Azért a puntó is mire rendberakja az ember most nekem 840-ben van... de szép:)
fény, kuplung, felni, gumi, generátor, teló, féktárcsa, kfkötél, olajok, mind új.
Jó ez nem a kötelező minimális karbantartás, kezdve a telifénynél:D de néz is ki valahogy:)
Jut eszembe..
Meggajdult a vízhőfok mérőm.. kiszalad folyamatosan a max értékre tehát 130 fok fölé, gyújtás ráadásra azonnal.
Egyértelműen a szenzor halálozhatott el?
Volt egy kis hegesztgetés nem messze tőle (a termosztátnak készült egy konzol).
De le volt szedve az akksi saru..
Namost az én esetemben (mivel gyak. szerelőkkel, alkatrészesekkel vagyok körülvéve) azért sztem nem esne nehezemre hogy hidegben is induló motorost varázsoljak belőle. Faékek ezek vazzeg.. :)
A többi része meg nem érdekel.. :)
Azért mert az a megbízhatatlanság és a pénznyelő mintaképe. Lökőrudas wm dízel juj, fateromék vagy 8évet tudnak folyamatosan szitkozódni róla :D:D
Ha már óccsó dízel nézz marea 1.9 TD-t az se egy leányálom, de fényévekkel jobb. Vagy croma 2.5 TD a motorja egyenesen a Ducato-ból jön, az nem olyan fos. De ettől télen még egyik sem szeret beindulni :)
Hát nagyon dúrva ami van... aki síkságon lakik elönti a víz aki hegyen lecsúszik a síkságra... azé ez elég kemény...
Pásztót kitelepítették? Az milyen?
A víztározó ha szétmegy ott mindent letarol.. :(((
Láttam ott mit művelt legutóbb is az esőzés... a mostani durvább...
Hát nem tudom még milyen csapás érheti a szerencsétlen kiváró, elszegényedett, napról napra élő magyar embereket:(((
Milenne ha mennénk homokzsákot pakolni valahova? Topic összefogás elsőkör?
Szegények, sajnálom őket nagyon, tudom milyen amíg nem építettek az M0 hídnál árteret addig nálunk is izgulás volt, voltunk többször is homokzsákolni, meg éjszaka figyelni, nehogy elöntse a barátaim házát a Duna, főleg, hogy most már én is ott lakom...
vett tőlem egy Octavia 4x4-et az ÉKÖVIZIG. most beszéltem a kapcsolattartóval, hogy holnap kész a rendszám jöhetnek érte, elég jóban vagyok a fazonnal, már több kocsit vettek tőlem, meg anyámék is Vízügyesek voltak nagyon régen, szóval kérdezi tőlem hogy van érdekeltségem a Hernád mentén, mert a valaha mért legmagasabb vízszintet 50 cm-el(!!!!!!!) fogja kb meghaladni a tetőzés most.
Szóval ha vkinek van telke/nyaralója errefelé, az sírhat a párnájába.. :((
Nagy gondok vannak/lesznek itt.. Sajnos.
Megint szakad most az eső. Tegnap is kijött megint a Szinva..
Azért nekem a talajviz lassan fürdeti a pincét.Valamelyik nap éppen lent voltam és ömlött az eső,(pakolgattam a halomnyi alkatrészt),egyszer csak elkezdett a falból folyni a viz,mint mozesnél, (tudom SD nálatok is a falból folyik a viz).
Aztán ahogy a föld elszivta ugy csökkent,végül nem jött több viz.
Tanulság:lábazatnál leásni a pincéig,és leszigetelni.
Fasza lesz 2 méteres gödröt ásnom,hogy be is férjek.
Persze. Legalábbis nagy az esély rá. Nem véletlenül ha az amúgy jól működő klímás autót elviszed egy klíma nagy generálra, ezt alapból cseréltetik..
Ha meg az ember összerak magának egy klímát mint Buksi, akkor nem szabad a bontottat beletenni.
Olyan ez mint ha használt kerékcspágyat, fékbetétet tennél bele. Lehet hogy jó lesz, de inkább nem. :)
Azt csak beképzeli, hogy meg tudja nyugtatni magát.. :))
Biztos hogy nem azért ázik be. Az ajtókárpit lenne vizes előbb.
Ez olyan mint mikor a monoklira azt mondaná hogy elesett, mi meg hogy "még jó hogy a kezedet nem horzsoltad le". :))