Tagok >> juhaszgabor >> Spider / GTV JTS Medio

Spider / GTV JTS Medio - főkép

Blog

2014-03-24
43.000 km

Átléptük együtt az első ezresünket! :) Tovább »

2014-03-24
Generátor felújítás

Kedd este ügyesen kijátszottuk a generátort nagyobb bontogatás nélkül, szerdán reggel átvittem Balatonlellére Mészárovics László autovill. szerelőhöz, ott megállapította, hogy a dióda sor adta meg magát, valószínűleg a sok állástól, ezt a párával magyarázta. Alkatrész hiányában, csak csütörtök délel Tovább »

2014-03-03
Trafó csere

Gyári cikkszám alapján rendeltem trafót és ki is cseréltem, sokkal egyenletesebb lett a járása a motornak, de még mindig mintha valami nem lenne 100%-os, mivel még mindig van egy nagyon minimális döcögése. Tovább »

2014-03-02
Generátor felmondta a szolgálatot

Vasárnap délután lementem egy alfa szakértőhöz, kiolvasni a hibát, illetve kideríteni, mégis mitől rángathat néha az autó és dobálja be a motorhiba visszajelzőt. Sikeresen odaértem, megálltam a kapuba és onnan már nem sikerült elindítani az autót, de legalább tudta, hogy hol kell lerohadni. Gondolom Tovább »

2014-02-26
Lengőkar és stabkarok

Kis szenvedés után sikeresen kicseréltük a bal első lengőkart, illetve a 2 db első stabilizátor kart, de bal elől valami még mindig reccsen és bukkanókba nyekereg. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV JTS Medio
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:ezüst
  • Jellemzők:
    2.0 JTS 16v (jelenleg 42.000km-rel, ha igaz)
  • Extrák:
    6 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – ASR (kipörgésgátló) – állítható kormány – bőr belső – CD-s autórádió – centrálzár – dönthető utasülések – elektromos ablak elöl – elektromos tükör – ESP (menetstabilizátor) – fényszóró magasságállítás – fűthető szélvédő – fűthető tükör – hátsó fejtámlák – kikapcsolható légzsák – ködlámpa – könnyűfém felni – középső kartámasz – manuális (5 fokozatú) sebességváltó – manuális klíma – pótkerék – sportfutómű – sportülések – szervokormány – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák.

Fotóalbum