Ami nálunk van az axem 16 pines és valamivel nagyobb!
Nem tudom az jo e lenne, meg nem tudom, hogy gyártunk e bele pint, mert amit néztem az csak az ures ház volt!
Nekem már ez a negyedi nyári garnitúrám, meg a télim is ez. Nekem nagyon bejön hogy csendes, cserébe jobban kopik az átlagnál, 30-35-öt tudok vele menni a 3 mm-es kopoásjelzőig.
Szia!Nekem is nokian a téligumim.Unokatesóm gumis ő mondta,hogy van és kell e?Mondtam neki milyen kínai xart akar rám sózni.Mi a fasz az a nokian.Mondta,hogy hülye vagy?Az egyik legjobb,legdrágább gumi nézzek csak utánna.Főlleg télibe nagyon kemény mert finn.Ott meg aztán van havas úton tapasztalat.Utánanéztem.Hát ténleg nagyon jó gumik!Meg is vettem egyből.
Ma sikerült szert tennem új gummákra, maradtam a Nokian márkánál. csailli-villi lett az autó :-)
Viszont a gumishoz való beálláskor sikerült elszabnom a kézifék bowdenjét, jelenleg csak a jobb hátsó keréken fog és a kart majdnem függőleges helszetbe lehet felhúzni. Pótalkatrész megrendelve pénteken beszerelik :-)
És a kresz mit ír elő a járdán parkolásnál ? (lusta vagyok előkeresni)
Az 5-6 m széles járdán parkolva, 3-4 m hagyva a járdából, bár megállni tilos tábla van, de a járdán való parkolást külön nem tiltja, az lehetséges?
Az autómon a pajzsot kicsit "megette" a só. A jelenség maga olyan, hogy fényesnek fényes a pajzs, csak van rajta valami mázga is, ami nem akar lejönni.
Tudtok valami speckó cuccost rá, amivel újra olyan lesz, mint ha vacsi új lenne mondjuk?:-DD
az autóút az autósoké a járda meg nem vagy a KRESZ előírja hogyan lehet parkolni nálunk úgy parkolnak hogy marad 40cm, attól hogy Alfája van de köp a szabályokra a szememben csak egy bugris paraszt ...
ez is egy felfogás...mikor a járdára állnak és nem férek normálisan a babakocsival simán végighúzom az autó oldalán, ahogy a tulaj leszarja hol áll én is pont leszarom hogy végighúzom ...a múltkor a paraszt rám nyitotta az ajtót a járdán azzal a lendülettel rúgtam vissza lábbal...nem szólt...