hl742010-09-21 08:56:14 // 42531
Megnéztem a prospektust, így igaz, ha 1.6-os, akkor elég az 50 Ah.
Az összes többihez kell 60-as. Más kérdés, hogy a gyári aksik állítólag nagyon súrolják a lécet.
Az összes többihez kell 60-as. Más kérdés, hogy a gyári aksik állítólag nagyon súrolják a lécet.
Zsota2010-09-20 22:11:33 // 42530
Nekem nem ennyire negatívak a tapasztalataim. Az világos hogy bizalmatlanok az érdeklődők, mert lássuk be ellepték kishazánkat a behozott cuccok, amik hogy finoman fogalmazzak korlátozottan jó állapotúak, ráadásul a tulajok hazudnak mint a vizfolyás. Itt egy konkrét példa:
Nekem anno Bo megnézte hogy hány Q2 rohangál kishazánkban (FAM-os rendelésállomány 2008 évvége): kemény 2 db: az enyim meg a tesztautó (lásd Totalcar pl).
Csodák csodájára viszont ha megnézitek a használtautón, van egy másik is most meghírdetve ami magyar és szervízkönyves, ráadásul sérülésmenetes. Ehhez képest a valóság: nyilván nem magyar, elveszett a szervízkönyve és a kesztyűtartó feletti légzsák fedele meglepően lötyög :)
Én sosem tagadtam hogy sérült volt az autóm (mert balfasz voltam, és Ofira dudáltam mert nem vette észre az integetésemet, mire egy idióta előttem erre blokkolt...lásd blog), de véleményem szerint ha a leendő tulaj ismeri a történteket, látja mi volt és mi lett akkor ez nem lényeges szempont (persze ha nem sufnituning a javítás). A lényeg ilyenkor az hogy mennyire figyeltek oda az autóra, ami egy igazi Alfa funnak azonnal feltűnik. Az itteni tagoktól (akiket megismertem a 47-es vagy egyéb talikon) nyugost szívvel vennék autót mert tudom hogy mindenki odafigyel az övére, karbantartja, megfelelő helyen (szakszervíz; direkt nem márkaszervizt irtam mert lehet akár pl Csőri is) javíttaja így nem futhat lukra az ember mint egy beazonosíthatlan külföldről behozott vacáakkal (persze ezek között is lehetnek gyöngyszemek)!
És nyugodtan mondhatom kereslet is van a 47esekre mert gyönyörűek, sportosak és hálistennek sokan tudják hogy megbizhatóak.
(monjuk pont ma bontotta le egy balfütyi az autóm, szal az eladás nálam úgy néz ki ugrik)
Nekem anno Bo megnézte hogy hány Q2 rohangál kishazánkban (FAM-os rendelésállomány 2008 évvége): kemény 2 db: az enyim meg a tesztautó (lásd Totalcar pl).
Csodák csodájára viszont ha megnézitek a használtautón, van egy másik is most meghírdetve ami magyar és szervízkönyves, ráadásul sérülésmenetes. Ehhez képest a valóság: nyilván nem magyar, elveszett a szervízkönyve és a kesztyűtartó feletti légzsák fedele meglepően lötyög :)
Én sosem tagadtam hogy sérült volt az autóm (mert balfasz voltam, és Ofira dudáltam mert nem vette észre az integetésemet, mire egy idióta előttem erre blokkolt...lásd blog), de véleményem szerint ha a leendő tulaj ismeri a történteket, látja mi volt és mi lett akkor ez nem lényeges szempont (persze ha nem sufnituning a javítás). A lényeg ilyenkor az hogy mennyire figyeltek oda az autóra, ami egy igazi Alfa funnak azonnal feltűnik. Az itteni tagoktól (akiket megismertem a 47-es vagy egyéb talikon) nyugost szívvel vennék autót mert tudom hogy mindenki odafigyel az övére, karbantartja, megfelelő helyen (szakszervíz; direkt nem márkaszervizt irtam mert lehet akár pl Csőri is) javíttaja így nem futhat lukra az ember mint egy beazonosíthatlan külföldről behozott vacáakkal (persze ezek között is lehetnek gyöngyszemek)!
És nyugodtan mondhatom kereslet is van a 47esekre mert gyönyörűek, sportosak és hálistennek sokan tudják hogy megbizhatóak.
(monjuk pont ma bontotta le egy balfütyi az autóm, szal az eladás nálam úgy néz ki ugrik)
A.R.Peti2010-09-20 21:34:13 // 42529
De ha jól emlékszem gyárilag 50-es.
Hédi2010-09-20 21:22:57 // 42528
Szal, akkor az 55-ös is jó bele. Én is erre tippeltem (emlékeztem), aztán a többiek 60-ast mondtak. Lehet, h kipróbálom majd azt, de még ne kelljen.
Jááájj, már előre fosok a holnap hajnaltól, mit produkál bébi:)
Köszike mindannyiótoknak a segítséget, tündérek vagytok:))
Jááájj, már előre fosok a holnap hajnaltól, mit produkál bébi:)
Köszike mindannyiótoknak a segítséget, tündérek vagytok:))
Hédi2010-09-20 21:18:47 // 42527
Köszike:) Felírtam a méreteket, arra az esetre, ha...
Bpestieknek jó lehet, amit belinkeltél, nekem kicsit (nagyon) messze van.:)
Bpestieknek jó lehet, amit belinkeltél, nekem kicsit (nagyon) messze van.:)
A.R.Peti2010-09-20 19:08:55 // 42526
http://www.autoalkatreszek.eu/termek/fiaam_12v_55ah/akku-55ah-480a-j- Én ilyet vettem bele. Nekem tökéletes. Engem lebeszéltek a németnek mondott szlovák meg lengyel akksikról.
Csabo222010-09-20 18:42:04 // 42525
Micsoda biznisz :) be kell sz*rjak :D
hl742010-09-20 17:31:48 // 42524
Nm.
A méret:
Hossz [mm] 242
Szélesség [mm] 175
Magasság [mm] 190
Én itt vettem, mert sürgős volt:
http://www.budapestakku.hu/
Nem olcsó, viszont jött a srác kb. 1 órán belül, kicserélte, és elvitte a régit is! Ha nagy gáz van, tudom ajánlani mindenkinek.
A méret:
Hossz [mm] 242
Szélesség [mm] 175
Magasság [mm] 190
Én itt vettem, mert sürgős volt:
http://www.budapestakku.hu/
Nem olcsó, viszont jött a srác kb. 1 órán belül, kicserélte, és elvitte a régit is! Ha nagy gáz van, tudom ajánlani mindenkinek.
Hédi2010-09-20 16:59:55 // 42523
Nincsen bébiben riasztó, de erről a külvilág felé,pssszt...csittcsitt :)))))))
Hédi2010-09-20 16:58:30 // 42522
Köszi fijjúk (Tommi, hl74) !:)
Azt most reggel megnéztem, h jobbos pozitív, de most akkor még a méretre is figyelni kell? :-o Mekkorának kell lenni?
Nekem a gyári az 5 évet bírt, ez ami benne van (nekem is Varta van) ez 4 éves. Szal, bírhatná még egy picit.
Többször újraindítottam ma pár órás eltérésekkel, mindig indult. Mondjuk, ami nem tetszik nekem, h beindul azonnal, de mintha le akarna állni, de mégse...forgatja tovább.
Szal, nem vagyok nyugodt, h holnap hajnali 5-kör nem szivat meg megint az én kicsikém.
Legalább, most h segítettetek, már tudom, mit kell vennem.:)
Azt most reggel megnéztem, h jobbos pozitív, de most akkor még a méretre is figyelni kell? :-o Mekkorának kell lenni?
Nekem a gyári az 5 évet bírt, ez ami benne van (nekem is Varta van) ez 4 éves. Szal, bírhatná még egy picit.
Többször újraindítottam ma pár órás eltérésekkel, mindig indult. Mondjuk, ami nem tetszik nekem, h beindul azonnal, de mintha le akarna állni, de mégse...forgatja tovább.
Szal, nem vagyok nyugodt, h holnap hajnali 5-kör nem szivat meg megint az én kicsikém.
Legalább, most h segítettetek, már tudom, mit kell vennem.:)
bilon2010-09-20 15:56:55 // 42521
vagy a riasztó szar és leszívja...
hl742010-09-20 15:53:33 // 42520
A fényezés vastagságát az autókereskedők is hajlandóak megmérni. Ha nem, bármilyen indokkal, akkor inkább viszlát.
hl742010-09-20 15:46:58 // 42519
60 Amperórás, jobbos pozitív kell, ha jól emlékszem. Ha egy picit nagyobb, az nem baj (sőt, állítólag jó). Viszont a centis méretre se árt figyelni. :)
Nekem is ez történt pár hete. Még a gyári aksi volt benne. :) Először olcsóbbat akartam, hátha a kocsi tette tönkre, de amikor megláttam a 9 éves cuccot, inkább vettem egyből egy Vartát.
Nekem is ez történt pár hete. Még a gyári aksi volt benne. :) Először olcsóbbat akartam, hátha a kocsi tette tönkre, de amikor megláttam a 9 éves cuccot, inkább vettem egyből egy Vartát.
Tommi2010-09-20 14:35:35 // 42518
Elvileg 60-as, ha jól tudom.
Kareszka19842010-09-20 12:45:47 // 42517
200km-en 18 liter gáz...most elégedett vagyok :)
Hédi2010-09-20 06:49:05 // 42516
Srácok!
Milyen akksi kell a bébibe? 50-es?55-ös?
Vagy, ha nem akksi kell, akkor a generátornak lehet baja, h minden átmenet nélkül semmi szufla nincs benne és nem indul?
Semmit nem jelzett előtte, mikor szombat délután leálltam vele, ma hajnalban meg nem indul.
Bebikáztuk, pöccre indul, most járatom jó félórát, leállítom egy-két órára, majd újra indítom. Kiváncsi vagyok, mert ha nem indul pár órás leállás után, akkor mégis csak akksi bajom van.
Szerintetek?
Milyen akksi kell a bébibe? 50-es?55-ös?
Vagy, ha nem akksi kell, akkor a generátornak lehet baja, h minden átmenet nélkül semmi szufla nincs benne és nem indul?
Semmit nem jelzett előtte, mikor szombat délután leálltam vele, ma hajnalban meg nem indul.
Bebikáztuk, pöccre indul, most járatom jó félórát, leállítom egy-két órára, majd újra indítom. Kiváncsi vagyok, mert ha nem indul pár órás leállás után, akkor mégis csak akksi bajom van.
Szerintetek?
Csabo222010-09-19 11:27:49 // 42515
Van még 1, a Makita - féle ( ha jól rémlik) 2.0 TS kéziváltós 3 ajtós nero fuoco. asszem az 1 kicsit többért van hirdetve.
tegnap átfutottam a hirdetéseket és nekem úgy tűnt, h többségben van a külföldi import 1.9 jtd az 1.3 - 2M árkategóriában. 1905 ccm-től kerestem, sztem a dizelek 75%-a import, a benzinesek között meg a kéziváltó ritka mint a fehér holló.
tegnap átfutottam a hirdetéseket és nekem úgy tűnt, h többségben van a külföldi import 1.9 jtd az 1.3 - 2M árkategóriában. 1905 ccm-től kerestem, sztem a dizelek 75%-a import, a benzinesek között meg a kéziváltó ritka mint a fehér holló.
:Szájmon:QV:147:GT:2010-09-18 21:17:19 // 42514
Én is a lélektani határon árulom az autót...! Az is elég nagy ütés volt számomra amikor egyik napról a másikra levittem 200ezerrel az árát!
De ha bekerül a kereskedésbe akkor meg vissza megy 1390-re.....és akkor még mindig a legolcsóbb 2.0 TS-ek közt fut...bár elég kevés van belőlük...mondhatni szinte semmi...
De ha bekerül a kereskedésbe akkor meg vissza megy 1390-re.....és akkor még mindig a legolcsóbb 2.0 TS-ek közt fut...bár elég kevés van belőlük...mondhatni szinte semmi...
Zsolti2010-09-18 19:28:38 // 42513
Hihetelen milyen emberek vannak. Az ilyennel nem is jobb üzletelni, mert még visszajár.
Mikor én vettem az enyémet, 8 éves volt. Nem kerestem én már hozzá semilyen szervizkönyvet. Csak annyi érdekelt, nem-e volt balesete.
Először kipróbáltam, aztán pár nap múlva vittük egy szervízbe, ahol müszaki vizsgabiztos átnézte. Amit talált gondot (1 db szilent), azt tudomásul vettem, belekalkuláltam a kiadásaimba és ennyi. Amugy ott kiderült, nem volt baleste a kocsinak. Úgy gondolom, ezzel amit lehetett, megtettem, hogy nem verjenek át.
