dyRo2011-07-14 08:55:13 // 710
baszki Blade, nem látni tőled semmit ;)
Blade2011-07-14 08:32:24 // 709
Ha már Euroring,
Ugye ezek a napok vannak a hónap utolsó hetében, ami már jövőhét utáni hét:
- 25. Hétfő
- 27. Szerda
- 30. Szombat
- 31. Vasárnap
Én ebből a 30.-át Szombatot javaslom. Csöri ötlete alapján támogatom az ivós-ottalvós bulit, ahol meg tudjuk beszélni az élményeinket:)
25 és 27 napok szerintem nem jók az ilyen bulikra, mert ugye másnap munkanap. Vasárnap szintén zenész.
Kecskeméten ezeket a szálláslehetőségeket találtam. Ha valaki ismerős arra felé, akkor ajánlhatna jó szórakozóhelyet, pubot bárt ilyesmit, lényeg hogy ital legyen:)))
Vélemény?:)
Ugye ezek a napok vannak a hónap utolsó hetében, ami már jövőhét utáni hét:
- 25. Hétfő
- 27. Szerda
- 30. Szombat
- 31. Vasárnap
Én ebből a 30.-át Szombatot javaslom. Csöri ötlete alapján támogatom az ivós-ottalvós bulit, ahol meg tudjuk beszélni az élményeinket:)
25 és 27 napok szerintem nem jók az ilyen bulikra, mert ugye másnap munkanap. Vasárnap szintén zenész.
Kecskeméten ezeket a szálláslehetőségeket találtam. Ha valaki ismerős arra felé, akkor ajánlhatna jó szórakozóhelyet, pubot bárt ilyesmit, lényeg hogy ital legyen:)))
Vélemény?:)
Blade2011-07-14 08:18:46 // 708
Köszi!:)
Az nagyon király lenne ha jönnél!:)) Az események menüben már kint van a cikk, ott lehet jelentkezni, BeeGee írta nemrég:)
Úgy néz ki, most hónap végén elmegyünk az Euroringre egy délutánra, az lehet ottalvós ivós buli lesz!:) De szerintem a aug23-i Hring is lehetne ilyen!:) Ha van kedved, akkor gyere az Euroringre is, az is hatalmas élmény!:))
Az nagyon király lenne ha jönnél!:)) Az események menüben már kint van a cikk, ott lehet jelentkezni, BeeGee írta nemrég:)
Úgy néz ki, most hónap végén elmegyünk az Euroringre egy délutánra, az lehet ottalvós ivós buli lesz!:) De szerintem a aug23-i Hring is lehetne ilyen!:) Ha van kedved, akkor gyere az Euroringre is, az is hatalmas élmény!:))
W.2011-07-14 07:19:02 // 707
Nagyon f@sza lett! Erősen gondolkodom az augusztusi napon...:)
Más: ez az az érzés, amit egy dízel ( legyen az akármilyen ) SOHA nem fog nyújtani! A hang.. hát, az állat! :)
Más: ez az az érzés, amit egy dízel ( legyen az akármilyen ) SOHA nem fog nyújtani! A hang.. hát, az állat! :)
Blade2011-07-14 06:42:18 // 706
Hát nincs mit, szivesen a választ:)
A szervezők nem állnak a helyzet magaslatán:( Pont egy hónap telt el,mire kaptunk egy olyan dvd-t nagy könyörgésre, amin a 12-13onboard felvételből három darab van megírva, duplán...
Pedig régóta várjuk a felvételeket, mert akkor senkinél sem volt saját kamera.
De majd most!:))
A szervezők nem állnak a helyzet magaslatán:( Pont egy hónap telt el,mire kaptunk egy olyan dvd-t nagy könyörgésre, amin a 12-13onboard felvételből három darab van megírva, duplán...
Pedig régóta várjuk a felvételeket, mert akkor senkinél sem volt saját kamera.
