tipoatti - főkép
>> EseményAlfa 146 1.6 TS Ti style // 2014-11-29

Jó helyre került szerető és szerelő gazdihoz, fekvőrendőr-mentes vidékre.

Tudtam, hogy sokáig nem lesz nálam - magáért beszélt az állapota és az opciói. A foglaló kifizetésének napján offkorsz okvetlen muszáj volt a check engine lámpácskának tudatnia velem, hogy a hátsó lambdának éppen most fújt a bíró. Előbbiek megállapítására Zé.-nél került sor, az alkatrészt meg is rendeltem, ki is fizettem - az új gazdinak ezzel se legyen gondja. Sok örömöt az autóhoz Alex!

>> EseményAlfa 166 3.0 V6 24V aut. Distinctive // 2014-02-10

Régóta árultam, azonban közös utunkat egy kihagyhatatlan csereajánlat okán fejeztük be. A legjobb, leginkább szeretett autóm volt. A folytatás egy másik legendás típus és sztori...

>> EseményAlfa 166 2,4 JTD Progression // 2013-05-05

Ez gyors volt. A meghirdetett áron mondjuk nem is csoda, hogy elkelt. Jó kis verda, pár dolog hiányozni fog belőle így egy hét után is. :( Jó helyre, Kecskemétre került, a szimpatikus új tulaj természetesen invitálva lett köreinkbe.

>> EseményAlfa 166 2,5 V6 24V aut. Distinctive // 2012-08-06

Végül is ezért vettem meg... Nagyon megszerettem, nehezen váltam meg tőle. :( Az első komolyabb kp.-s érdeklődő el is vitte, bár ezen nincs igazán mit csodálkozni az állapota és a megjelenése miatt. Jó helyre, igazi alfáshoz került. Azt kell mondjam (elismerem), a JTD ki.aszottul nem egy kávéház az aresei V6-tal ( nyomaték, fogyasztás, minden ilyen: csak duma ).
Hiányozni fog... Asszem pótolni kell.

>> EgyébAlfa 156 1.8 TS Distinctive // 2007-10-08

Ma elvitték a szekeret. Mindíg jó szívvel fogunk gondolni Rá. Nagyon jó társunk volt, nagy feladat lesz megtalálni a méltó utódot... :(((( Egy biztos, dízel lesz a következő. Vidékre kerül, jó kezekbe. Természetesen nem maradt el a figyelem felhívása az amore-ra. Hátha viszontlátjuk még itt!!!