Most már 9,5 éves kb, szervizfüzetem nincs, de attól még ami kell neki, azt megkapja. Sőt talán többet is.
Mikor én vettem az enyémet, 8 éves volt. Nem kerestem én már hozzá semilyen szervizkönyvet. Csak annyi érdekelt, nem-e volt balesete.
Először kipróbáltam, aztán pár nap múlva vittük egy szervízbe, ahol müszaki vizsgabiztos átnézte. Amit talált gondot (1 db szilent), azt tudomásul vettem, belekalkuláltam a kiadásaimba és ennyi. Amugy ott kiderült, nem volt baleste a kocsinak. Úgy gondolom, ezzel amit lehetett, megtettem, hogy nem verjenek át.
Most már 9,5 éves kb, szervizfüzetem nincs, de attól még ami kell neki, azt megkapja. Sőt talán többet is.
Csabo222010-09-18 19:14:57 // 42512
Gyönyörűű!! ;)
ilyen időket élünk manapság. ezen nem kell csodálkozni. 1szerűbb lenne rokonok/ismerősök között értékesiteni talán.
én is el szeretném adni az enyémet nemsokára, és GTV-re váltani, de van 1 ár ami alatt nem adom. kész.
már jó ideje az a tendencia h a ruppótlan ember kocsit akar, aprópénzért, hibátlant. ált meg is veszi ami olcsó és tolja bele havonta a 10ezreket mert mindig kiesik belőle vmi. az okosabb 1szer ha megégette magát, legközelebb már odafigyel, a butább ugyanúgy rámegy a low price kinálatra.
ilyen időket élünk manapság. ezen nem kell csodálkozni. 1szerűbb lenne rokonok/ismerősök között értékesiteni talán.
én is el szeretném adni az enyémet nemsokára, és GTV-re váltani, de van 1 ár ami alatt nem adom. kész.
már jó ideje az a tendencia h a ruppótlan ember kocsit akar, aprópénzért, hibátlant. ált meg is veszi ami olcsó és tolja bele havonta a 10ezreket mert mindig kiesik belőle vmi. az okosabb 1szer ha megégette magát, legközelebb már odafigyel, a butább ugyanúgy rámegy a low price kinálatra.
GTPeti2010-09-18 18:16:36 // 42511
Remekül összefoglaltad!
Satti2010-09-18 16:47:58 // 42510
Jó volt ez az eszmefuttatás: :-) Ráadásul ami a szomorú, hogy nagyon igaz, mindenki marhára ki van okosodva, legalábbis azt hiszi. Az ilyeneknek, csak annyit kell mondani, hogy semmi gond, lehet menni választani az új autók közül, azzal biztos minden rendben lesz, ja, hogy egy ennek megfelelő az kb. 5-6 millió Ft és nincs annyi zsé??? Akkor el lehet tolni a sunyiba, vagy meg kell elégedni, azzal ami van. Létezik már elég régóta teljes állapotfelmérés, abból minden kideríthető, akinek ez sem jó, akkor valóban marad az új autó vásárlás, vagy egyéb opcióként választható a kerékpár illetve a tömegközlekedés.
:Szájmon:QV:147:GT:2010-09-18 16:29:15 // 42509
Szerintem nem lenne szép dolog ha ezen a honlapon azt elmondanám! :DDD
:Szájmon:QV:147:GT:2010-09-18 16:27:43 // 42508
2 telefonos, 1emailes, 1 pedig az itteni adok-veszek hirdetésen keresztül írt...
Mindegyik ugyan azt akarta vagy mondta:
Ha nincs hivatalos, a Magyar Állam, a NASA és a Pápa által pecsételt és hitelesített papírom arról, hogy a 131000km ami a kocsiban van az valós, akkor az 100%, hogy nem valós!
Ugyan ez a helyzet a szervizkönyvel is! Ha nincs vezetve, akkor az azt jelenti, hogy az autó SOHA nem volt szervizben! SŐT Automatikusan minimum 10km-re elkerült minden útjába kerülő szervizt!
Ha vezetve van akkor ugyan azoknak a személyeknek vagy hatóságoknak kell hitelesíteni mint az autóban levő km-et máskülönben a szervizkönyvben lévő bejegyzések hamisak!