De majd most!:))
Marty2011-07-13 22:00:23 // 705
Áh.. így értem :) Köszi a választ. Csak furcsállottam, hogy mindkét videó is arról szól, hogy W.G. vezet autót... :)
Blade2011-07-13 21:58:46 // 704
Persze, mi is. WG csak két kört ment. Illetve Zsolti és Krisz autójával ment egyedül is. Azok az onboardok amikor saját magunk mentünk még nem érkeztek meg a Tunexcomtól. Ők csinálták a felvételt.
Marty2011-07-13 21:44:47 // 703
Ti is vezetitek az autóitokat, vagy csak W.G.?:) (lehet egy kicsit laikus a kérdés, de nézd el nekem nőből vagyok :D)
Blade2011-07-13 21:37:28 // 702
Feltöltöttem a saját videómat is, amikor WG vezet:)
Két megjegyzése:
- Hú mennyi erőd van basszus, szegény gumik..:))
- Sperr ide sperr oda, ez baszott erős..:))
Két megjegyzése:
- Hú mennyi erőd van basszus, szegény gumik..:))
- Sperr ide sperr oda, ez baszott erős..:))
ALFI1562011-07-13 21:25:57 // 701
Jó videó és a zene is fasza!
Buksi2011-07-13 20:45:41 // 699
Nagyon jó ez a videó, és tényleg gyönyörű hangja van az Alfáknak! :-)
Totti (NagyVad)2011-07-13 20:13:13 // 698
Jó kis videó!
Blade2011-07-13 20:00:07 // 697
Elkészült végre az összefoglaló a WG tréningről:)
Csak az Alfáknak van a legszebb hangjuk:) Wéber elég látványosan vezet:))
Csak az Alfáknak van a legszebb hangjuk:) Wéber elég látványosan vezet:))
Blade2011-07-13 10:38:13 // 696
:DD
Majd megkapod...ami jár... ;-)))))
Majd megkapod...ami jár... ;-)))))
mesa2011-07-13 10:31:18 // 695
Hogy milyen vagy... Pedig már majdnem megdicsértem, hogy milyen kis ügyes jószág! :)
A kedvesednek is mondtam rólad szépeket, ennyi nekem most már jár! ;)))
A kedvesednek is mondtam rólad szépeket, ennyi nekem most már jár! ;)))
Blade2011-07-13 10:30:56 // 694
Amúgy nem rossz 3D-ét csinál ez, most miért mondod?:)) A lehetőségekhez képest szerintem kifejezetten jó:)
Blade2011-07-13 10:24:49 // 692
Na igen nem egy IMAX, de jelen pillanatban szerintem ez az ami elérhető:))
Blade2011-07-13 10:22:00 // 691
Veled nem osztok meg semmit!! ;-DDD
Igazából a dolog lelke a szinkronizáló kábel és a tok, ami a két kamerát pozícióban rögzíti. A tartozékok plusz 99 dollár, ami nem tétel. 2db kamera kell hozzá. Úgyis akartam venni 2db kamerát, mert egyet ide akarok rakni az autóra, egyet meg oda:)))
És ha már kettőt veszek, akkor a 3D kiegészítés már nem költség:)
Itt találsz olyan videókat, amiket ezzel a rendszerrel készítettek. Egy sima papírszemüveg kell hozzá, és a 3D-ét a youtube is támogatja:)
Igazából a dolog lelke a szinkronizáló kábel és a tok, ami a két kamerát pozícióban rögzíti. A tartozékok plusz 99 dollár, ami nem tétel. 2db kamera kell hozzá. Úgyis akartam venni 2db kamerát, mert egyet ide akarok rakni az autóra, egyet meg oda:)))
És ha már kettőt veszek, akkor a 3D kiegészítés már nem költség:)
Itt találsz olyan videókat, amiket ezzel a rendszerrel készítettek. Egy sima papírszemüveg kell hozzá, és a 3D-ét a youtube is támogatja:)
BeeGee2011-07-13 10:02:01 // 690
Sima piros-vörös szemüveggel, amit újságok mellé csomagolnak már "élvezhető". A mintavideót legalábbis jól láttam vele :)
Jópofa, de tény hogy messze van még az igazitól :)
Jópofa, de tény hogy messze van még az igazitól :)
mesa2011-07-13 09:53:39 // 689
Jól néz ki! De vajon a 3D nem túlzás?? Igaz, múltkor láttam már LG telefonban is olyat, ami 3D-ben rögzít videot... Remélem, azért halandó rendszereken emészthető formában is megosztod velünk a felvételeid egy részét! ;)
kalizsoli2011-07-13 09:41:27 // 688
Ismerős minta, remélem nem fogsz csalódni :-)
Blade2011-07-13 08:51:06 // 687
Már úton van San Franciscoból a kamerám:)))) Még hét nap és ideér. Megrendeltem Amerikából, mert a hazai képviselet két hónapja le se szar....:( Kaliforniából meg megjön egy hét alatt...
SKrisz2011-07-13 07:57:02 // 686
Jahogyúgy! Akkor ezek a bitek már elvesztek nálam :)
Ollah2011-07-13 07:12:04 // 685
Nem is mondtam, hogy küldök... Aszontam, nézz utána itt, mert nekem nincs meg a száma. ;)
Public Enemy2011-07-13 00:00:31 // 684
Más volt a márkája annak, amit én fogyasztottam! Bocs, de nem olvasom végig, szerinted mi az igazság? Egyébként szerintem a hideg csapvíz a legkirályabb, csak az az Euroringen az sajna nem iható...
Public Enemy2011-07-12 23:06:34 // 682
Az lenne az igazi!! Más!
Többet nem iszom energiaitalt, állítólag már egy doboz halálos agyvérzést okozhat... Az Euroringen mikor elkezdtem szédelegni a GTA-ban, előtte 3 dobozzal ittam meg!! Én barom, csoda, hogy élek :-) Vagy csalánba nem csap a ménkű... :-))
Többet nem iszom energiaitalt, állítólag már egy doboz halálos agyvérzést okozhat... Az Euroringen mikor elkezdtem szédelegni a GTA-ban, előtte 3 dobozzal ittam meg!! Én barom, csoda, hogy élek :-) Vagy csalánba nem csap a ménkű... :-))
Blade2011-07-12 23:02:28 // 681
Igen, a Te teljes videóid hiányoznak, legalább 2db. Egy Wéberrel, egy meg magad.
Krisznek is hiányzik az ahol Wéber mellett ül. Nekem is hiányzik az amikor egyedül megyek, helyette rajta van a Wéberes menet, kétszer...
Azok a videók is hiányoznak, ahol Wéber ment a Ti autótokkal egyedül, ebből is csak egy db van meg.
Mondta a srác, hogy elvileg lehetséges az Aug 23-i Hring nyílt napon tartani egy újabb tréninget Gáborral. Csak attól függ, ráér-e Gábor. Én örülök neki hogy ezt mondta, csak nem tudom össze tudják-e hozni, mert nem sok mindennel foglalkoznak érdemben... Amivel meg igen, azzal meg félmunkás eredménnyel, lásd weboldal és a DVD.
Lehet hogy felveszem én a kapcsolatot Wéberrel, úgyis megvan minden elérhetősége.
Krisznek is hiányzik az ahol Wéber mellett ül. Nekem is hiányzik az amikor egyedül megyek, helyette rajta van a Wéberes menet, kétszer...
Azok a videók is hiányoznak, ahol Wéber ment a Ti autótokkal egyedül, ebből is csak egy db van meg.
Mondta a srác, hogy elvileg lehetséges az Aug 23-i Hring nyílt napon tartani egy újabb tréninget Gáborral. Csak attól függ, ráér-e Gábor. Én örülök neki hogy ezt mondta, csak nem tudom össze tudják-e hozni, mert nem sok mindennel foglalkoznak érdemben... Amivel meg igen, azzal meg félmunkás eredménnyel, lásd weboldal és a DVD.
Lehet hogy felveszem én a kapcsolatot Wéberrel, úgyis megvan minden elérhetősége.
Public Enemy2011-07-12 22:51:24 // 680
kalizsoli2011-07-12 22:36:18 // 679
Hát ez nem jó hír. :-( Kéne még olyan videónak is biztosan lenni, hogy én egyedül, WG az én autómmal egyedül. A dvd író személy hibázott és a mi videónk helyett a már felírtat duplázta.
