Blog >> soft99

>> AutóápolásWebM // Alfa Giulia 2.0 Super // 2019-03-14

Még korábban autópályán keletkezett egy kavicsnyom a jobb tükörházon, úgyhogy szereztem be gyári javítófestéket. Igazából eddig sem nagyon látszott, mosáskor tűnt csak fel, de mostmár szinte teljesen észrevehetetlen.

A fényezés ismét kapott egy Nanolex SiFinish bevonatot a kerámia frissítésére, a szélvédőn pedig a Glass Guard réteget frissítettem. Utóbbi úgy tűnik, alacsonyabb hőmérsékleten hamarabb köt, és nehezebb visszatörölni, de egy újabb applikálás és korábbi visszatörlés után szép lett. A lámpákon kipróbálom a Soft99 Glaco Blave-et, ez egy plexikre optimalizált termék, szintén hidrofóbitást ígér. Felrakni gyerekjáték volt, a hatásossága majd elválik.

>> Autóápolásrbalint88 // Alfa 156 1.9JTD 16V Distinctive Berlina // 2017-10-23

Kisbarátommal összefogva, egy nagy levegővétel után vettünk két waxot, Soft99 Scratch Remover és Soft99 Kiwami, szumma 19000Ft postával. Megejtettük a szeánszot, reggel f7-től 9-ig tartott a móka, a képen látható a végeredmény. Ha már ilyen szépen indult a nap, akkor feldobtam a téli kerekeket és elvittem azokat is lemosni, hogy ne fékporosan-dzsuvásan rakjam el őket.