Van valami elképzelése a társaságnak, mikor szeretnétek 155ös talit? Esetleg valami helyszínnel kapcsolatos ötlet? Kirándulós legyen mint tavaly, vagy legyünk egy helyben?
Én is találkoztam ma egy-két hülyével.
--Az egyik még Dunaújból hazafele. Barom bike-os UIN-XX8 rendszámmal (az XX 2 számot jelent, amit az illető leragasztott) mögöttem jött, mint állat. Én indexel kielőzöm a távolsági buszt a Hiace-cel, ő meg engem akart előzni. Ha nem megyek vissza a sávomba, akkor most az útparton lenne darabokban.
-- A másik itt Pesten a pesti alsó rakparton.Észak felé mentem a Parlament magasságában. Záróvonal. A barom krosszmocis kiteszi az indexet és jön velem szemben a sávomban. Én meg elkezdek balra indexelni és refizek. Erre megijed( vagy 1800 kg-mal vagyok nehezebb nála, meg a dízel motor nagyot üt) és vissza kotor a sávjába. Közbe rám ijeszt a bal lábával. Ha eltalál, akkor a bokája is törik :-D
Azt nem értem ezekbe a barmokba, hogy miért reckírozzák, hogy mi vigyázunk rá mindig. Egyszer kell valakinek kibor
Egyébként más téma:
Hétvégére jósolom az idei évadnyitó motorosbalesetet....
Előkerültek a jó idővel.
Ma M0án egymást kergetve, sávok közt szlalomozva.
Tegnap meg volt egy csávó villogtatva, úgy 180-al szántott végig a szaggatot vonalon
Most meg épp elhúzott egy széthetélt ordítókipufogós az utcán...
De szépen mondtad. Erre megkapom én mindig hogy mit akarok én az olasz betegágyaimmal.Kérdezem én!90-es évek lején milyen német autók nyújtottak hasonló kényelmet?Megkockáztatom ez talán a mai Opeloknál is...
Nah, elég lesz már az opelizálásból, mert szétültetlek! :D
Az opel szóról nekem a fehér, kicsit rohadó, indexet nem használó, tökörről rózsafüzért lógató, tetőcsomagtartón festőlétrát viselő xarrakás jut eszembe...
Még nincsen. Először is holnap vételezek egy jobb oldali donort. Jó a törött házas is, úgí is megoldom:-)
Majd egyszerre a kettőt. Megveszem Thomika nyári kerekeit, mert az enyémek már eléggé romos állapotban vannak (lehet, hogy MÉH), meg bekerül a pincében porosodó tényleg-ültető rugó is. Majd úgy összhatáskodunk. AC-re már úgy megyek :-DD
Lotus Omegával soha ne kezdj ki! Bár opel, de az az autó, amit illik tisztelni, még állva is. Nem igazán egy kategória. Egyrész 3.6, más részt van rajta 2 csiga (nem rokonok). Volt egy teszt asszem az Autó Piacban, ahol az új Insignia OPC-vel hasonlították össze. Az új volt a csöndesebb, meg a modernebb. De menetteljesítményben és futóműben az Omega vitte a prímet. Pedig 19 éves... :-D
Egyébként a csavar, tömítések, meg műanyagbaszás mellett két db "BCAB 326332 B" csapágy lakik benne.
Listaáron az SKFnek olyan 6 rongy darabja, de azért talán olcsóbban is kihozható. valami helyettesítőből meg pláne.
Szerintem itt akár egy olcsóbb is bírhatja sokáig...