Blade2011-07-12 22:00:13 // 678
Ki tudja?! Holnap megkérdem. De amúgy is, minek irta rá kétszer ugyanazokat a videókat???
Persze ezek amik megvannak, most éjjel feltöltöm a szervergépre, remélem felmegy reggelig, aztán küldöm az eléréseket..
Persze ezek amik megvannak, most éjjel feltöltöm a szervergépre, remélem felmegy reggelig, aztán küldöm az eléréseket..
Public Enemy2011-07-12 21:51:47 // 677
És a többi videó, azokkal mi lett? Törlődtek vajon?? :-(
Blade2011-07-12 21:46:30 // 676
Tiszta ideg vagyok...:(
Nagy örömmel átvettem a tunexos sráctól a DVD-t, erre mi van rajta? 3db movie file, duplázva...
1.Rajta van Krisz, amikor egyedül megy
2.Rajta van Wéber, amikor mellettem vezet
3.Rajta van Wéber, amikor Krisz autójával megy
És ez 2x...
Hiányzik egy csomó, a Zsolti féle videók, az én saját onboardom, ezek többszörösen. Ennyit tudtak összehozni egy hónap alatt..Grat
Nagy örömmel átvettem a tunexos sráctól a DVD-t, erre mi van rajta? 3db movie file, duplázva...
1.Rajta van Krisz, amikor egyedül megy
2.Rajta van Wéber, amikor mellettem vezet
3.Rajta van Wéber, amikor Krisz autójával megy
És ez 2x...
Hiányzik egy csomó, a Zsolti féle videók, az én saját onboardom, ezek többszörösen. Ennyit tudtak összehozni egy hónap alatt..Grat
Blade2011-07-12 15:01:53 // 675
Felőlem...:)
Ott nem drága, azt hiszem 15 rugó egész napra...
Ott nem drága, azt hiszem 15 rugó egész napra...
kalizsoli2011-07-12 11:48:35 // 674
Link az oldaladon, másold be a böngésződ kereső sorába. :-)
kalizsoli2011-07-12 11:42:45 // 673
Ezzel teljesen egyetértek, a Hringrn könnyebb jól menni, kevesebbet kell kockáztatni, és az aszfaltozott bukóterek miatt a hibázást sem bünteti úgy, viszont az autót jobban használja, ezért fontos a jó műszaki állapot. Az Eringen többet kell kockáztatni, ha hibázol, akkor meg egyből kavicságy ugye tudjuk :-D
Public Enemy2011-07-12 11:30:10 // 671
Egyetértek. Keskenyebb, szűkebb fordulókkal. Kevésbé is tapad, mint a Hungaroring. És szinte mindig kurva meleg van ott!! Legközelebb kéne egy boxot bérelni!?
Public Enemy2011-07-12 11:28:30 // 670
Szép!! Kiváncsi leszek, mennyit gyorsulsz így?! Nagyon egyben van a verdád, ez tegnap kiderült!! Majd nyomd át lécci a felnis elérhetőséget! Köszi
Blade2011-07-12 11:21:48 // 669
Hát én úgy vagyok vele, hogy ha már megyünk versenypályára, akkor a lehetőségekhez képest csinálja komolyan az ember. Persze benne van hogy sikerül eldobni, de azért ha valaki ráérez az adott pályára,akkor elég szépen lehet határon menni és biztonságosan.
Szerintem ha a Hringen nem számolunk a Mansell kanyarral, akkor az Euroring az a kettő közül,amelyik kevésbé biztonságos... illetve könnyebb eldobni
Szerintem ha a Hringen nem számolunk a Mansell kanyarral, akkor az Euroring az a kettő közül,amelyik kevésbé biztonságos... illetve könnyebb eldobni
SKrisz2011-07-12 11:20:34 // 668
Bájdövély! :) Nem kütté telszámot, nem tudtam szkvadrákat rendezni a ringre... :)
Blade2011-07-12 11:15:57 // 667
Nagyon királyul néz ki az új kék futómű,grat:) Biztosan nagyon frankó is lesz majd a pályán!:)
Te is szemét vagy, ez legalább 4mp a HRingen!!:)))))))
Képzeld, hívott a tunexcomos srác, délután ideadja az onboardokat!:))) Én meg eljuttatom nektek, feltöltöm a szervergépre.
Te is szemét vagy, ez legalább 4mp a HRingen!!:)))))))
Képzeld, hívott a tunexcomos srác, délután ideadja az onboardokat!:))) Én meg eljuttatom nektek, feltöltöm a szervergépre.
Ollah2011-07-12 10:51:02 // 666
Granula! Az a fos ejbah nem jó a gtv-be? :P
Neked is 2:15 a cél. ;P
(Majd én jól megmondom mindenkinek, mennyit kell autóznia; nincs itt semmi idő-hajhászás. :PPP)
Mi július végén gurulunk el egy revizióra, és nagyon remélem, nem lesz akadálya annak, hogy résztvevőként menjünk ki a napra. Izgulok...
Nekem azóta is folyton és nap mint nap jönnek elő az emlékek; hihetetlen. Tényleg kábszer.
Csöri már olyan rutinosan szereli a rohadék futómüveinket, hogy lehet, mégis visszaraktjuk vele a gyári rugókat. :PPPPPPPPPPP
Neked is 2:15 a cél. ;P
(Majd én jól megmondom mindenkinek, mennyit kell autóznia; nincs itt semmi idő-hajhászás. :PPP)
Mi július végén gurulunk el egy revizióra, és nagyon remélem, nem lesz akadálya annak, hogy résztvevőként menjünk ki a napra. Izgulok...
Nekem azóta is folyton és nap mint nap jönnek elő az emlékek; hihetetlen. Tényleg kábszer.
Csöri már olyan rutinosan szereli a rohadék futómüveinket, hogy lehet, mégis visszaraktjuk vele a gyári rugókat. :PPPPPPPPPPP
Ollah2011-07-12 10:44:08 // 665
Én biztos voltam benne a nyilt nap előtt, hogy be leszek fosva és nagypapizom körbe-körbe, meg feltartok mindenkit (mondjuk ez utóbbi meg is történt...) :), de baszki, az első kanyarban már az ajtó tartott. Hihetetlen, az ember hogy ki tud vetkőzni magából, mert azonnal olyan adrenalin-fröccsöt kap az agy, hogy húha. Jó móka lesz, és valóban nem kell hozzá ezerrel menni, akkor is oltári élmény. ;)
Szerezzél egy jó fotóst és/vagy videóst a napra. ;)
Szerezzél egy jó fotóst és/vagy videóst a napra. ;)
Ollah2011-07-12 10:40:54 // 664
Belülről átélve az ámokfutásomat nem hiszem, hogy ennél elvetemültebben és agresszivebben tudnék menni az autóval kicsúszás nélkül. Igy is jártam a palánkhoz közel... Szóval csak viccőtem.
Jobban viszont biztosan lehet menni; ezt éreztük is meg a videókból is látszott. De ha állandóan feltartottak azok a fika enesikszek! :P
Jobban viszont biztosan lehet menni; ezt éreztük is meg a videókból is látszott. De ha állandóan feltartottak azok a fika enesikszek! :P
SKrisz2011-07-12 10:39:07 // 663
Több bátroság nem kell... Sőt asszem inkább vissza kellene majd venni, mert tényleg nem szeretném leütni a vasat sehol. Egyszerűen csak ki akarom próbálni, milyen is az olyan :))))
kalizsoli2011-07-12 10:36:15 // 662
Pont ezt mondtam Csörinek tegnap, jó dolog a lelkesedés, csak nehogy valaki eldobja az autót a nagy köridő hajhászásban :-O
Élvezetből kell ezt csinálni, az adrenalin jön a 3mp lasabb körben is :-D
Meg persze a jó társaság is fontos :-)
Élvezetből kell ezt csinálni, az adrenalin jön a 3mp lasabb körben is :-D
Meg persze a jó társaság is fontos :-)
kalizsoli2011-07-12 10:33:48 // 661
Bent van a bilstein, ha valakit érdekel megnézheti a blogomban. :-)