Tisztelt Cartársak! Eladnám gyönyörű, polírozott Zender 15x7 ET35 hibátlan felnigarnitúrámat, osztóköre 5x98, természetesen. Balatonfűzfőn található, de átvételre Bp-re fel tudom küldeni. Ára 68ezer Ft.
Sziasztok segítséget szeretnék kérni keresek robogót vagy segéd-motorkerékpárt nagyon pici pénzért munkába járáshoz. aki tud valamit az szóljon léccci (babetta, simson vagy valamilyen robogó ilyesmi)
SOS!!! üzi falon szóljatok
Üdv. S.O.S. Valaki nemtud 145-ös Alfához 1.6 T.S. főtengelyt!!! Nagyon fontos lenne!! Ha valaki tud az hívjon vagy irjon! Tel.: 36307490842 e-mail: pgege@citromail.hu Bármikor hívhatok.
Hali! Tud segíteni valaki? Matricát szeretnék,Bambina-t,ha lehet,mert gyermekáldás előtt állunk és nem szeretnék akármilyen matricával összeragasztgatni a drágámat:D
Fiuk nincs valakinek kedve,pénzért persze,kis ducato méretü autoval hétvégén költöztetni a szomszédom?
Max egy fuvar lenne 10 km.pakolni segitek.
2 szekrény egy tv egy hütő,a hütö elvihető.
Kedves Barátok!
Bár volt mindkettő, most mégis MUNKÁT és ALBÉRLETET keresek! A munka lenne az elsődleges, hogy legyen miből az albit fizetni. Önéletrajzot küldöm, ha kéred. E mellett egyenlőre 1-2 hónapra lakhatási lehetőségre lenne szükségem Bp-en, vagy környékén. Szívességről lenne szó, így minél kevesebbért lenne az igazi. Köszönöm előre is mindenkinek, aki legalább elgondolkodik rajta, hogy tudna e segíteni. Net-hez nem jutok mostanság, így legegyszerűbben a +36305812725 számon tudsz hívni vagy üzenni.
Szép napokat nektek: Balázs alias Bazsa72
Megmaradt 4 alufelnim. Fondmetal, 4x98 7Jx15H2 Made in Italy :-D
205/50 R15 gumikkal 2db 1 éves Kormoran Gamma 2 (kb 5000km) és 2db 6 éves Nokian NRVi (kb 50% minta).
Árajánlatokat várok, mert csak áll a garázsban :-(
Kedves ismerőseim, barátok! 1-2 hónapra lakhatási lehetőségre lenne szükségem Bp-en, vagy környékén. Szívességről lenne szó, így minél kevesebbért, főleg, hogy jelenleg munkám sincs. Apropó, ha valami munkát is tudnátok, az lehet, hogy még jobb lenne. Köszönöm előre is mindenkinek, aki legalább elgondolkodik rajta, hogy tudna e segíteni. Net-hez nem jutok mostanság, így megköszönném, ha inkább hívnál a +36305812725 számon. Szép napokat: Balázs alias Bazsa72
Nekem ilyen van igaz rajta van a gép nyáron. Na de fére a tréfát. Keresd meg zozo145-öt. Én töle vettem a gépek ezekel a felnikel hátha tudd segíteni, hogy ő honnan vette vagy ha gondolod utána járok nála én. Feltéve ha az enyém és az általad kinézett ua.