Őshazám Bp- XII. ker., majd Tárnok, Érd.
Sushi- én is szeretem! Voltam japán étteremben az Erzsi híd pesti hídfőjénél, jaj, ott annyira finomak a kaják. Ittam szakét is, ott, először. Inni azt kell, és ez nagyon finom! Volt ott egy asztaltársaság, akiknek egy nagy hajó alakú tálban szolgálták fel a vacsorát, istenem, az a hajó a kajákkal megrakva, az annyira gyönyörűen meg volt csinálva!
Angyal Rita2009-10-25 22:22:52 // 6020
KGBMAN2009-10-25 22:17:08 // 6019
Ráadásul az izületeknek is jót tesz a cápaporc. Ettem már azt is, fontos a jó elkészítés, másképpen jellegtelen lesz az íze. Ahogy írtad az is jó lehet. majd kipróbálom.
Mi az őshaza neked?
OFF: Imádom a sushit is
Mi az őshaza neked?
OFF: Imádom a sushit is
Angyal Rita2009-10-25 20:23:49 // 6018
Én is imádom a vízi vadakat!
Legfőbb kedvencem a cápa husi. Corában vettem, amikor még az őshazámban laktam.
Kép nélkül: serpenyőben sütögettem, vajon, finoman befűszerezve, istenem, olyan finom. Nem tudom, ettetetk- e már? Halszag, szálka nincs benne, csak a cápapocrc, amely egy kp. nagy, fehér kerek porcocska.
Aki még nem evett cápát, nyugodtan próbálja ki, csak ajánlani tudom.
Amikor legközelebb Corában járok, veszek megint, és készítek, le is fotózom. teszek fel róla képet ide.
Legfőbb kedvencem a cápa husi. Corában vettem, amikor még az őshazámban laktam.
Kép nélkül: serpenyőben sütögettem, vajon, finoman befűszerezve, istenem, olyan finom. Nem tudom, ettetetk- e már? Halszag, szálka nincs benne, csak a cápapocrc, amely egy kp. nagy, fehér kerek porcocska.
Aki még nem evett cápát, nyugodtan próbálja ki, csak ajánlani tudom.
Amikor legközelebb Corában járok, veszek megint, és készítek, le is fotózom. teszek fel róla képet ide.
csocsi2009-10-25 17:53:16 // 6017
De, mivel élvezettel majszoltuk :)))
KGBMAN2009-10-25 17:10:40 // 6016
Nem rossz.. Már csak tintahalkarika és rákolló kéne hozzá, hogy egy csodás tengeri vegyes tál legyen tengeri herkentyűkből :)
De imádom én ezeket.. :)
De imádom én ezeket.. :)
Mike.2009-10-25 16:51:34 // 6015
GT Ɨ|ѯ2009-10-25 16:09:37 // 6014
semmi gond ezzel,nem tartott ki 2 órát,gondolom:-DDD
ALFI1562009-10-25 09:51:12 // 6013
Éppen tegnap a Camponánál vettem.300-ért 5 szemet:)
csocsi2009-10-25 09:43:50 // 6012
Hát hirtelen csak ez volt kéznél :)))
GT Ɨ|ѯ2009-10-25 07:50:58 // 6011
grat a barackos K-hoz!:-)
csocsi2009-10-24 21:23:12 // 6010
Enyhe levezetés :))
csocsi2009-10-24 21:23:00 // 6009
Vaze enni a gugliról? :)
KGBMAN2009-10-24 21:12:15 // 6008
Guszta.. Nyamm.. Desszertnek passzol :)
Ferko2009-10-24 21:07:06 // 6006
Áhh, neeeem.:-DD
A guggliban találtam.:-)
A guggliban találtam.:-)
csocsi2009-10-24 21:05:33 // 6004
Gratula :))
Saját termés? :))
Saját termés? :))
Ferko2009-10-24 21:05:13 // 6002
NA ez érdekes volt. Mikor néztem a hsz számot, akkor a Csocié az 5999 volt.:-O
csocsi2009-10-24 21:03:37 // 6000
csocsi2009-10-24 21:01:53 // 5999
Hát, most megyek gyúrok is rá :)))
KGBMAN2009-10-24 21:00:23 // 5998
Csülök cseréptálban sütve, kockára vágott krumpliágyon, kolbásszal és császárszalonnával. Jó ropogósra sült bőrrel. Most is összefut a nyál a számban, ha rágondolok :)
csocsi2009-10-24 20:42:04 // 5997
A középső kép elnyerte a tetszésem :))
imi1562009-10-24 20:40:49 // 5996
KGBMAN2009-10-24 17:57:43 // 5995
Az hát.. :) Hétközben úgy sincs ilyenre lehetőségem, mert meló van. Olyankor mindenféle light kaja kerül belém. Legalább ilyenkor kiélhetem főzőszenvedélyem és ehetek valami férfiembernek való kosztot. :)
GT Ɨ|ѯ2009-10-24 16:26:05 // 5994
tiszta fogyókúrás kaja:-DDD
KGBMAN2009-10-24 14:51:13 // 5993
KGBMAN2009-10-24 14:46:54 // 5992
Na igen, én is így vagyok vele :DDD
GT Ɨ|ѯ2009-10-24 14:44:58 // 5991
le is kell,hogy csússzon:-DD
KGBMAN2009-10-24 14:34:56 // 5990
Tudsz élni.. Örömmel látom, hogy te sem sajnálod a salátáról az öntetet.. Dícséretes :)
GT Ɨ|ѯ2009-10-24 13:55:21 // 5989
Ferko2009-10-23 15:19:12 // 5988
Gondoltam erre is.:-)
csocsi2009-10-23 10:06:26 // 5987
Állj a sarkadra és lepd meg vele :))))
Ferko2009-10-23 08:29:10 // 5985
NA áruld csak el, hogy ez micsoda.:-DDDDDD
Ha Moni leszakvizsgázik lesz mit főznie.:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Ha Moni leszakvizsgázik lesz mit főznie.:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Kócosw2009-10-22 21:47:35 // 5984
hűű a mindenit :)))
nem rossz :))
nem rossz :))
Whiteskull2009-10-22 21:19:56 // 5982
Whiteskull2009-10-22 20:58:12 // 5981
Hát rosszul nem jársz vele. :))))))))))
Isteni volt. :DDDDD
Isteni volt. :DDDDD
Kazes☻2009-10-22 20:54:52 // 5980
Köszi! Asszonynak is megmutattam, szerinte is faja, nem sokára el is fogja készíteni. Mármint nem ma, a közeljövőben. :)))
csocsi2009-10-22 20:53:23 // 5979
Efelől semmi kétségem, eggs :))))
Whiteskull2009-10-22 20:50:54 // 5978
Jutka nem is akarta felrakatni, mivel ez volt az első próbálkozása. :))))))
Viszont az íze az jobb volt, mint a mintának a fényképe. :DDD
Viszont az íze az jobb volt, mint a mintának a fényképe. :DDD
csocsi2009-10-22 20:50:02 // 5977
Ez a fotó másabb, mint amit te raktál fel :))
Whiteskull2009-10-22 20:47:24 // 5976
Zsemlében sült sonkás tojás
Hozzávalók: zsemle, tojás, sonka, sajt, lilahagyma
Elkészítés:
A zsemlék tetejét levágtam, kiszedtem belőle a belsejét, és beleraktam egy kivajazott tepsibe. A zsemlékbe belefektettem a sonkát, rászórtam az apróra vágott lila hagymát, a kis darabba vágott sajtot és ráütöttem a tojást. Most egy kevés erős paprikával is ízesítettem.
A sütőben addig sütjük amíg fehérje ki nem fehéredik.
A legjobb, ha mini grill sütőben készítjük ( ami fűtőszálas ), mert csak a pirítás a cél és nem a sütés.
Ha nem szeretnétek, hogy egy kicsit is lágy maradjon a sárgája, akkor miután kivettétek a zsemléket a sütőből tegyétek őket pár másodpercre a mikróba ( kb. 20 másodpercre )
Hozzávalók: zsemle, tojás, sonka, sajt, lilahagyma
Elkészítés:
A zsemlék tetejét levágtam, kiszedtem belőle a belsejét, és beleraktam egy kivajazott tepsibe. A zsemlékbe belefektettem a sonkát, rászórtam az apróra vágott lila hagymát, a kis darabba vágott sajtot és ráütöttem a tojást. Most egy kevés erős paprikával is ízesítettem.
A sütőben addig sütjük amíg fehérje ki nem fehéredik.
A legjobb, ha mini grill sütőben készítjük ( ami fűtőszálas ), mert csak a pirítás a cél és nem a sütés.
Ha nem szeretnétek, hogy egy kicsit is lágy maradjon a sárgája, akkor miután kivettétek a zsemléket a sütőből tegyétek őket pár másodpercre a mikróba ( kb. 20 másodpercre )
csocsi2009-10-22 20:46:43 // 5975
Pedig most nem akartam kérdezősködni :DDDDDDDDDDDDD
Kazes☻2009-10-22 20:45:05 // 5974
Guszta! Pontos leírása? Vagy a Lada 1500 hozta a futár? :)))
Whiteskull2009-10-22 20:44:31 // 5973
Meg akartam előzni a kérdésed. :))))))
csocsi2009-10-22 20:43:40 // 5972
Kit akarsz megtéveszteni? :))
csocsi2009-10-22 20:43:18 // 5971
Hányszor mondtam, hogy későn már nem jó vacsizni :DDD