Mutasd

>> Tuning és extra2010-07-27

Rendeltem az ebay-en egy bőr multi kormányt! Na ez kormány! Nagyon jó a fogása! Gyönyörű, újszerű állapotban van. Már bent is van... :)

 
>> Szerviz2010-07-27

A kupplunggooomm! Kampec!
A szerviz udvarába még bementem, de ki már nem tudtam jönni. Na akkor felgyorsultak az események, mert ez hétfő reggel volt és szerdán már Tokajba akartunk utazni a Hegyalja Feszt-re. Szerencsém volt, a szervizben elvállalták és másnap nekiláttak. Én szereztem Valeo kupit, meg kellett még egy alsó munkahenger. Most hibátlan. Hm. Ez ilyen.

 
>> Egyéb2010-06-18

Mozgalmasan alakult a hétvége megen'... Sok-sok autópálya, sok km... Mostanában érzem, hogy kezdem megszokni.
Hetente 2x lemosom. Szép amikor tiszta. Kár, hogy mindig esik... gyanítom befoghatnám inkább, mert van akinek a házát viszi a víz jelen idő szerint, nekem meg pár koszfolt szúrja a szemem. Hm...

 
>> Egyéb2010-05-31

Úgy alakult, hogy le kell menni Mezőhegyesre. Nosza! Némi gázolaj, matrinca és hajrá! Kényelmes ... és suhanunk. Nagyon feszesen megy az úton. Nem hangosabb mint a benzines volt. Lent sétáltunk kicsit, aztán Szeged!
Szeged szép, mint mindig. Kár, hogy a Kis Virág cukit felújítják és zárva volt.
Aztán elindultunk, mert olyan fekete felhők jöttek, hogy az ihaj! Nem mentünk fel a pályára, beálltunk egy mini benzinkúthoz, hogy megvárjuk a felhőszakadás végét. Nem vont baj, hogy nem indultunk el. Elképesztően esett az eső. Mikor alább hagyott, elindultunk haza felé. Kb 100km-en keresztül szakadt. 80-90-et lehetett menni a sok víz miatt. Szép nap volt összességében. Rómeó szépen ment, semmi gubanc! A gázolajjal is takarékosan bánt ... ahogy szokott!
Az első kép megint csak egy eddig ismeretlen műszerállást mutat. A benzines 4500-at fordult ekkora sebességnél!
A második kép a benzinkúton készült. Mindig tartok a jégtől és inkább egy fedett nagynyomású mosóban vártuk ki a végét...

 
>> Szerviz2010-05-18

Nem vettem gyárit semmiből, viszont a lehető legjobb minőségűt! Gates vez.szíj, Ruvill(?) görgők, Selenia olaj, Mann szűrők, NGK izzadó gyertya, stb.
Van egy nagyon jó bontós ismerősöm, Ő csinálta. -2 nappal előtte eltörött a kilincs rugója. A bontóban volt... )
Szóval szépen és gyorsan összerakták nekem! Munkadíjjal együtt fizettem 120e jóféle magyar Forintot! Hát ja! Az olaj méreg drága és az gyertyák sem éppen a legolcsóbb. Amúgy a figyelmembe ajánlották, hogy eszembe ne jusson valami kínai ..ar szűrőket, meg ilyeneket berakatni!!! Láttak légszűrőt, amit összeszívott a motor:D Motorolaj szűrő dettó! A légszűrőtől "csak" megáll...
Szegénykémnek a termosztátja vacak! Az a héten kerül helyesbítésre.

 
>> Egyéb2010-05-17

Új ablaktörlő, egymás szokogatása...

 
>> Egyéb2010-05-17

Soha sem tapasztalt műszerállások! :)

 
>> Egyéb2010-05-08

A benzines 156 elment... Nagyon-nagyon szerettem, de így döntöttem.
Megnéztem a kínálatot és úgy döntöttem, hogy a német használtautó lesz a megoldás. A futómű olyan csendben van, hogy a kék akkor sem volt ilyen csendes, mikor vettem. (2.5 éves volt és 50.000km volt benne!) Hihetetlen! Kiváncsi vagyok, hogy mikor szólal meg benne valami. (Ezek nem utak, csak fizetünk értük!)
Teljesen máshogyan megy, mint a benzines. Nem olyan hirtelen haragú a gázpedálra, de nagyon szorít, ha nem engedem el. Korábban volt régi TD-m. Na ez úgy megy, amekkora gázt adok. A régi kiakasztotta a turbót és ment, ez annyira pörgeti, amekkorát nyomok. -ez az érzésem-.
123450km van benne, eddig Hamburg utcáit rótta. Egy német fazon volt az első tulaja. A belseje szép állapotban van, valamit mindig cuccolt vele, de nincs össze ..aszva, összertörve, ne hiányzik semmije.
A fésték gyári mindenhol (110-150mikron)
Iszonyatosan stabil ezekkel a kerekekkel! Mintha sínen.... Tényleg! A kék is jól ment a 205/55-16-al, de ez klasszisokkal jobb!
A barátaimnak jobban tetszik, mit a kék. Nekem a bézs belső hiányzik kicsit. Ennek viszont valami fura, durvának tűnő anyagból van a belseje. Szép is és kényelmes is!