2015-01-17

XVII. Alfa Amore Pókerverseny

Rég volt már ennyire hangulatos és vidám pókerversenyünk, mint a mostani, és mindez egyértelműen a lányoknak volt köszönhető.
Események >> 2015  

Ismét az Universum Poker Club látta vendégül az Alfa Amore pókerversenyét.

Húsz induló, köztük öt lány, akik közül négyen már az elején egy asztalhoz  kerültek. A legszerencsésebb talán Halesz volt, amikor beülhetett közéjük, majd Szözsi is csatlakozott. Míg a másik két asztalnál visszafogottan indult a meccs, a terem a lányoktól volt hangos, végignevették az első pár órát. Szözsi a lányok között nem tudott érvényesülni, de ezt be kell tudnunk annak, hogy még a játék előtt hozzáért a szerencsétlenséget hozó lófej-vándordíjunkhoz. A lófejet legutóbb Mike nyerte meg, aki ugyan megpróbált megszabadulni tőle, de utána küldtük postán. Nagy zsörtölődve elhozta magával, majd amikor megérkezett, hozzáérintette Szözsi mellkasához... Lassan tényleg el kell hinnünk, hogy van valami ebben a lófejben! :)

Szözsit Fanni (Hudini barátnője) és Halesz együtt ejtették ki, így ők kicsit megizmosodva folytathatták. Szözsi nem keseredett el, hiszen nem ő az első bajnok, aki hazaviszi egy időre a vándordíjunkat is. (első kiesőként egyébként nyert egy 10 alkalmas bérletet a LifeKombat Gym-be)
 
Hosszú ideje figyeljük már, és bebizonyosodott, hogy az első kieső után sokkal felszabadultabb lesz a játék. Úgy tűnik, tényleg egyre jobban tart mindenki ettől a lófejtől :)
 
Egy másik érdekesség, hogy Szerencsés Finucci néven elhíresült versenyzőnk sem volt túl eredményes, másodikként esett ki. Reméljük, legközelebb újra bebizonyítja, miért is kapta a Szerencsés becenevet!
 
A verseny nagy összecsapásokkal folytatódott, közben megtudhattuk, hogy a lányok szerint a káró nem más, mint egy papírsárkány, majd a fiúk kontráztak: a pikk viszont egy nyeles szív!
 
A versenyben a legtöbb embert kiszozi ejtette ki, szám szerint négyet. Őt és barátnőjét külön ki kell emelnünk, első pókerversenyük volt, és mindketten pontokat szereztek: Ancsa a 10., kiszozi pedig a 4. helyen végzett. Jó lesz rájuk figyelni legközelebb! 
 
A döntős asztalra egyébként négy lány jutott az ötből (Ancsa, Timpiri, Szalamandra és Fanni) ami meghatározta a további hangulatot, sok nevetés és sok meglepően bátor all in. Végül Halesz jutott be a legkevesebb zsetonnal az első három közé, de ekkor már egy jó ideje mindenki biztosra vette Fanni győzelmét. 
 
 
Halesz gyorsan kiesett innen, Zoli viszont 1-2 jó all innel fordított és chipleader lett. A végső összecsapás meglepőre sikeredett:
 
 
A két nyolcassal Fanni, a 9-10-zel pedig Zoli mondott all int. Fanni már azt hitte, hogy nyert a két nyolcassal, de Zoli 10-es lapja befért a póker mellé ötödiknek, és ezzel a szerencsés, ritka leosztással nyerte meg a XVII. pókerversenyt. Gratulálunk minden résztvevőnek!
 
Íme a végeredmény:
 
20. Szözsi
18. Valerossa 
17. Hudini
16. Méh Attila (Imhotep vendége)
15. RoliQ4 
13. Jack  
12. Kraszy 
11. ToBoZ (Szalamandra vendége)
 
A döntős asztal: 

10. Ancsa (Kiszoli vendége) /+ 1 pont
9. Szalamandra /+ 2 pont
8. Mike /+ 3 pont
7. Blacky /+ 4 pont 
6. Csukárdi Gyula (Jack vendége) /+ 5 pont
5. Timpiri /+ 6 pont 
4. kiszozi /+ 7 pont
3. Halesz /+ 8 pont
2. Fanni (Hudini vendége) /+ 9 pont
1. Zoli (Halesz vendége) /+ 10 pont
 
Az első három helyezettet, a legjobb női versenyzőt az Alfa Amore serlegekkel díjazta. 
 
A TTGumi csapata (www.runflat.hu) a pókerverseny elsõ három helyezettjének az alábbi szolgáltatási csomagokat adta:

1. helyezett
Klíma felülvizsgálat, szükség esetén töltés
ózonos fertõtlenítés
téli-nyári átszerelés
 
2. helyezett
A fentibõl 2 szabadon választott
 
3. helyezett
A fentibõl 1 szabadon választott
 
 
Érdemes minél több pókerversenyünkön részt venni, ugyanis az összetettben az elsõ három helyezett különdíjat is kap majd. 
A második bajnokságunk ismét 15 versenybõl áll, minden versenyen az elsõ 10 helyezett kap pontokat, a 10. helyezett 1 pontot, az elsõ pedig 10 pontot.
 
Ha érdekel, kik nyerték az elõzõ pókerbajnokságunkat, kattints ide.
 
A második pókerversenyünk állása két forduló után:
Zoli: 18 pont
Halesz: 11 pont
Fanni: 9 pont
RoliQ4: 10 pont
Szalamandra: 9 pont
Pozsi85: 9 pont
Kiszoli: 7 pont
Timpiri: 6 pont
Csukárdi Gyula: 6 pont
Szözsi: 6 pont
Jack: 5 pont
Blacky: 4 pont
ToBoZ: 4 pont
Mike: 3 pont
Kraszy: 2 pont
Ancsa: 1 pont
 
A következő pókerversenyünket várhatóan február 21.-én, szombaton rendezzük!

Kapcsolódó topic: