2018-08-26

13. Gyöngyösi Alfa Romeo Találkozó

Ilyen volt a 13. Gyöngyösi Alfa Romeo Találkozó!
Események >> 2018  
Már a 13. gyöngyösi találkozót rendeztük meg. Ennek kapcsán két dolgot tudtunk meg. Az egyik, hogy borzalmasan repül az idő, a másik, hogy odafent is nyomon követik az eseményeket. Ezt onnan tudjuk, hogy aznap esett az eső. Se előtte egy hétig, se utána, csakis aznap. Nyilván a fentiek úgy gondolták, hogy ez illik a 13-as számhoz.
 
De ha azt gondolták, hogy egy igazi alfást ez visszatart, hát nagyot tévedtek!
 
 
A gyülekezőhelyen egyre csak gyűltek a szebbnél szebb Alfák, nőttön nőtt a tömeg, mindenhonnan a beszélgetés moraja hangzott. Régi barátok üdvözölték egymást, új barátok csatlakoztak a közösséghez, családok, párok, és első ízben az Alfás Nagyszülők, Mamó és Papó is tiszteletüket tették ezen a napon.
 
 
Majd elérkezett az idő, és útra kelve elindultunk találkozónk színhelyére, hogy a nap további részét együtt töltsük. Gyöngyös városának ismét megmutattuk milyen az alfás életérzés egyik legjobb momentuma, a konvojozás. Cirka 60 Alfa Romeóval vettük ki részünket a vasárnapi forgalomból, hogy azután az öreg Mátrának megmutassuk, mit jelent az, hogy futómű.
 
Megérkezvén a Kalandparkba, elfoglaltuk szokásos helyünket, majd elfogyasztottuk jól megérdemelt ebédünket, amelyet némi édességgel kísértünk le. 
 
 
Általában ilyenkor ebéd után a csapat szétszéled, de az eső miatt most nem így történt. Nagy beszélgetés parti kerekedett a fedett rész alatt. Jó volt látni ezeket az embereket így együtt, ezt a közösséget. Jó volt látni, hogy ebben a rohanó, stresszes világban van egy csapat, vannak emberek, akik félretesznek minden mást, és csakis az számít, hogy a másikat is ugyanaz hajtja. 
 
Az Alfa Romeo szeretete. Ha Alfás vagy, barát vagy!
 
Őrizzétek meg ezt még nagyon sokáig!
 
 
 

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2020-01-27 20:25:39 // 9893
Ahhoz képest elég sokan voltunk, video is készült, 75-ösök / is / gyorsultak, mi meg a Spiderrel középen próbáltuk felvenni de úgy otthagytak, hogy bexa-behu:-))))
Putyesz2020-01-26 21:58:51 // 9892
Basszus, nem most volt!
Putyesz2020-01-26 21:58:00 // 9891
Na ja.... 😀