AlfaBoy - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Mutasd

>> Szerviz2009-01-19

Száguldanak bele a kilométerek :-) 145k és természetesen megint egy adag friss Selénia WR Diesel, olajszűrő, levegőszűrő :-)

 
>> Szerviz2008-07-14

Ismét lenyomtunk 10K kilométert, így 135-nél belekerült a friss Selénia WR Diesel :-) Ja azt azért itt meg kell említeni, hogy cserétől cseréig még az egy decit is alig éri el az olajfogyasztása a kicsikének :-D Szépótóóó, jóótóóó :-D

 
>> Tuning és extra2008-07-07

Hol is kezdjem???
Volt egy álmom... és egy nagyon szerencsés véletlen folytán sikerült is valóra váltanom... :-)
Igaz, hogy eredetileg piros bőrüléseket szerettem volna tenni a Kuwikba; de találtam annál sokkal szebbet!!!
Mivel több, mint egy évig használaton kívül voltak az ülések, ezért bizony rájuk fért egy alapos takarítás és ápolás; amit Föci-féle "húdejócucc"-al sikerült is véghezvinnem :-)
Most már tényleg tuti a belseje is... :-D

 
>> Tuning és extra2008-06-16

A helyzet az, hogy már amikor felkerültek a 17-es TI felnik, már akkor zavart, hogy elég nagy volt a hézag a kerekek és a sárvédő pereme közt... Hosszas vívódás után (pro és kontra elemzés, STEP analízis és költsgéterv elkészítése...:-D) végülis úgy döntöttem, hogy kap egy 3cm-es ültetést a Kuwik... Az eredmény szerintem magáért beszél :-) (Najó, tény és való, hogy rázósabb lett és magas padkákhoz sem kéne túl közel kerülni; de azért vannak előnyei az esztétikai pozitívumon kívül is :-D ) Ja és, ha már úgyis szét volt szedve a futómű, akkor már kicseréltek egy gömbcsuklót is a jobb elején, illetve pótoltak két hiányzó gumiágyat az első tornyokban... :-D

 
>> Autóápolás2008-05-28

Végre itt az igazi nyár; épp ideje volt eltűntetni a téli autómosásokból összeszedett karcokat, hibákat. Ennek legjobb módja a polírozás :-)
Gyönyörű szép lett ismét a kicsike...
É ha már kozmetikusnál volt, akkor érezze magát tényleg nagyon jól: full belső ápolást is kapott :-D

 
>> Tuning és extra2008-04-07

Végre eljött az ideje a nyári görgők felpakolásának... Nem semmi a gépecske a TI felnikkel az tuti :-D De, hogy még jobban kiemelkedjen a látvány, ezért gondoltam, hogy a féknyergek kapnak egy szép piros színt, hogy még feltünőbb legyen :-) Így is lett, egy barátom kikeverte nekem a megfelelő Alfa piros színt és uccu neki, röpke két óra alatt már virítottak is a nyergek, ahogy kell :-D
Ami a költségeket illeti: a felni és a gumik megálltak 2 kilóban, a festés meg egy pizzába került :-D

 
>> Tuning és extra2008-02-11

Fekete autó... csak úgy ordított, hogy valami sötétítést kapjon :-) Hát meglett :-) SunGuard fóliát kapott a kicsike és meg kell hagyni, nagyon dögös lett :-)

 
>> Tuning és extra2008-02-11

Meguntam, hogy folyamatosan le kell dobálnom a telefont, ha megláttam a rend egy őrét, mert ugye nem igazán szeretik, ha az ember félkézzel a telefont fogja... Nekem is mindig gondot okozott, hogy egyik kezemben a teló, másikban a szendvics volt vezetés közben, mert így nem tudtam inni :-))) Na viccet félretéve, beszereztem egy Bluetooth kihangosítót, ami így utólag is nagyon jó ötletnem tűnik, mert lényegesen jobb így közlekedni :-)

 
>> Szerviz2008-02-06

Sikerült végr beszerezni a gyári Selénia WR Diesel olajat a kicsikének, ígyhát ideje volt bele is önteni; természetesen olajszűrő cserével egetemben :-)
Ezenkívül sor került egy polenszűrő cserére is, amit GEORGE-nak köszönhetően találtam meg; hálám üldözni fog GEORGE!!! :-D

 
>> Tuning és extra2007-11-06

Hosszas gondolkodás után úgydöntöttem, hogy kap szép xenonszemeket a Kuvik...
Azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem bántam meg... Tényleg nagymértékben javított a világításon és természetesen sokkal jobban is néz ki :-) De most olyan problémám van, hogy vadásznom kell xenongázzal töltött kékes ízzókat a refibe és a ködlámpába, mert nagyon bután néz ki a jelenlegi izzó sárgás fénye a xenon szép jégkékje mellett... Nade ez legyen a legnagyobb probléma :-))) Amúgy tényleg csak ajánlani tuom a xenont; szerintem megéri!