156 1.9 JTD - főkép

Blog

2015-12-07
Első futómű javítás

Sikerült rendelnem a futomuwebshop-tól egy komplett első lengőkar szettet. Ha már lengőkarokat cseréltettem egyúttal a lengéscsillapítókat(Magnetti Marelli) is kicserélték. Most minden szuper az első futóművel:)))! Tovább »

2015-10-07
légtömegmérő+olajcsere

Nyaralás előtt 2 nappal vettem észre h nem megy úgy az autó ahogy szokott vagy ahogy kéne. Mint kiderült a légtömegmérővel volt a baj úgyhogy azt még indulás előtt kitudtam cseréltetni. Tegnap előtt megtörtént az olajcsere is (természetesen selénia wr-t kapott). Tovább »

2015-06-28
Új nyárigumi garnitúra

A feleségemtől és a családomtól előre megkaptam a szülinapi ajándékomat ami egy vadiúj nyárigumi garnitúra volt:)! Olasz autóhoz Olasz gumi illik úgyhogy nagyon örültem a Pirelli P7-eseknek:)! Hihetetlenül jó a tapadása, nagyon tetszik:)! Tovább »

2015-04-03
Olajcsere,szűrő cserék,lengőkar csere

Tegnap megvolt a tavaszi felkészítés egy része. Cserélve lett az összes szűrő ami az autóban található(olaj szűrő,pollen szűrő,üzemanyag szűrő,levegő szűrő). Plussz kellett még olajat cserélnem (természetesen Seléniát kapott mint mindig) és egy Tovább »

2015-03-01
Haspajzs csere

Szatyinál sikerült lecseréltetnem az alsó motorvédő burkolatot. Az előző már darabokban volt fent (gyakorlatilag gyorskötözők tartották) és mivel nagyon remegtek a darabok alapjáraton ezért elég hangos volt. Nem úgy mint most h már fent van az új így sokkal szebben duruzsol. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum