Blog >> találkozó >> party

>> Eseménymesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2009-06-13

Az idén tetszett leginkább a Mediterrán party, hamar eltelt egy fél nap!

A gyönyörű Alfák mellett egy kék 500-as Fityót sikerült letesztelnem. Őszintén szólva, bajban voltam az 1.3-as Multijet motorral: számomra vezethetetlen. Alul nyomatékszegény, feljebb meg felesleges húzni a motort. Ráadásul még kuplungolni is kellett! :-o Lehetett volna MiTot is tesztelni, de már korábban jobban megismertem a legkisebb modellt, így nem 'vettem el' a lehetőséget a többiek elől.

Ittam fini Lamborghini kávét -ahogy láttam, nem csak alfásokat szolgáltak ki vele, Halesz mester is ott kuncsorgott a digo nedűért :) Kedvesem megkóstolta a Barilla készítményeket, én nem vagyok ilyen bátor :). A fagyi is nagyon finom volt, az édességre már nem emlékszem biztosan.
Sok kedves ismerőssel találkoztam, Grando+Kriszta, Tipoatti, MRT, Seri,Szisza+Zoli,Tommi, Polo hogy párat megemlítsek...

Érdekes volt a Gorenje játék, kettő kivételével minden válaszra tudtuk magunktól is megfejtést, a maradék kettőben pedig kaptunk segítséget. Ez pont elegendő volt ahhoz, hogy a 18 helyes megfejtő közül a mi adatlapunkat húzzák ki a 3 nyertes közé. Gorenje ajándékcsomaggal jutalmaztak, benne egy méretes Gorenje hővédős ernyővel.

A hangulat és a szél nagy, a hostessek csinosak, az ételek-italok finomak, az autók szokás szerint csodálatosak voltak! Köszönjük a szervezőknek, várjuk a következőt!