Akkor majd összehozunk egy "gyors" talit. Szólunk 2 héttel előre, hogy elmegyünk kocsikázni egyet. Oszt aki jön-jön, aki nem az így járt. Nem szervezek semmit, max. előre nézünk egy-két jó útvonalat. A kaját megoldjuk ahol tudjuk. Úgysem leszünk már olyan sokan!
Jelentem vagyok! :))) Csak főleg olvasni van időm pár naponta.... A találkozót nem, de a kocsi jövőjét nagyon tervezem. mivel megmarad egy ideig, számolgatok, mire mennyit.... :)
még szerencse hogy nem fér át:D lehet hogy tényleg az enyém nem volt meghúzva azért vette le a légkulcs:D nekem mindegy 25ezren keresztül a helyén maradt így is,sose előzött meg a jobb hátsó,vagy legalábbis nem vettem észre....:D
Ez szemlélet annak jó, aki ha előveszi a PPK-t az meri is használni és bevállalja az esetleges jogi következményeket is.
Ha nem mered, hanem csak hadonászol vele és elveszik tőlled, akkor az biztos nem a Te napod lesz.
Na jól van, kvázi hibamentesen lehozott 1600+ km-t a szarolasz rozsdaboglya :) Azért kvázi, mert azért előtte makacskodott egy kicsit, de ott nagyon jól érezte magát :)
Mondjuk most hazafelé a két bicikli mellé már nem tudtam, hogy hova pakoljam az asszony n+1-edig csomagját :D
De azért pont passzosan csak befértünk... Le kellene szokni erről a kerékpározásról, tiszta egészségtelen, hogy folyton be kell tenni, ki kell venni, elvinni ide-oda-amoda...
Vagy kellene egy utánfutó bringáknak :DDD
Fogyi 9... Hazafelé többre sikerült, pedig a tempó nyugisabb volt. Ez van :(
Ha vissza olvasol olyan 30-40000 et :D, Akkor volt már ilyen próbálkozás. De én örülök neki, ha valaki megpróbál össze hozni néhány 155 -t egy helyre. :) Persze Thomikána sikerült 2-3x.