szerintem nem a tiédből való :) ahogy nézem ez valami záródugó féle, mint az ablakmosó tartályon, elvesztéstgátló karikával...vagy hogy a makkomba is magyarázzam most el?!?!?! :D de tuti érthető... :) szerintem a szél fujta oda valahonnan, vagy autópályán dobta be az előtted haladó...mindenesetre azért ellenőrizd le a folyadéktartályokat, hogy nem hiányzik-e valamelyikről, bár csukott gépháztatő mellett nekem nem lenne világos hogy került oda :)
Ma talátam egy kis gumi alkatrészt a motorháztető felnyitásakor. Bejelöltem pirossal, hol találtam. Megnéztem a túloldalt is, de nem láttam hasonlot sehol. Valakinek van tippje, hova való ez?
Na ez kicsit megnyugtat, bár addig nem lennénk nyugodt, amíg el nem indulna. :D Bár lassan elég egyedi lesz Rómeó, azért bennem lenne kicsit a félsz. :) Porszem a gépezetbe... :P
Gege! Költői volt a kérdés, de átmentél a vizsgán, megtarthatod a diplomád! :D
megoldottam, ottvan a kesztyűtartóban a kiszedő azzal kicsit könnyebb :D az lett volna szép ha lehúzom az összes kábelt és akkor is szól, mint a szellemes filmekben :)
kellenek neked ilyen úri huncutságok mint xenon... :) látod én a halogén csatlakozóját megcsináltam és azóta is takarodnak le a kapaszkodósávba a cégesmondeók :P
óóókéééé! lányok mindíg játszhatnak vele. :P egyébként meg biztos vagyok benne, hogy a nagyfaluban kapott már nagyobbat is amit nem látott, de pont erre való a lökhátító, és abban is biztos vagyok, hogy csak az idegeivel játszottam a vagyonával nem :) hülye azért nem vagyok. najó hülye vagyok, mert bevállaltam névvel :)
Laktam olyan házban, ahol ilyen "duplex-parker" volt a mélygarázsban. Konkrétan az is megérdemelne egy pofont, aki ezt kitalálta, vagy ilyet rendel. Nagy szívás volt az állandó kézifék miatt és induláskor (hideg motorral) felmászni a lejtőn sem volt éppen kuplungbarát. Rendkívüli mértékben útáltam ezt a dolgot. Pedig lett volna időm hozzászokni.
Itt a fővárosban Budán vagy egy irodaház, ott hasonlóképp van megoldva a kocsik parkolása, viszont csak 2 szintes és kb 30 - 60 fokos szögben forgatja el a kocsikat a hidraulika. 4-5öt 1szerre ha jól emléxek. csodálkoztam is h ezzel annyival több hely nyerhető, mint egy magasabb/nagyobb alapterületű garázs épitése, mint a szerkezet beszerelése, hogy gazdaságos..
Ilyen remélem velem soha nem fog előfordulni! Tök mind1, h alfa vagy sem. Ez a bunkóság netovábbja. Teljesen mind1, h mennyire ment neki, akkor is más értékeivel nem játszunk! Lerugnám a fejét...
Ti mit csinálnátok,ha egy munkatársad parkolás közben direkt nekimegy az Alfádnak ,aztán röhög egyet,hogy milyen jó poén volt? (Nem nagy sebességgel,csak épphogy meglökte)
Kíváncsi lennék ki, milyen célból csinálta ezt (grafikus tervező bácsi, esetleg valamilyen ötlet?:), de tetszik az Alfás elfogultság. :) Az más kérdés, hogy sofőrként mire megtalálnám a sajátom ebben nagy vándorlásban belehalnék a sírásba, hogy ellopták... XD :D
én is olyan 10-15 percre lakom a munkahelytől. Jó időben, amíg tehetem biciklizem, csak ha esik valami, akkor röffentem a kocsit. Nálam az úgy néz ki, hogy elindítom, elmegyek, kinyitom a kaput, visszaslattyogok és indulok. Télen/nyáron így szoktam...
Én is 5 percre dolgozom az otthonomtól! Jó időben biciklivel járok. Mivel ülő munkát végzek ez így még kis mozgásnak is jó. :) Mikor kocsival megyek, be sem melegszik a motor 50 fok felé. :) Ennyire közel dolgozom. :)
Egyébként eddig tényleg nem nagyon:)
Inkább azóta, h másik városba kell átjárnom dolgozni. Míg volt munkám itt helyben, volt h gyalog jártam be, mert közel volt a bolt.
Én is így emlékeztem, de nem voltam biztos benne, ezért is tettem fel úgy a kérdést, h 50-es v 55-ös?:))
Olyan kimerítő válaszokat kaptam, h le a kalapot előttetek, tök rendesek vagytok:))
Most minden adatom megvan, ha majd újat kell vennem.
Reggel szépen indult bébike, néha neki is szabad rosszalkodnia, csak ezt ne hajnali fél6-kor tegye és vigyen el a munkahelyemre szépen.
Azóta ezt megbeszéltük, mi csajok, egymást közt :)))))