Mutasd

>> Szerviz2018-04-16

... hát akkor a küszöb téma. Nem fűznék hozzá sok mindent...ne lepődjön meg senki, a kocsi koszos. :-) Autó letamasztva. Jó kezekben.

>> Autóápolás2018-04-10

Felkerültek előre is a nyári szandálok. Pár napig elől a téli 17es, hátul a 19es nyáriak mentek. Dunlop megérkezett és fel is lett pattintva. Sajnos nem csinált valaki képet...ja én voltam.
Küszöb hétfőn lekerül és javítva lesz alatta, ami ki van megint rohadva....csinálok képeket holnap...még a külső-belső takarítás hátra van. De sajnos nem fér bele mostanában semmi. Hanyagolva van a két gép. :( Kórház, stb, stb

>> Autóápolás2018-04-08

Nem az én napom volt a mai. Elkezdtem a nyári készülődést. Sajnos a küszöböt le kellett vennem, mert állt benne a föld és a víz. De itt lesz még egy köröm, mert nem az igazi.
Nyári gumit végignéztem, hogy defektes-e. Szerencsére nem voltak azok. Jobb elsővel kezdtem, haladtam hátra... és ez fogafott a bal elsőnél. LOL hát ezt, hogh szedtem le télen? Kajak nem értem. Szóval téli vissza előre. Ideg majd megölt. Külső, belső takarítás is elmaradt...pfej, úton az új, kedden, szerdán kész leszek.
A küszöbhöz a patent cikkszáma a második képen.

>> Szerviz2018-01-26

A két hátsó rugó eltört, viszont én csak a bal hátsón vettem észre. Jobb az kiszerelés közben derült ki. Eibach Pro-Kit került bele. - Erhard intézte a dolgokat kurva gyorsan. - idővel kap egy nagyobbat...a szélvédő megrepedt a nagy rottyban szóval van következő lépés, de ezt lakás felújítás/költözés után. Küszöböm is eláll...azt majd jó időben. Aaaah :-)
Alkatrész 55, munkadíj 40!

>> Egyéb2018-01-26

Ő is kapott egy pár Bosch Aerotwin törlőt.

>> Esemény2017-11-19

Felkerültek. Még most sem tetszik. Egy éve is le akartam cserélni...elfelejtődött. Képet pótolom. Addig is a km állás

>> Esemény2017-11-10

Felkerültek...ja nem. Az egyikkel gond van. Szóval hétfőn gumis. Nem tartja a "nyomást".

>> Szerviz2017-11-10

Megnéztem miért remeg a jobb oldali tükör...el volt törve a tartóka...holnap letesztelem a ragasztást. :-)

>> Szerviz2017-11-02

Párszor nem akart beindulni, csak kattanás lehetett hallani, ha nyomogattam a gombot. Már majdnem önindító cseréig jutottam, amikor egy sietős napon felidegelt és már tervben volt, hogy ráöntöm az összes gázolajat, amikor az aksinál lévő kábelt mozgatva vert egy szikrát és hallatszott, hogy forgatja az önindítót. Szép lett volna, ha nekem ugrik a pár kilójával. Szóval kábel csere, ami megy az önindítóhoz. Elég kula állapotban volt. Képet majd csinálok.
Közben valami here letörte a balos tükröm is. Szóval csere... viszont bontóból rosszat kaptam vagyis egy buta tükröt. De nem volt kedvem küldözgetni így mindenki édesanyját említve a két tükörből csináltam egyet... amúgy a kábel sem volt jó, azt is meg kellett oldani. :-) A tükör még vár a felrakásra. Rámsötétedett.
Azt el is felejtettem mondani, hogy a kábel 35 lett volna újonnan. Mi a f.szösz? Cikkszám: 50506265

>> Tuning és extra2017-08-20

Egy kis bővítés a fejegységhez. Tolatókamera a rendszámtábla világítás helyére. Képe elég gyenge (nekem), de megteszi. Van pár kérdésem, amire remélem megtalálom a választ hamarosan. LOL
Gondolom a segéd vonalak nem fordulnak, már miért is tennék. :-)
Éjszakai kép milyen.
Segédvonalakon található szakaszok beszerelés utáni távolsága. :-)
És a fejegységen az automatikus bekapcsolás kajak kérdéses. Én fogom nyomkodni vagy mi a puca?