Mutasd

>> Szerviz2011-05-31

Az előző bejegyzésben már említett futóműhiba orvoslására ma került sor.A megfelelő embereknél a megfelelő helyen és megoldással...
Hazaérkezésem es Alfacity után következő utam Várpalotára vezetett Csöriékhez.
Orvoslásra került a már egy joideje huzodó termosztat probléma, a hátsó első keresztlengőkar csere, ABS biztosítékcsere, pollenszűrőcsere, klímafeltöltés.
Egy családias hangulatban eltöltött napon vagyok túl.A fekete cápa újra teljes lendülettel tűri a katasztrófális magyar utak megpróbáltatásait.
Kőszönet Csöriéknek mindenért...
Jah és a keresztlengőkaron véletlen az áll hogy made in Germany... :S :))
193500 km

 
>> Szerviz2011-05-13

Feldobtam a nyári gurulókat és feltűnt hogy valami viszi az autó hátuljat.Idő híján meg nem neztem csak letettem és visszamnetem németbe.1. hiba.A kocsit édesapám elvitte egy szagemberhez mivel ideje neki sem volt megnezni.2. hiba.
Ebből kifolyolag lett egy felesleges hátsokerékcsapágy cserém jobb és baloldalon miután a "szagember" a kopott szilent miatt keltkezett rendellenes kerékmozgást a csapágykopásnak tudta be... Mint kiderült simán nem eért hozzá..Kocsi nem volt nálam így nem nezhettem a hibát, de mivel sürgős volt látatlanban megcsinaltattam...azaz kiobtam 60 rugót az ablakon majdhogynem...Igaz van két új hátsókerékcsapágyam.Köszönet értük Erhardnak :)
A már emlitett "szagember" miután sztem maga is észlelte a próbaúton hogy nem történt változás, közölte hogy valamelyik szilentet is kikene cserelni... No comment...Tanulság..Soha ne hidj el látatlanban semmit megha sürgős akkor sem...

 
>> Esemény2011-05-07

Ma leugrottunk Friedrichshafenbe a mar fentemlitett esemenyre,es ott keszült par kep Alfakrol.Mint dsejtettem nemsok digo vas diszelgett a sok nemet offos között,dehat eztmar idekinn megszoktam...

 
>> Egyéb2011-04-27

Ujabb ev ujra keszülödes alfacityre.
Zotyanak köszönet a matrica elhozasaert.
Jofele cucc lett az idei matrica. Nekem bejövös.
Nemi szabäszat utan felkerült a hatso szelvedöre.
Felugrottak Andrasbacsitol vasarolt gumik a nyari felnikre, az FK pajzs kisereteben.
Nyäri kollekcio :)

 
>> Egyéb2011-04-03

Pär honapja felfigyeltem az adok veszekben egy hirdetesre amiben egy ferrari ora volt, de anno sajna lassu voltam es elbuktam a bizniszt.
Errefel egy hete ujfent megjelent az adokveszekben a mar fent emlitett darab.Most en volta ma leggyorsabb. Miutan edesapam megvette a cartarstol, kollegaim voltak szivesek es kihoztak nekem, igy mamar gyönyörködhetek benne.

 
>> Szerviz2011-03-25

Par hete felfigyeltem egy hirdetesre az adok-veszekben.Andras bacsi hirdetett 2 db joallapotu 225/45 R17 es Vredestein Ultrac Sessanta gummat. Azonnal pattantam a hirdetesre, köszönet erte Andras bacsinak amiert megvarta mire odaerek ertük ! :)
Igy van tartalek nyari gumim is...

 
>> Esemény2011-03-05

Ma latogatast tettem kollegakkal a Sinsheimi Techikai Muzeumban...
Es amit ott talaltam...A cimben foglaltatik.Mindösszesen 3 letezik elviekben marcsak a gepböl.1933-as evjarat.220 Le 8 hengeres 2,6 l-es motor.
Mit tehttem volna megcsodaltam,es megcsodaltam,es megcsodaltam..nem minden nap latni ilyet...
ami szep az szep...Sztem a kepek magukert beszelnek...
Alfa Amore...

 
>> Autóápolás2011-02-20

A heten megvolt a 190000. km is, a kep nemtul jo de tän läthato.
Elvittem a kocsit egy fullos mindent magaban foglalo mosasra (alvaz, viasz,etc...)

 
>> Egyéb2011-02-08

Megvettem az idei autopalyamatricakat a magyar ill. osztrak palyara.
Miertis ne teremszetesen a magyar nagysagrandekkel dragabb..hihetetlen....

 
>> Szerviz2011-01-29

A repedt szélvédő cseréje esedékes volt az új pályamatrica felkerülése előtt.
Színezett üveg,meg sötétítőcsík a tetején,így a fóliacsík megspórolva.