Kihasználatlanság miatt eladó Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.8 TBi érdekel valakit? Nem szórakoznék akkor a Használtautó.hu-ra való feltöltéssel. 171 084 km van benne, extra lista és pár kép az autó oldalán
található.
A Használtautó.hu-n most 2 950 000 Ft a legolcsóbb TBi kombi, én adom 500 ezerrel kevesebbért. Napi használatra teljesen jó, de lehet rá költeni, hogy tökéletes legyen.
Hibák:
- Lassan tankolható. Lekattintja az üzemanyag-betöltő pisztolyt, ha túl erősen van nyomva. A D. Z. Tuning and Service-nél ránéztek, és azt mondták, hogy úgy tűnik, mintha a betöltő cső lenne elhajolva. Alkatrész kell hozzá. Telefonon egyeztetve a várpalotai Csörgő Autószervizben vállalták a javítását. (Az Alfa Szamosihoz ne vidd, mert ott csak azt mondják, hogy az övéké is ezt csinálja...)
- Bal első ajtó küszöbén belül egy foltban lekopott a festék, alatta kezdődő rozsda.
- Bal első ajtó küszöbén belül egy fehéres csík festékkopás miatt.
- Bal hátsó ajtó alatt az alvázon rozsdásodás.
- A klíma alacsony fújásra állítva elkezdett a szokásosnál hangosabb lenni (csak bekapcsolt állapotban). Ezt múlthéten kezdte csinálni, nem látták még szervizben. Fizetem a javításánák a felét.
- Enyhe fékezésnél nyikorog a fék. Erre azt mondták, hogy ez ilyen... Engem zavart.
- A tetéjén 5-6 nagyon pici, jégverés miatti horpadás. Csak nagyon kis szögből látszik. Engem ez nem zavart.
- A műszerfalon középen, ahol a tolatókamera kijelzője volt, apró fehér foltok a ragasztás miatt. A PRELIX karosszéria és üvegtisztító nem vitte le, mással nem próbáltam. A tolatókamerát és a kijelzőt oda tudom adni. Hátul kétoldalú ragasztóval van feltéve a kamera. A lökhárító nincs megfúrva.
A hibákról tettem fel képeket
ide.
Ha kell, akkor hétvégén tudok csinálni további képeket.
Az utolsó átnézés, olaj- és szűrőcsere 2022.09.15-én volt 170 676 km-nél a D. Z. Tuning and Service-nél.
Szerelővel természetesen átvizsgáltatható.
E-mail és telefonszám az
adatlapomon.