Minden szervizről az elmúlt 10évben legyen számlám! Ha nincs akkor nem volt szerviz ha van akkor meg hamis a számla!
Ha az autó nem volt törve akkor biztos hazudok mert egy 10éves autó tuti volt törve, ha azt mondom, hogy ráesett pár jégdarab a tetejére és ezért az újra lett fényezve akkor az azt jelenti, hogy minimum egy anyahajó zuhant rá és az autót 2 másikból, kínai
munkások hegesztették össze!
Az autónak beépített benzinkúttal kell rendelkeznie és nem fogyaszthat többet 6liternél 200km-en! Jaaa hogy ez 2.0 TS ??? Az mit jelent?? Jaa akkor sokat eszik!
Minden vevőnek van egy minimum 4000cm3 V8as motoros autója ami városban tuti kevesebbet eszik mint a 2.0TS!
Minden vevő MOST AZONNAL látni akarja a kocsit, ha a most nem jó akkor is maximum 5percen belül, még akkor is ha a vevő és az eladó közt a távolság 150km!!
Ha az autó jelenlegi ára 1199900Ft és 2napja még 1399900Ft volt, akkor nem azért adom most hirtelen 200ezerrel olcsóbban mert SÜRGŐS!!! hanem azért mert tuti rossz!
És különben is ugye 800ezeréé oda adom......mééé nem??? Nekem nincs most ennyim kocsira, meg különben is nekem nem is ilyen kell....
Mindegyik ugyan azt akarta vagy mondta:
Ha nincs hivatalos, a Magyar Állam, a NASA és a Pápa által pecsételt és hitelesített papírom arról, hogy a 131000km ami a kocsiban van az valós, akkor az 100%, hogy nem valós!
Ugyan ez a helyzet a szervizkönyvel is! Ha nincs vezetve, akkor az azt jelenti, hogy az autó SOHA nem volt szervizben! SŐT Automatikusan minimum 10km-re elkerült minden útjába kerülő szervizt!
Ha vezetve van akkor ugyan azoknak a személyeknek vagy hatóságoknak kell hitelesíteni mint az autóban levő km-et máskülönben a szervizkönyvben lévő bejegyzések hamisak!
Minden szervizről az elmúlt 10évben legyen számlám! Ha nincs akkor nem volt szerviz ha van akkor meg hamis a számla!
Ha az autó nem volt törve akkor biztos hazudok mert egy 10éves autó tuti volt törve, ha azt mondom, hogy ráesett pár jégdarab a tetejére és ezért az újra lett fényezve akkor az azt jelenti, hogy minimum egy anyahajó zuhant rá és az autót 2 másikból, kínai
munkások hegesztették össze!
Az autónak beépített benzinkúttal kell rendelkeznie és nem fogyaszthat többet 6liternél 200km-en! Jaaa hogy ez 2.0 TS ??? Az mit jelent?? Jaa akkor sokat eszik!
Minden vevőnek van egy minimum 4000cm3 V8as motoros autója ami városban tuti kevesebbet eszik mint a 2.0TS!
Minden vevő MOST AZONNAL látni akarja a kocsit, ha a most nem jó akkor is maximum 5percen belül, még akkor is ha a vevő és az eladó közt a távolság 150km!!
Ha az autó jelenlegi ára 1199900Ft és 2napja még 1399900Ft volt, akkor nem azért adom most hirtelen 200ezerrel olcsóbban mert SÜRGŐS!!! hanem azért mert tuti rossz!
És különben is ugye 800ezeréé oda adom......mééé nem??? Nekem nincs most ennyim kocsira, meg különben is nekem nem is ilyen kell....
Zsolti2010-09-18 15:37:04 // 42507
mit veszel amugy helyette?
Csabo222010-09-18 14:54:31 // 42506
Ha szabad indiszkrétnek lennem, akkor mennyi az érdeklődő rá? kiváncsi lennék a piac helyzetére. meg egy 147es eladhatóságára.
HoZee2010-09-18 14:31:18 // 42505
Ha ez megnyugtat, én megvenném, ha áprilisba nem vettem volna meg Rómeót... :) Én is ennyiért vettem, pedig rosszabb volt ennél az ajánlat, a többiről nem is beszélve... :D
Jó ajánlat, szerintem aki 147-est akar venni, ráharap. ;)
Jó ajánlat, szerintem aki 147-est akar venni, ráharap. ;)
Csabo222010-09-18 13:13:00 // 42504
Kiváncsi lennék mennyivel megy jobban mint a 105 vagy a 120 lovas verzió.
Mikor én megvettem az enyémet, akkor ez a darab is szóba került, csak 150-200k-val drágább volt, és az egyetlen kép ami a mostani gépemről fent volt a hirdetésben 1ből magával ragadott.
Mikor én megvettem az enyémet, akkor ez a darab is szóba került, csak 150-200k-val drágább volt, és az egyetlen kép ami a mostani gépemről fent volt a hirdetésben 1ből magával ragadott.
:Szájmon:QV:147:GT:2010-09-18 13:04:02 // 42503
Már kivan szemelve az utódja tehát mennie kell!!! :D
Ha nem viszi el senki akkor jövő héten megy kereskedésbe....de mindenki úgy jár jobban ha nem kerül oda.....:D
Ha nem viszi el senki akkor jövő héten megy kereskedésbe....de mindenki úgy jár jobban ha nem kerül oda.....:D
Zsolti2010-09-18 12:25:43 // 42502
ha ennyiért se viszik el, már megtartanám a helyedben
:Szájmon:QV:147:GT:2010-09-18 11:59:25 // 42501
Kareszka19842010-09-17 19:32:01 // 42500
gyerekek...mai napon rájöttem, hogy kamionsofőr soha sem lennék!!! hajnali 6-kor elindultam a céges kombival megpakolva, leplombázva a vámudvarra bevámolni a cuccost. Bakker, ott rostokoltam délután 4-ig. Tököm lelohadt már a sok üléstől, ennek tetejébe az 1,2tonna árút ki is kelett pakolni a cégben, mivel éjjel ismét akcióban lesz a kombi, vámol egy újabb túra árút és viszi boszniába...hála az égnek nem én leszek a sofőr!!! Krimi!
Gegee2010-09-17 19:23:49 // 42499
Gratula! szééépp. :)))
Döme792010-09-17 17:59:25 // 42498
Magyar pappírjai akkor még nem voltak! Műszaki se!
kazsmandi2010-09-17 17:43:52 // 42497
Kösz Srácok az infót, számomra is elég "gyanús" a gép.. pláne úgy, hogy februárban vizsgázott és áprilisban (is vagy már ?) kereskedésben landolt..
Átgondolandó..
Átgondolandó..
Döme792010-09-17 17:04:28 // 42496
Jah és ha egy 20 percel később érkezek akkor tuti el is titkolták volna addigra összerakták, ki is próbáltam, bele is zúgtam egy kicsit :) De aztán megnéztem a Lerryt és ő lett az igazi! :D
Gegee2010-09-17 16:09:04 // 42495
Jópárszor mentem arra és egyszer sem ért le az alja a vasnak. Igaz én kíméltem saját autóm, szóval 30 km/h val nem mentem gyorsabban ott, mert nem túl jó az átjáró. Érzésem szerint ők nem 30-al mehettek és a vas sincs leültetve szóval tesztelték a kicsikét, csak balul sülhetett el. Mit csináltak a váltón, ha csak "egy rendesen be nem csavarozott csavar" sérült meg. :) Hazudozás az megy rendesen. :) Talán ez is az okok között szerepel, h április óta ott van.
Döme792010-09-17 16:00:04 // 42494
Ja elég érdekes, ezért inkább ott is hagytam.
Gegee2010-09-17 15:12:37 // 42493
Csak a csavar? :D Nem volt belecsavarva, vagy mi? :) Ilyet sem hallottam még. :)
Döme792010-09-17 14:27:51 // 42492
Szeva! Áprilisba voltam megnézni kintről behozott akkor még 3,2 milla volt amikor odaértem éppen a váltón csináltak valamit aszonták hogy a próbauton leért az alja a vasuti átjáróba,és csak az olajleeresztő csavar sérült. Ezek szerint még mindig fennt van!
kazsmandi2010-09-17 13:49:24 // 42491
Sziasztok!
Ismeri valaki az autó tulajdonosát? Sürgős lenne..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/147/alfa_romeo_147_1.9_jtd_8v_progression_17000_km_klima_garancia-4110522
Előre is köszi!
Üdv: kazsmandi
Ismeri valaki az autó tulajdonosát? Sürgős lenne..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/147/alfa_romeo_147_1.9_jtd_8v_progression_17000_km_klima_garancia-4110522
Előre is köszi!
Üdv: kazsmandi
147jtd2010-09-16 23:57:25 // 42490
én a vw -el felesbe járok. hát 130 nál nem harap, de més bajom nincs vele, fogyasztás maradt a régi.
puding próbája az evés
puding próbája az evés
Xixo2010-09-16 23:31:36 // 42489
(de valszeg találtok szürkét is és akkor csak cserélni kell)
Xixo2010-09-16 23:27:55 // 42488
Nekem amikor belegurultak a Puntoba, akkor csak a hátsó lökösön a műanyag betét vége nyomódott be, alig láthatóan, de minden csók nélkül cserére vették fel és 110ezer körül utaltak rá. És ennyi, nem kérdezték, hogy meg lett-e csináltatva!!
Szal még jól is kijöhetsz a dologból. Itt van pl ez 10ezerért + fényezés + csere díja is meg kell, hogy álljon 50be.
Én biztos nem javíttatnám ki, hanem a pénzt kérném.
Szal még jól is kijöhetsz a dologból. Itt van pl ez 10ezerért + fényezés + csere díja is meg kell, hogy álljon 50be.
Én biztos nem javíttatnám ki, hanem a pénzt kérném.
bilon2010-09-16 20:24:35 // 42487
ismerem a szitut...
igazából a pénzt kalkuláljuk...
anno még a régi offosnál egy ajtó benyomódás összegéből ki lett javítva a két küszöb, meg a két kerékjárati ív...meg persze az ajtó
itt azt mondta a biztosítós srác, hogy az ajtót cserével számolja, de csak 70%-os áron, mert fújva volt...a mögötte lévő elemmel nem tudom hogy számol.
mindenesetre a karosszériás árajánlata 100K a javításra...és szerinte ki lehet lakatolni...
meglátjuk...gondolom az ajtócsere több pénz...
igazából a pénzt kalkuláljuk...
anno még a régi offosnál egy ajtó benyomódás összegéből ki lett javítva a két küszöb, meg a két kerékjárati ív...meg persze az ajtó
itt azt mondta a biztosítós srác, hogy az ajtót cserével számolja, de csak 70%-os áron, mert fújva volt...a mögötte lévő elemmel nem tudom hogy számol.
mindenesetre a karosszériás árajánlata 100K a javításra...és szerinte ki lehet lakatolni...
meglátjuk...gondolom az ajtócsere több pénz...
Csabo222010-09-16 16:11:55 // 42485
Én nem biznám a biztositóra, pontosabban a biztositóval leszerződött műhelyre. lutri az úgy. egyezségre sztem kifizetnek 1 bizonyos összeget és akkor azt kiutalják a károsultnak úgy tudom. ebben az esetben nem kérnek javitási számlát és a pénz talán elég a normális javitásra.
ha javitási számlával oldják meg a javitást, ott se fog a szerviz új ajtót feltenni. bontó, fényezés, viszlát.
nekem kellett az oldalát fényeztetni. egész jobb oldalt, mivel végighúzták. ki akarták szúrni a szemem egy olyan összeggel egyezségre, amiből nem jött vna ki a fényezés, úgyh kénytelen voltam olyat keresni aki lefújja és leszámlázza. de ez csak az én esetem...
ha javitási számlával oldják meg a javitást, ott se fog a szerviz új ajtót feltenni. bontó, fényezés, viszlát.
nekem kellett az oldalát fényeztetni. egész jobb oldalt, mivel végighúzták. ki akarták szúrni a szemem egy olyan összeggel egyezségre, amiből nem jött vna ki a fényezés, úgyh kénytelen voltam olyat keresni aki lefújja és leszámlázza. de ez csak az én esetem...
Kareszka19842010-09-16 12:51:47 // 42484
az, de mit van tenni :P
bilon2010-09-16 11:25:45 // 42483
nem...nekem vadi új kell...a biztosító fizeti...
igazából azon megy az agyalás, hogy a biztosító cserélje, vagy mi, és kérjük el a pénzt...
igazából azon megy az agyalás, hogy a biztosító cserélje, vagy mi, és kérjük el a pénzt...
Online tag
2
Vendég2
581