bocsássatok meg, de ezt muszáj ide beraknom! Nemrég kaptam, és mélységesen kiakasztott!
Az utolsó 10 perc 25mp a lényeges! visszafelé számlál az óra, könnyű megtalálni! Nézzetek meg, mert ez szíven ütött! Lehet,hogy hamar le fogják venni a netről!
Nem volt cserélve. Eddig nem is volt gond vele, bár már töltöttünk egyszer utána. De nem azért mert kigyulladt az a led. Nem is tudtam, hogy alu blokkba való is van. :)
A klíma alatti visszajelző panelen balról a harmadik jelzés mit jelent? Egy ventillátor valami kannába vagy micsoda :) Manualban nem találom sehol sem. :(
Arra gondoltam én is. Nem rögzítettem rendesen a nylont fent, mivel mondom egy alkatrész úgyis hiányzik majd úgyis szét kell szedni addig meg jó ez így gondoltam én..... :D A zajszigetelő sincs fent rajta... na majd Júniusba :)
Az nem nájlon! :)
A nájlon az ablakemelő szerkezet vázára van erősítve és átlátszó! Ha ez nincs benne, akkor a víz rácsorog a kárpit belső felére, onnét meg az utastérbe! Ezzel már szívtam én is!
Ha most nem olvasom el a fórumot, nem tudom meg, hogy kell neked csapágy! :P Nem hívtál, nem írtál! :P De holnap megkérdezem Neked! Gyanítom jobbakat tudok olcsóbban! :))