159 sedan - főkép

Blog

2017-07-10
Injektor elektromos csatlakozó csere

Nyaralás természetesen,egyszercsak Hill Holder,aztán ASR,VDC,engine check,hibaüzeneteket adogatta sorba, üzemanyag szintjelző fel-le ugrált és rángat össze-vissza. Félreálltam,dekni burkolat le,addig addig nézegettem,h kiszúrtam,h asszem az 1-es henger van a szíjak felől a klímacső melletti első por Tovább »

2017-07-10
Kis rutin

Kb. 10 hónapja vette a 2.4-est azóta vagyok tag és azóta készülök irkálni... Első szervizem a vásárlást követően 2 hétre volt,az apropója egy surlodó fémes hang kuplungolás közben. Irány szerviz! Alfa szerelőhöz vittem,de mint kiderült a lelkesedése volt a legnagyobb. A hangra azt mondta,h talán a Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 sedan
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2006
  • Színe:grafit
  • Jellemzők:
    2006-os évjárat,sedan 2.4 jtdm ,manuális 6-os váltóval.
  • Extrák:
    Bőr belső,ASR,ABS,DSC,9 légzsák,bose zene 8 hangszóró,ülés fűtés,deréktámasz,sebességfüggő szervókormány,4 el.ablak,elektromos tükör,fűthető tükör,fűthető szélvédő,esőszenzor,fényszenzor,sötétedő tükrök,giugiaro desing,centrál,riasztó ,2 gyári kulcs,fedélzeti computer,ülésmagasság állítás,fényszoró mosó,defekt szett,tempomat,xenon,2 zónás digitklíma,szervízkönyv,205000 km.sportfutómű,hűthető karrtámasz,hűthető kesztűtartó,állítható kormány

Fotóalbum