Az milyen, hogy a csaj tök normális épkézláb felfogásról tanúskodó levelet írt a szakinak, aki erre válaszolta azt , amit.
Azt ne mondják már , hogy a Franciák jobban összeraknak valami, mint Gianniék az egyik macskát eszik, a másik meg csigát, és mindekettő állandóan részeg. A naggyonfasza Rezsóban a veszíj cseréhez motorbaktól kezdve a vezérlőelektronikáig mindent le kell bontani.
Ne is legyen az ilyennek olasz ótója, mert aztán csak lehetne hallgatni, hogy naugye igaza volt. Ezekre sajnos figyelni és költeni kell, viszont cserébe örömel nézel vissza a parkolóban a sok ocsmány szar közt feszengő Alfira !
Pénteken meg Józsinál Mancsi két dízel VW dugattyúval játszott, biztos azért voltak ott a kuka mellett mert csak úgy, bajuk nyilván nem volt ! A mazda 6-ban is hobbiból olvadt meg a dugó, meg a Fjord is csak azért hajtotta kétévesen kiflire a hajtókart, mert az olyan ha jó!
Tudod! egyéves autóban azt sem akarom tudni hol a motor című duma, aztán kiderül, hiogy ok egy éves de 70.000 km van benne, meg a gyári olaj , az is csak Horvátországba kifelé, visszafelé már az sem.
va anyját az ilyen majomnak. De mondjuk az ezeröcsi dízel 106 az biztos jó lehet.
Igazából MI tudjuk az igazságot,ami köszönő viszonyban sincs az efféle barmok véleményével...Kár h sokan az ilyenek alapján mondanak utána véleményt....
Jó sokat költesz ezekre a felgyújtásokra mostanság :-)
Én meg csütörtökön megyek Csörihez, és megcsinál egy csomó mindent a kocsin:
- Vezmód csere
- Alapjárati motor kipucolás
- Önindító kipucolás
- Fékbetétek cseréje
- Kézifék bowden :-)))
- Csomagtartó teleszkóp csere (lehet nem lesz alkatrész, akkor magam cserélem ki itthon)
- Zöldkártya
És én még megfejelem januárban egy vizsgáztatással is a költségvetést. Ha mindezek megvannak, akkor már csak egy polírt kell kapjon a kocsi tavasszal, és egész korrekt állapotban lesz. Bár filózom rajta, hogy szétszedem az ajtó burkolatot, mert amikor legutóbb fényezték, levették az egész borítást, és elég gányul szerelték vissza. Most vettem észre, hogy letörték a hangszórórács egyik pöckét, ezért kiesik, elállt a kárpit az ajtótól, mert nem nyomták rá rendesen és felgyűrődött a peremnél a műanyag. Szóval vicc, hogy 1 hétre leadom és ilyen dolgok történnek vele. A dolog pikantériája, hogy a fényező ismerősömnek bezárt a vállalkozása, valszeg nem ment neki jól. Úgyhogy most kereshetek BP-n fényezőt, akkor összepolírozza nekem az eltérően kopott felületeket, és nem az az életcélja, hogy lerántson egy valag pénzzel...
kicsit kevés is van benne, de inkább az a baj, hogy 15K kilcsi van benne, és szerintem már nagyon elhigult. ha nem ilyen baj van, akkor felgyujtom..... izé. szal költök rá kicsit.
Ez egy sima 6203 2Z csapágy, valóban az 51-es Sámson kuplungtengelyére való, de ebben a minőségben még oda sem, szóval ezt valami egyéb célra használták a kocsidban, nem hinném, hogy bárhová is való ilyen .
kézifék rendben, nem fagyott be,
lehúzott lamdbaszondával megyek már kb 2500 km óta, a fogyasztás lement 8ra (eddig még sosem volt ilyen)
igaz, h kicsit dadog a pécsi&komlói mínúszezerötszáz fokban 1-2 percig, meg picit lustább, de jobban fogyaszt.
kédergumik befagytak karácsonyra, alig bírtam kinyitni, de a nííveja krém segített (van benne glicerin:-))
téliguma fexik az úton, bárt kicsit repülő hangja van 60-70nél, utánna elnyomja a szívóhang (boxer rulez:-))
nem tudom mi történt de vmi új mosóport használhat a kedves, mert csaknem minden pólóm összement hasban...
:-)))
Ma egy kézifékes kanyar után kigyulladt az olajnyomásjelző lámpa... 3-4 napon belül olajat cserélek, és remélem többé nem ér ilyen meglepetés.... a fasom kivan a szarolaszrozsdabogjával.
Sziasztok, és Bújjjék kicsit megkésve Mindenkinek!
Tud valaki segíteni, hogy miért lehetett az, hogy pár napja egy hosszabb út során egy idő után mindig kigyulladt az üzemanyag-befecskendező visszajelző lámpa, aztán leállítás és újraindítás után elaludt, de egy idő után megint jelzett?!
Kösz!
Vki tudja hogy mi is lehet ez? A szerelők hagyták souvenír ként a motortérben...
Poland-Nsk-6203DU van ráírva és a belső fém karika forog, de nem vágom h mi ez...
A SimSon szimeringje is kb. pont ekkora és így néz ki :)