2019-04-27

II. Pápai Alfa Romeo Találkozó

A Pápai Alfások Baráti Köre idén szervezte második találkozóját, ezúttal új helyszínen, a volt Vasas sportpályán, amit Pápa város önkormányzata biztosított.
Események >> 2019  

Cseqsz beszámolója:

Természetesen idén is rengeteg előkészületet igényelt a találkozó, mivel szerettünk volna újítani a tavalyihoz képest: több kiállító, színesebb, minden korosztály érdeklődését felkeltő programok. A jótékonyság ebben az évben is előtérbe került, a Veszprémi Koraszülött Mentő Alapítványnak gyűjtöttünk pénzbeli és tárgyi adományt.

A korán érkezőket reggelivel vártuk, majd 10 órakor Unger Tamás alpolgármester úr megnyitó beszéde után indultak a programok.11 órakor a Megafon együttes lépett színpadra, közben pedig már készült az ebéd, melyről Pődör László és csapata gondoskodott. Akárcsak tavaly, idén is sikerült finom étellel előrukkolniuk, ráadásként pedig gofrit kaptak a találkozó résztvevői.
 
 
 
Ebéd után egy kis újdonság jött, idén ügyességi versenyt is szerveztünk. A pálya összeállításánál figyelembe vettük, hogy az Alfa Romeo nem a legfordulékonyabb autó, ezért arra törekedtünk, hogy a versenyzők élvezzék a versenyt, de azért ne legyen túl könnyű sem a pálya.
 
Ezt követően Anetta szórakoztatta slágerekkel a közönséget, valamint míg a szülők egymás autóit mustráltak. Csemetéiket a gyereksarokban csillámtetoválás, gyurma, kifestő várta. 15 órakor került sor a felni kitartó versenyre, mely a tavalyi évhez hasonlóan idén is férfi és női kategóriában zajlott. Örömmel tapasztaltuk ismét, hogy a hölgyek is szívesen mérettetik meg magukat ebben a versenyben. Természetesen a felni kitartókat és az ügyességi versenyen résztvevőket is díjaztuk.
 
A díjátadás után a Starlight Dance SE tánccsapat látványos bemutatóját tekinthették meg a látogatók. 17 órakor a The Flashback együttes lépett színpadra és adta elő saját slágereit. Érdekesség a zenekarról, hogy több tagjának is Alfa Romeoja van.
 
 
Az egy órás koncertet a tombola húzás követte, amit sokan izgatottan vártak. A sok értékes nyeremény mellett a főnyeremény egy nagy értékű VTN fóliázásra beváltható utalvány volt, melyet a Babar Hydrografika ajánlott fel. A tombola húzásba egy meglepetés eljegyzést is belerejtettünk, sok boldogságot kivánunk ezúton is Gábornak és Szandinak.
 
A tombola húzást az adományok összesítése követte. A rendezvény során 259.000 Ft adomány jött össze, ebből az összegből 65.000 Forintot tett ki a Józsa Attiláné által készített és árverésre bocsájtott egyedi, kézzel készült Alfás szobor. A nyertes licit csapatmunka volt, mivel azt egy baráti társaság hozta össze. Nekik ezúton is köszönjük hozzáállásukat!
 
A találkozó záróakkordját a Rocklife Cover Band adta egy fergeteges rock koncerttel. A nap folyamán az időjárás kegyes volt hozzánk, a felhők közül néha kisütött a nap, csapadék pedig nem volt. Talán ez is hozzájárult a találkozó sikeréhez és ahhoz, hogy 124 autó valamimt közel 500 fő vegyen részt a rendezvényen.
 
 
A találkozót idén is Horváth Bálint ceremóniamester vezette. Fontos megemlíteni a kiállítókat, akik emelték a találkozó színvonalát. Köszönjük az Elaforg 2000 Kft-nek, a Babar Hydrografikának, a Metapont Plusz Kft-nek, Balogh Máté-egyedi autószőnyeg, a pápai Kékfestő Múzeumnak valamint a pápai rendőrkapitányságnak, akik KRESZ teszttel és egy rendőrautó bemutatóval várták az érdeklődőket. Külön köszönet Pápa város önkormányzatának, Gecse község önkormányzatának és a rengeteg támogatónak akik anyagi vagy tárgyi felajánlással támogatták a találkozót, nélkülük nem jöhetett volna létre! Folytatás jövőre.

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kazes☻2020-02-19 11:47:54 // 44793
Volt egy utam belváros oda - vissza és még odafele volt egy szép QV előttem a Dombovári útnál, aki lekanyarodott előlem, de később, már visszafelé is találkoztam vele a Hunyadi János úti Pappas felé... és kijjebb meg egy sárga - fekete 145-el haladtunk... bent volt még egy szép feka Giulietta, aki intett is! Mindjárt más így autózni! :)
Kau2020-02-16 18:43:26 // 44792
Rákóczi Feri és Tommi visszaintenek :)
Kazes☻2020-02-16 15:55:30 // 44791
Persze, természetes... a legtöbb annak tudható be. :)