Marty2009-02-02 20:56:55 // 4508
	Van még sűtcsirekcomb is.... nekem vacsinak is elég volt:P:))))) Kisbendő-kisvacsi:DDDD
	
csocsi2009-02-02 20:56:54 // 4507
	Hát ha az neked hús, az a pár darab valami a tetején akkkor ... :))))
	
Marty2009-02-02 20:56:06 // 4506
	Ahuné a szalonna!:))) Volt még belőle....
	
Whiteskull2009-02-02 20:55:30 // 4505
	Ja, ez csak bemutató volt? :))))))))))))
Mert egyébként előételnek éppen elég. :)))
	
Mert egyébként előételnek éppen elég. :)))
Marty2009-02-02 20:52:54 // 4503
	Vót hozzá husika!!!:))))))))))
	
Marty2009-02-02 20:52:30 // 4502
	Bőven elég volt... így is maradt belőle:)))
	
csocsi2009-02-02 20:49:19 // 4501
	Hát inkább itthon kajázom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
	
Whiteskull2009-02-02 20:49:11 // 4500
	Nem rossz, csak kevésnek tűnik. :DDDD
	
Marty2009-02-02 20:47:17 // 4499
	
	
Fater (Norbi)2009-02-01 14:25:42 // 4498
	Receptek:
777 SALÁTA
Alapanyagok:
- 20 dkg párolt csirkemell,
- 20 dkg sonka (vagy valamilyen füstölt hús),
- 1 db kígyóuborka,
- 1 db paradicsom,
- 1 db kaliforniai paprika (íze és a színe miatt piros)
- 1 doboz konzerv ananász,
- 2 db főtt tojás,
- 10 dkg sajt
- Majonéz (univerrel a legjobb) tetszés szerinti mennyiségben, de nem szabad eltúlozni!!!
A hozzávalókat 1x1 cm-es kockákra fel kell vágni és az alábbi rétegezést kell végrehajtani:
1. csirke hús,
2. ananász,
3. paprika,
4. tojás,
5. sonka,
6. uborka,
7. paradicsom.
Minden réteg közé kis mennyiségű majonézt kell rakni, és a tetejére kell halmozni a sajtot.
VÁRROM torta
Habcsókokhoz: 3 tojás fehérje (hideg), 2 dl-es pohár és még 5-7 evőkanál cukor.
Mixerrel a tojásfehérjéket felverjük, és amikor a hab kezd keménynek látszani apró részletekben adagoljuk hozzá a cukrot. A massza akkor jó, amikor már homogén.
Sütőlapra kis halmokat kell rakni és 110-115 fokos előmelegített sütőbe kell rakni. A sütési idő min. 40 perc, de a ropogós halmokat 3 órán keresztül kell szárítani.
Krém: 20 dkg vaj, 1-1,5 dl tej, hasonló mennyiségű cukor, 1 egész tojás, 0,5 csomag vaníliás cukor.
A cukrokat a tojással vízgőz felett összekeverem, és amikor forrni kezd, leveszem a tűzről és lehűtöm. A kihűlt krémbe kell a vajat belekeverem.
Építkezés: Egy lapos tányérra lerakok egy sor habcsókot. A következő réteg habcsók aljára teszek a krémből. Ezt mind addig kell folytatni, amíg az összetevők el nem fogynak.
Díszítés: apróra vágott diót (akár kicsit meg is lehet előtte pörkölni) rászórunk a halomra, és felolvasztott csokoládéval leöntjük a habcsókvárat.
	
