Nem, még nem áll garázsban. Az alap megoldás ez az ablak előtti tárolás, félgarázzsal. A másik a carport, ezen dolgozom. (Ezesetben a 156 maradhatna a szokott helyén.) A "C" megoldás, hogy a 156 a barátom pajtájában áll sok autó és hajó társaságában. (Többek között egy felújításra váró HF Integrale.) De ezt annyira nem szeretném, túl távol lenne tőlem.
"A JTS nekem valahogy kimaradt az életemből."
Nekem meg az összes többi. Úgyhogy tök jól elbeszélgethetünk a témáról. :))))
Tudom, a húzás tág fogalom, de ez a JTS szerintem nagyon szépen lentről húz. Persze nem brachiális erővel, de azért megindul. Nekem úgy tűnik, hogy az EU4 mellett ide ment a közv. bef. előnye.
Én próbáltam sárgásat az Uno-ban, iszonyú vacak szerintem a fényük. Nekem nem kéne. Fúvókának vagy "építeni kell" (mint ahogy én tettem a 156 esetén a fogtechnikus barátom közreműködésével.:), vagy feltenni egy 156-ét, OFF-ét, stb. A nyomásra előbukkanó lenne a legjobb megoldás, persze a legtöbb barkácsolással egybekötve.
Leömlőtől 60-as rozsdamentes cső, 3000 ccm-es katalizátor, Remus végdob. :D A szívó oldalon meg egy Apexi power intake kit... A szomszédok is szeretnek. :D
Huhh, a mosófejet honnan-hogyan-hova? Btw arra gondoltam, hogy veszek sárgás fényű izzót bele, amin nem látszik, hogy xenyon. A mostani is semleges, fehér színű, nem a neon kék szörnyűség.
Nagyon jó az a V6 ott is ;) Volt szerencsém vezetni egy 56 V6ot, hihetetlen mennyire más volt a két kocsi, nem is értettem, de baromi jó volt az 56. A hangja durvább volt, mint a GTV gyári kipuff rendszerrel. Ezt sem nagyon értettem. Azóta ismét "hiányzik" a két hátsó dobom, így is van alatta elég és eszméletlen, mennyivel jobb a hangja. Így is vettem, csak visszaalakítottam gyárira, de hiányzott a diszkrét üvöltés... :)
"OFF: kint utaznak az utólagos xenonra?"
Nem. De azért adj a látszatra!! Legyenek mosófúvókák (ezt nézik) és legyen eltüntetve a poti. És bekapcsoláskor bólintson. (Ezt a a poti jelének manipulálásával egy nagyon egyszerű időzítőkapcsolással lehet elérni.)
Én első lépésként Nightbreaker Plus-okat rendelek.
A V6-ot én is imádom, bár hisztis a héten. Nekem "csak" 156-ba van szerelve, mert elég sok cuccot kell vinnem, ha úgy adódik, így kell egy csomagtér is. Nekem a GTV is kimaradt eddig, Spiderben már ültem, azt pont rám szabták. :)
Ma én is meghajtottam, de ennek meg is kell fizetnem az árát sajnos. :)
:) Értem én, hajtson a kötelesség és küldetéstudat ;)) Nyílt topik egyébként.
A VW-fanoknak azt kívánom, éljék át (kár egy VR6-tal, üsse kavics, nekem nem fáj), azt ahogy a V6 zabolátlanul üvölt (erős képzavarral :D) az alagútban :)) Hiába a pár fok itthon most, az ablakokat is lehúztam :)
Egyébként el is felejtettem, hogy ennyire jogsigyilkos a GTV, alig bírtam visszavenni a jobb lábam, a reptérről a gyorsforgalmin egy lazát akartam előzni, odaléptem és khmm... nem írnám le a karakteregyüttest... Zseniális, csak veszélyes. Gondolkodtam, hogy kicsit módosítom a kocsit és pályanapokra járok vele, mert utcára elég durva. Mondjuk erre még aludni kellene.
@ Peti, gratula ismét. Én valószínűleg GTV-vel megyek ki ismét Németországba, a kollégám meg - aki német és itt tölt, Budapesten 3 hónapot - kivinné az SW-t. Fordítva nem forszíroznám a felosztást ;) OFF: kint utaznak az utólagos xenonra? Esküszöm mindig rázott a hideg a gondolatától is, hogy xenonom legyen, de annyira gyenge volt a gyári fényszóró fényereje, hogy országúton éjjel egyszerűen veszélyes volt...
Seriff, nekünk (Amorésoknak) küldetésünk van. Hogy jó kezekben megőrizzük az utókornak ezeket a guruló műalkotásokat.
(Ugye ez privát topic?... nem akarok flame-t a VW-s community-ben. :))
Úgyhogy ha tehetedel el ne add az utca ÉKét!
Na, meg vagy... ez a lényeg, teljes az öröm, és most már nyugodtan lehet gratulálni, így hát gratulálok, sok boldog, balesetmentes kilométert cartárs! :)
Hú srácok. Ma vezettem a GTV-t, január eleje óta először. Uhh, jó a diesel, pláne a 20V szedi szépen a lábait, de a GTV... basszus, huhh. Nem adom el :D Pedig már gondolkodtam, mert kihasználatlan, ami nem tesz Neki jót :(
Engem mindig arra emlekeztetne, hogy basszus, azt a franya V betut mar nem lehetett oda kerni :) Persze vegulis GT a kocsi, szoval jo es talalo az is. A 916 helyett lehetne akar a loerok szama is ott, vagy 001 :)
GT 916 rendszámban gondolkodom. (Sajnos 3 betű nem megy. Számból lehetne kettő is és négy is. Mint ahogy betűből is lehet egy - három szám esetén.) Előtte persze a város két betűje lesz. (Esetleg jobb ötlet?)
Ma megvolt a műszaki és zöldkártya. (A kereskedés intézi. Itt teljesen máshogy van, rendszám nélkül is megcsinálják, az alvázszám a mérvadó. Rendszámra és biztosításra csak a nevemre való bejelentéskor lesz majd szükség.) Addig is ezt olvasgatom. :)