Fórum >> Egyebek >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!

Edyboy2007-08-05 23:20:29 // 1420
Ennek örülök,még remélem látlak itt.Amúgy Szombathely se rossz hely
Edyboy2007-08-05 23:17:44 // 1419
A megrágott dolog már máshol volt.A képen levő csodálatos költemény még vár a sorsára.Amúgy biztosítalak,hogy rendkívül ízletes volt a burger.
Whiteskull2007-08-05 23:15:58 // 1418
Imádom Tokodot! :))))))))))))
Edyboy2007-08-05 23:14:16 // 1417
Gyönyörű a dunakanyar,szeretem.Irigylésre méltó ott egy telek.
Ati_QV ®2007-08-05 17:42:18 // 1416
Jó is az ,ottt van a szüleim telke! Az oldalamon a dunakanyaros kép ott készűlt! ;-)
12007-08-05 17:29:17 // 1415
És miért nem grilleztétek!!! Az lett volna az igazi!!! :-)))
csocsi2007-08-05 17:26:44 // 1414
Vaze az utolsó képen levő megrágott valamit nem kellett volna feltenni :)
Edyboy2007-08-05 16:47:36 // 1413
Csaptunk egy kis bulit,ahol is hamburger volt a menü.Igen finomra sikeredett.
boyci2007-08-03 17:25:21 // 1412
itt is csak a kis zászló a lényeg, amivel kaja után a szádban művelődhetsz....:DDD
csocsi2007-08-03 13:21:23 // 1411
Ja, akkor nincs hozzáfűzni valóm :))
Edyboy2007-08-02 19:37:54 // 1410
Nemtom,adták.És én pont éhes voltam és jól jött.
csocsi2007-08-01 08:41:28 // 1409
Vaze az a sok krumpli mihez kellett? :))
Edyboy2007-07-31 21:45:34 // 1408
Ha már kaja,akkor bélszín Kedvessy módra dömösön a Szőke forrás étteremben.
Edyboy2007-07-31 21:40:33 // 1407
Aszem olimpia szelet vagy Olimpia valami.
Edyboy2007-07-31 21:38:34 // 1406
Mellékelem az első fogást.
csocsi2007-07-31 18:48:24 // 1405
Az íze is nagyon jó volt :)))
csocsi2007-07-31 18:47:57 // 1404
Hogy őszinte legyek nem a nevével voltam elfoglalva :)))))
De ékszíj kollega biztosan tudja.
Liquid2007-07-30 22:57:02 // 1403
Nagyon jól néz ki :)
Whiteskull2007-07-30 22:38:01 // 1402
Azt nem tudom, de isteni volt. :)))))
Zsifi2007-07-30 22:36:23 // 1401
Nem tűnik rossznak!

Hogy hívják?
csocsi2007-07-29 19:00:11 // 1400


A szegedi tali "A" menü egyik fogása.
csocsi2007-07-23 11:47:56 // 1399
Nagy volt a pangás.
csocsi2007-07-23 11:47:38 // 1398
Igen a legfontosabbról elfeledkeztünk, de nem én hagytam jóvá a képeket :)))
csocsi2007-07-23 11:47:02 // 1397
Na erre gondoltam :))))
Marty2007-07-23 07:07:19 // 1396
Heppi börzdéj!!!!!!:))))))))))))))
Marty2007-07-23 07:06:55 // 1395
Ti aztán tudtok élni!!!:)))
Fater (Norbi)2007-07-23 07:03:13 // 1394
Bátyám szakács.Ő is tesz olajat a tésztába, mert így kell az igazit elkészíteni !!! A recept további részei titkosak....
Zsifi2007-07-23 00:07:11 // 1393
Gyorsan elhúztál!:)))
Zsifi2007-07-23 00:04:15 // 1392


