Tagok >> Zsé939 >> Brera/Spider 939

Brera/Spider 939 - főkép

Blog

2017-06-02
Tető nem nyílik

Temporare Fehler , tető nem nyílik Szivás ELM327 adaptert kell beszereznem, meg kell nézni mi a baj Valószínűleg a ki szárnyak állító motorja, abban is a pozícióadó poti, legalábbis a net szerint. Ma délután bekészítek pár sört a hűtőbe :) Tovább »

2017-05-30
Tetőprobléma

Sajnos párszor előfordult, hogy a tető nem nyitott ki rendesen, és nagyon lassan mozog. Googlizás ki mit ír, olajcsere javasolt. Olaj rendel Tutela GI/R. Hidraulikus táp kiszed a helyéről, fejvakarás hogy a szedem ki az olajat. Injekciós tű zsugorcső, és már jön is kifele az olaj, Rettenetesen néz k Tovább »

2017-05-25
Egy kis szívás

A múlt héten egy komolyabb gyorsulás után a következő lámpánál nagyon szép füstfelhőt eregetett a masina. Hossza keresgélés után meglett a probléma oka. A fűtőradiátor felé menő hűtővízcsövek a szó szoros értelmében elporladtak ,és nagyobb hűtőköri nyomás mellett a kipufogóra spriccelték a hűtőköz Tovább »

2017-03-31
Tavasz

Elkezdődött a nyári felkészülés. Elől féktárcsacsere, hátul fékkötél csere lesz. A fékolajcserére is megérett a gép. A fékkötél beszerzése nem ment probléma nélkül. A harmadik garnitúra lett jó, de végre már be van szerelve. A kocsi alatt mindig volt pár olajcsepp, és most végre aknán meg is láttam Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum