33 1,5 QV - főkép

Blog

2014-05-01
On the road again!

Majdnem minden előjel nélkül ért az élmény, amely - vezető oldalon ülve és tapasztalva - először defektnek álcázta magát, azonban pillanatok alatt "eldurvult" a helyzet, amikor is súroló, karcoló hangok kíséretében egy egész fordulatnyi ellenkormányzással lehetett csak egyenes irányban tartani Piros Tovább »

2014-04-17
Épp időben!

Hozzám kerülése óta húzódott a most végre megvalósult szerviz. Elvégzett munka főbb részei és elemei: - toronycsapágy csere (jobb első, bal első) - kerékcsapágy csere (jobb első) - Olaszországból rendelve - vezérmű szíjak, feszítő görgők, ékszíj, főtengely szimering csere - futómű állítás Tovább »

2014-04-07
Nagy nap!

Vasárnap G-Burt-nél jártam Kerepesen mint kisgyerek a játékboltban bőség zavarával szembetalálkozva. Végülis jó 2-3 óra szemezgetés után az alábbi szerzemények kerültek hozzám. Nincs is mindre szükségem, csak sajnáltam otthagyni őket. Ó, azthiszem kezdődik! =P Tovább »

2014-04-05
Ablaktörlő intervallum

Mai jótétemény az ablaktörlő intervallum működésének rendbetétele volt. Egész telet végiggyakoroltam, hogy pont alapállásban, vízszintesen állítsam meg a törlő lapátokat, de mától ezt is az "elektronika" végzi. Relé ellenőrizve, csatlakozó saruk megrenoválva, működtető motor és áttétel és érintkez Tovább »

2014-04-01
Szemfény

Ma du. tervezett spontanaitásból ugyan megműtöttem kicsit közelebbről behatóan Piroska jobb szemét. Az üvegbúra elvált a lámpatesttől, úgyhogy a fém foncsor tükröző felületét kezdték már meg a betévedő amortizációs víz, por és ezek kombinációi. Ki és szétszerelés után a lámpatestet és a foncsort j Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:33 1,5 QV
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1985
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    I. szériás Quadrifoglio Verde
    - Boxer motor - azahang!
    - dupla Weber karburátor
    - elektronikus műszeregység
  • Extrák:
    - elektromos ablakok elöl
    - kormánymagasság állítás
    - olajnyomás mérő
  • Egyéb:
    - 5db gyári Alfa Romeo Speedline alufelni

Fotóalbum