Mutasd

>> Esemény2017-06-02

Temporare Fehler , tető nem nyílik
Szivás
ELM327 adaptert kell beszereznem, meg kell nézni mi a baj
Valószínűleg a ki szárnyak állító motorja, abban is a pozícióadó poti, legalábbis a net szerint.
Ma délután bekészítek pár sört a hűtőbe :)

 
>> Autóápolás2017-05-30

Sajnos párszor előfordult, hogy a tető nem nyitott ki rendesen, és nagyon lassan mozog. Googlizás ki mit ír, olajcsere javasolt. Olaj rendel Tutela GI/R. Hidraulikus táp kiszed a helyéről, fejvakarás hogy a szedem ki az olajat. Injekciós tű zsugorcső, és már jön is kifele az olaj, Rettenetesen néz ki. Új olaj bele, tető mozgatása, megint leszív, megint új olaj.
Az operáció után minden korábbi probléma eltűnt, tető mozgatás gyorsabb.

 
>> Szerviz2017-05-25

A múlt héten egy komolyabb gyorsulás után a következő lámpánál nagyon szép füstfelhőt eregetett a masina. Hossza keresgélés után meglett a probléma oka. A fűtőradiátor felé menő hűtővízcsövek a szó szoros értelmében elporladtak ,és nagyobb hűtőköri nyomás mellett a kipufogóra spriccelték a hűtőközeget. Legnagyobb meglepetésemre a cseredarabok 1 napon belül itt voltak, és kezdődhetett a szívás. Mondanom se kell a hozzáférhetőség nulla. A kiszerelt csöveken csak a gumi rész van hővédelemmel ellátva, a műanyag gyors csatlakozóra már nem jutott, meg is lett az eredménye.

 
>> Szerviz2017-03-31

Elkezdődött a nyári felkészülés. Elől féktárcsacsere, hátul fékkötél csere lesz. A fékolajcserére is megérett a gép. A fékkötél beszerzése nem ment probléma nélkül. A harmadik garnitúra lett jó, de végre már be van szerelve.
A kocsi alatt mindig volt pár olajcsepp, és most végre aknán meg is láttam honnan jön az olaj. A jobb első féltengely szimeringje eresztett. Probléma elháritva
A tető is megkapta az ápolást. Rendeltem tisztító, és impregnáló szert. Nagyon szép lett a vászon színe.