Ez lemaradt!
Zsifi2007-07-23 00:01:14 // 1391
Zsifi2007-07-22 23:57:14 // 1390
most pakoljuk:)))))))
csocsi2007-07-22 23:45:10 // 1389
A többit nem rakod fel?
csocsi2007-07-22 23:30:34 // 1388
Jó munkához idő kell :))
csocsi2007-07-22 23:30:09 // 1387
Kell neked mindig ilyeneket nézegetned :)))
Whiteskull2007-07-22 23:29:18 // 1386
Az augusztusi meghívás természetesen bármelyik csemetédre(+párjára) érvényes. :))))))
A múltkor ezt lehagytam. lassan összejön. :))))))
Zsifi2007-07-22 23:27:33 // 1385
Most nézve én is megéheztem.:)))
Whiteskull2007-07-22 23:20:54 // 1384
na, most megint megéheztem. :)))
csocsi2007-07-22 23:20:28 // 1383
Mi már alapból ilyenek vagyunk :)))))
Whiteskull2007-07-22 21:27:46 // 1382
Hű, most megéheztem. :)))
Zsifi2007-07-22 21:24:37 // 1381
Diétás ebédke!!! ;)



Csak lazán...
csocsi2007-07-15 16:57:23 // 1380
Igen az volt :))
Ráadásul finom is volt és az adagok sem voltak kicsik.
Whiteskull2007-07-15 16:56:16 // 1379
Kellemes csipegetés lehetett. :)))
csocsi2007-07-15 16:51:40 // 1378


A héten Zalaegerszegen voltunk, a Halászcsárdában és az 76-os út melletti csárdában csipegettünk :)))
Tommaso 1592007-07-13 13:48:53 // 1377
Sőőt egy barátom, aki most nyitott pizzériát, még egy nagyon kevé bazsalikomot és oregánót is tesz a tésztába,nagyon finom úgy is!
Egyébként a bazsalikomot a régi helyen frissen vágták a hámozott paradicsomhoz,és ekkor adták hozzá az oregánót és a sót amit ott mixeltek össze akkor
Tommaso 1592007-07-13 13:46:34 // 1376
Tegnap előtt sütöttünk pizzát is, 2 tepsivel!
Egyébként nagyon sok helyen még borsot, sőőőt olajat is tesznek a tésztába,ahol én dolgoztam (olaszos kisvendéglő) is így csinálták, és ott is bükkfával tüzeltek!
A lényeg,h én a paprika tv könyvét használom sok recepthez az Egy falat.... Olaszországot!
Az abban található receptet kenyérsütő géppel dagasztom össze, mert az kézzel nagyon fárasztó,ha alaposan szét akarod dolgozni!
Tommaso 1592007-07-13 13:43:23 // 1375
Tegnap este sütöttem vargabélest, fincsi lett, csak sajna nem akart megsülni a teteje:-(
Whiteskull2007-07-09 22:41:39 // 1374
Hiszek neked! :)))
KORYY2007-07-09 22:40:57 // 1373
az igazi tálcás pizzát a bagaméri barátom sütötte a körúton 100-forintért :-)
Whiteskull2007-07-09 22:38:58 // 1372
Az igazi olasz pizza:
A szigorúan igazi, hagyományos pizza az egyik legistenibb étek a világon, amelynek hagyománya több évszázada öröklődik. Az eredeti kerek finomságot egy liter vízből, egy kg lisztből és 5-6 dkg sóból, valamint élesztőből készítik. A tésztát csakis kézzel szabad nyújtani, pihentetésekkel, többször átgyúrva! A pizzát fafűtéses kemencében, bükkfán sütötték meg. Ennek igazán más íze van, mint az itthon kapható mirelit borzalmaknak. Higgye el, érdemes megkóstolni!
Whiteskull2007-07-09 22:38:06 // 1371
Taratorleves:
Ezt a tipikus bolgár ételt mi is nagyon egyszerűen elkészíthetjük. Az alig negyedórás munka megéri: a hideg levessel ugyanis a legnagyobb melegben is felfrissülhetünk. Mindössze egy kígyóuborkára, két gerezd fokhagymára, egy csomó kaporra, fél liter kefírre, sóra és fehérborsra van szükségünk. Reszeljük le az uborkát, zúzzuk össze a fokhagymát, amelyet keverjünk össze a többi hozzávalóval és két deciliter vízzel, majd tegyük hűtőbe egy-két órára. Isteni lesz!
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak