Tagok >> Wolf >> 147 1.9 jtd 16v

147 1.9 jtd 16v - főkép

Blog

2020-12-15
Covid, meg minden

Megállt a világ. Tavaszi konténer, karantén, kijárási korlátozás következtében hirtelen felindulásból úgy döntöttem belenyúlok a hangtechnika szívébe. Megszabadultam hertz átoktól. Szétdöntöttem fejtől mindent. Visszakapta régi erősítőt új is maradt. Van tehát 4x120 +1200 watt rms teljesítmény, ez Tovább »

2019-06-28
Megminden

243 ezer km. Olajcsere, lemgőkarból ami gatya, az csere. Tovább »

2019-05-26
Jó idő, hifi

Na ha már kitört a nyár... halgassunk zenét... végre lett két új mappa pendrive on, valam új, más, mint eddig... Menjünk neki: Hócipőm kivolt, bekötéssel, zörgő kárpit, minden, de így volt tűrhető a hang... Leírom, mert... Pioneer DEH-80PRS Pioneer Reference Series Imádom ezt a fejet, meg oly Tovább »

2019-05-02
A füst a legfontosabb alkatrész.

242 ezer...csak, hogy én is tudjam, mikor volt :) Szóval, mint tudjuk, alapjában véve rengeteg elektronikai, és mechanikai eszköznek is legfontosabb alkatrésze a füst. Nem kivétel ez alól a kuplungszerkezet sem... Kijött a füst, elszállt kuplung. Na azért ennyire nem volt vészes, nem láttam fü Tovább »

2018-11-15
Atombasszus

Nem hagy, nem hagy nyugodni hangtechnika. Bár mindig mondom, nem hangerő a cél, az 1000watt rms monoblokk előhozta dld reflex láda létező összes hibáját. Nem torzít, nekem igen nagyot szól, ilyen téren semmi baj vele. Ám elképesztően lágy hangja van. Hidalt 150 wattos régi erősítővel majd leverte Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:147 1.9 jtd 16v
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2004
 • Színe:Sötétszürke
 • Jellemzők:
  progressive, fejlesztés alatt.
  Bőr belső, szövetkárpittal, kicsit unalmas, fel kell dobni...
 • Extrák:
  Pioneer DEH-80prs fejegység. Flac-ot ugyan nem játszik, de elnézem neki. AAC t viszont igen...azt se tudom mi az..majd lehet konvertálgatni..
  Első ajtókban magas cserélve selyemre, kicx..tán orosz, nekem bizonyított előző autóban, és így alfa is kapott.
 • Egyéb:
  Gyári cd..alig bírtam kiszedni. Alatta levő pohártartónak, fióknak mennie kell, nem férnek el fsatlakozók.
  Most vezetékelés jön. Meg kell vennem egy pohártartó előlapot, sajátot nem akarom szétbarmolni. Fiókot megmenteném, hátha úgy is elférnek csatlakozók, akkor lenne mellette hely kapcsolóknak, mélypotméternek.

Fotóalbum