Tagok >> Wolf >> 147 1.9 jtd 16v

147 1.9 jtd 16v - főkép

Blog

2024-03-19
Hifi megint

Aktuális olajcsere megvolt, pio A-200 vagy milyen fejegység lecserélése folyamatban. Helyén van, helyenként működik, helyenként nem, tolatókamera… azt még nem sikerült életre keltenem. Egy ideje kempingezik egy pár bullet tweeter a szekrényben, eljött az ideje a beépítesnek. Új fej képes keze Tovább »

2021-11-13
Eltelt majd egy év

Pandémiáva telt az év, meg csórósággal. Életben tartom a gépet, ennyire futja. Kaptunk új lengőkart, féltengelyporvédőt, bontott kutyacsontot, meg ami kellett futóműbe. Megtettünk, sokat mondok: háromezer kilométert. Lett egy kis pénz hülyeségre, régi álmom a 20as focal szett örökre bevégezte. Féle Tovább »

2020-12-15
Covid, meg minden

Megállt a világ. Tavaszi konténer, karantén, kijárási korlátozás következtében hirtelen felindulásból úgy döntöttem belenyúlok a hangtechnika szívébe. Megszabadultam hertz átoktól. Szétdöntöttem fejtől mindent. Visszakapta régi erősítőt új is maradt. Van tehát 4x120 +1200 watt rms teljesítmény, ez Tovább »

2019-06-28
Megminden

243 ezer km. Olajcsere, lemgőkarból ami gatya, az csere. Tovább »

2019-05-26
Jó idő, hifi

Na ha már kitört a nyár... halgassunk zenét... végre lett két új mappa pendrive on, valam új, más, mint eddig... Menjünk neki: Hócipőm kivolt, bekötéssel, zörgő kárpit, minden, de így volt tűrhető a hang... Leírom, mert... Pioneer DEH-80PRS Pioneer Reference Series Imádom ezt a fejet, meg oly Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.9 jtd 16v
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Sötétszürke
  • Jellemzők:
    progressive, fejlesztés alatt.
    Bőr belső, szövetkárpittal, kicsit unalmas, fel kell dobni...
  • Extrák:
    Pioneer DEH-80prs fejegység. Flac-ot ugyan nem játszik, de elnézem neki. AAC t viszont igen...azt se tudom mi az..majd lehet konvertálgatni..
    Első ajtókban magas cserélve selyemre, kicx..tán orosz, nekem bizonyított előző autóban, és így alfa is kapott.
  • Egyéb:
    Gyári cd..alig bírtam kiszedni. Alatta levő pohártartónak, fióknak mennie kell, nem férnek el fsatlakozók.
    Most vezetékelés jön. Meg kell vennem egy pohártartó előlapot, sajátot nem akarom szétbarmolni. Fiókot megmenteném, hátha úgy is elférnek csatlakozók, akkor lenne mellette hely kapcsolóknak, mélypotméternek.

Fotóalbum