A gyári igaz hogy jobban néz ki csak macera a gumi csere. Anno a 45ön első dolgom volt kart cserélni, mert a gumitartó kis bizbasz pöckökből pár már le volt törve így meg igazán tudta rendesen fogni a gumit. Én is cserélni akarom majd.
Köszi.
Gőzöm sincs, gondolom vmi, Fiat.Én így vettem,azóta teszi a dolgát rendesen úgyhogy nem foglalkoztam vele csak lapátokat cseréltem,azokat meg típus szerint kértem.
Volt olyan gondolatom ,hogy lecserélem eredeti egybekarosra,de itt sokan "szidták" mert abban csak gumit lehet cserélni,vagy drága pénzért az egészet. Pedig szerintem jobban néz ki,de nem éri meg a macerát.
Én átforrasztgattam azokat a hétvégén, mert hogy nekem is rajta volt a tennivaló listán.
De semmi, továbbra sincs háttérvilágítás.
Viszont elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem meg a diódák pontos típusát, mielőtt összeraktam.
Mert hogy esetleg még egy próbát megérne újra cserélni őket.
Hát én is dolgoztam a hét végén.
Végre beraktam az "új" belsőt.
Ha már ez +volt felraktam a nyári kerekeket.
Utána ,hogy tényleg szép legyen csináltam egy nagytakarítást kívül-belül.
Megnéztem ma du., hogy miért is szopat engem a klíma panel háttérvilágítása.
Nem jöttem rá, viszont egy-két ellenállás kissé be volt barnulva.
Mindegy, a lényeg hogy ismét működik, valamint az asszony is áttörölte az egész autót ablaktisztítóval, és a registered driver matrica is a helyén van :))))
S.O.S. keresek 155 2.5 td -hez cooler csövet ami a cooler-ből a szívócsonkba megy ha valakinek van olcsón érdekelne vagy ha olcsó beszerzési tipp van azt is megköszönném.
Szerintem meg én-színű... :)
A gyöngyház tartalom miatt különböző fényeknél tud érdekes árnyalatokat produkálni.
Meg lehet, hogy a fotomasina sem mai darab...
Kösz. Látom van pár fajta. A képet +köszönöm,mert még nem biztos,hogy használni tudom ,ezért kellene a közeli kép. Nem az Alfára kellene, azért bizonytalan a dolog.