertelen v Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum