Az elsőkre is rá kellene néznem, ha csak alig fékezek el kezdtek nyikorogni. Meg kopik rendesen, midig tiszta fékpor a felni. Elég puha ez a betét, de cserébe bitangul fog.
Üdv,
Újabb fék projektet találtam ki. Adott egy Renault Laguna hátsó fék pár. 1 dugós Brembo, a betéteket is úgy kell rögzíteni benne mint a 166 brembo-ba. 265 mm a féktárcsa gyárilag. Ezt kellene kiváltani olyannal ami jó a 155-re. Össze sem lehet hasonlítani akár a GTV fékkel se. Ezzel blokkol a hátsó kerék ha berántom a kart. A 155 vagy GTV fék nem tud ilyet. Meg érezhetően jobban fog. A betétek felülete is nagyobb.
Ma kerültem egyet a városban, felakadt a gázbowdenem.... eccercsak 2500 lett az alapjáratom... Vicces volt úgy menni, hogy megálláskor lábujjheggyel visszahúztam mindig a gázpedált :)
Azt egyszer csak visszatalált a helyére.
Mit lehet ezzel kezdeni, próbáljam olajozni, vagy WD40-el locsolni?
Lehet, h könnyebb mint gondolnád, nem csak ez a 2 cég foglalkozik alkatrészekkel:) Ha nincs, akkor még mindig ott van pl egy külön a fékekkel foglalkozó cég, mint pl a Fékcentrum
az ebayen van persze, de egyelőre sokkalom érte a szumma 55EUR-t. vagy nem lesz olcsóbban máshol sem? fékfelujitó szettek esetében 2-3e Forintokra emlékszem...
és ha már itt vagyok, kellene egy kis segitség.
elakadtam a nagyfékesitésben. az egyik gumikarima el van szakadva. hol kapok fék felújitó szettet a 4 dugattyús brembohoz szerintetek? az atlag aruházaknál (unix, zsu, bardi) nem láttunk.
help please!
na csokolom, visszatértem.
a félig megbizható forrás szerint ez jó a Q4-hez. belemenni belefog az biztos, a kérdés, hogy a konkrét példány szállit-e eleget.
sz
A jtd köteg megberhelése szerintem kevésbé jó ötlet, mint az ahhoz való hozzáigazítás. Km-óra így sem-úgy sem lesz at eredeti megoldás szerint. Szerintem. :)