777 SALÁTA
Alapanyagok:
- 20 dkg párolt csirkemell,
- 20 dkg sonka (vagy valamilyen füstölt hús),
- 1 db kígyóuborka,
- 1 db paradicsom,
- 1 db kaliforniai paprika (íze és a színe miatt piros)
- 1 doboz konzerv ananász,
- 2 db főtt tojás,
- 10 dkg sajt
- Majonéz (univerrel a legjobb) tetszés szerinti mennyiségben, de nem szabad eltúlozni!!!
A hozzávalókat 1x1 cm-es kockákra fel kell vágni és az alábbi rétegezést kell végrehajtani:
1. csirke hús,
2. ananász,
3. paprika,
4. tojás,
5. sonka,
6. uborka,
7. paradicsom.
Minden réteg közé kis mennyiségű majonézt kell rakni, és a tetejére kell halmozni a sajtot.
VÁRROM torta
Habcsókokhoz: 3 tojás fehérje (hideg), 2 dl-es pohár és még 5-7 evőkanál cukor.
Mixerrel a tojásfehérjéket felverjük, és amikor a hab kezd keménynek látszani apró részletekben adagoljuk hozzá a cukrot. A massza akkor jó, amikor már homogén.
Sütőlapra kis halmokat kell rakni és 110-115 fokos előmelegített sütőbe kell rakni. A sütési idő min. 40 perc, de a ropogós halmokat 3 órán keresztül kell szárítani.
Krém: 20 dkg vaj, 1-1,5 dl tej, hasonló mennyiségű cukor, 1 egész tojás, 0,5 csomag vaníliás cukor.
A cukrokat a tojással vízgőz felett összekeverem, és amikor forrni kezd, leveszem a tűzről és lehűtöm. A kihűlt krémbe kell a vajat belekeverem.
Építkezés: Egy lapos tányérra lerakok egy sor habcsókot. A következő réteg habcsók aljára teszek a krémből. Ezt mind addig kell folytatni, amíg az összetevők el nem fogynak.
Díszítés: apróra vágott diót (akár kicsit meg is lehet előtte pörkölni) rászórunk a halomra, és felolvasztott csokoládéval leöntjük a habcsókvárat.
Tackry2009-01-28 03:14:32 // 4497
	Nem, párom is szereti a salátát. Igaz, ő eszik mellé mást is.:D
	
Mulder2009-01-27 21:45:03 // 4496
	És ezt mind egydül eszed:)))
	
boyci2009-01-27 21:42:12 // 4495
	majd Tesóval lezsírozom :DDDDDD
	
boyci2009-01-27 21:41:47 // 4494
	na majdnem hasonlót ettem ma :)))) nagyonjóóóóóó :)
	
Zsifi2009-01-27 21:28:14 // 4493
	Egyszer már igazán!Szigliget?:))))))G
	
Tackry2009-01-27 21:26:17 // 4492
	Ma cserébe "böjt" van.:) Saláta a vacsora. (Kukorica, tonhal, olívabogyó, póréhagyma, uborka, paradicsom, mozzarella, salátalevelek, joghurt, pirítós. Kvázi minden, ami van itthon és illik bele.:D)
	
boyci2009-01-27 21:12:26 // 4491
	GYörgyuszom!!!!
inkább tőtttök, jah :DDDD (és okosan nézek :))))))
de így legyen, komolyan !!
	
inkább tőtttök, jah :DDDD (és okosan nézek :))))))
de így legyen, komolyan !!
boyci2009-01-27 21:10:46 // 4490
	Anyus!!! 
bármikor :))))))))))
	
bármikor :))))))))))
boyci2009-01-27 21:10:09 // 4489
	húú, én ebből amikor Hamburgban éltem menniyt meg bírtam enni :)))
	
Tackry2009-01-27 21:08:25 // 4488
	Köszi.:) Szeretek főzni, pláne különleges receptekkel kísérletezgetni.:)
	
Zsifi2009-01-27 20:17:06 // 4486
	Puszi!Nagyon ügyi vagy!:))G
	
Tackry2009-01-27 20:11:00 // 4485
	Ez a tegnapi vacsi:
 
 
Túrós gnocchi szalonnakockákkal
Hozzávalók:
# 1 csomag gnocchi tészta
# 20-30 dkg bacon szalonna
# 25 dkg túró
# 3 dl tejföl
# bors
# oregánó
# bazsalikom
Elkészítés: A gnocchit serpenyőbe rakjuk, majd 1-1,5 dl vizet ráöntve addig kevergetjük, míg a víz elforr alóla, és egy pici színe lesz. A tésztát tálra tesszük. A bacont felkockázzuk, és megpirítjuk a serpenyőben, majd a tésztára öntjük. A túrót villával összetörjük, és a tészta tetejére morzsoljuk. Megszórjuk borssal, bazsalikommal és oregánóval. Nem szabad túlzásba vinni, mert elveszi az ízét. Tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Tegnap pluszban szórtam még a tetejére metélőhagymát is, illik hozzá.:)
	
 
 
Túrós gnocchi szalonnakockákkal
Hozzávalók:
# 1 csomag gnocchi tészta
# 20-30 dkg bacon szalonna
# 25 dkg túró
# 3 dl tejföl
# bors
# oregánó
# bazsalikom
Elkészítés: A gnocchit serpenyőbe rakjuk, majd 1-1,5 dl vizet ráöntve addig kevergetjük, míg a víz elforr alóla, és egy pici színe lesz. A tésztát tálra tesszük. A bacont felkockázzuk, és megpirítjuk a serpenyőben, majd a tésztára öntjük. A túrót villával összetörjük, és a tészta tetejére morzsoljuk. Megszórjuk borssal, bazsalikommal és oregánóval. Nem szabad túlzásba vinni, mert elveszi az ízét. Tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Tegnap pluszban szórtam még a tetejére metélőhagymát is, illik hozzá.:)
Tackry2009-01-27 20:05:42 // 4484
	Szívesen.:) Itt is jó étvágyat kívánok hozzá! :)
	
Zsifi2009-01-27 20:02:58 // 4483
	Szia!
Már megint elkéstél, szombaton volt palacsinta.:))G
	
Már megint elkéstél, szombaton volt palacsinta.:))G
Föckös2009-01-27 20:01:24 // 4482
	jöhet a palacsíííntaaaaa! meg a tepsispizzza!:-)
	
Zsifi2009-01-27 19:59:50 // 4481
	Jó csapat lennénk Boycival.:)))G
	
csocsi2009-01-27 19:40:49 // 4480
	Nem még nem, de állok elébe, ha kell, na nem a TV-ben!:)))G
	
Föckös2009-01-27 19:39:55 // 4479
	háéééntúúdok, kávét, tejját, meg  ilyeneket.
:-)
éhen azért nem haltam, sőt a kedvesem dicséri a főztömet:-)
	
:-)
éhen azért nem haltam, sőt a kedvesem dicséri a főztömet:-)
Tom122009-01-27 19:35:23 // 4477
	ééés még nem tag? :-)
	
Mulder2009-01-27 19:33:00 // 4476
	Látom Te megtaláltad hova írd be:) Soma Mama meg 147-el jár:)
Főzni csak a Pici nem tud:)
	
Főzni csak a Pici nem tud:)
Zsifi2009-01-27 19:32:29 // 4475
	Heló csajszik!Főztök?G
	
Kazes☻2009-01-27 19:18:51 // 4474
	Bizony! Régebben egy fehér 155-öse volt. :)))
	
Föckös2009-01-27 19:13:06 // 4473
	bszkiii a Csonka főőőz a tévében, és nekije meg GTje van.
nem is tudtam, én alulinformált...
(én viszont tudok főzni:-) )
	
nem is tudtam, én alulinformált...
(én viszont tudok főzni:-) )
csocsi2009-01-27 19:11:48 // 4472
	Csak egy szavadba kerül, mikor jöttök hozzánk, és máris készítem nektek, illetve neki!:)))G
Vagy ha gondolod, elkészíthetjük együtt, és máris fogsz tudni gyúrni, vagy te inkább csak töltögetsz nekem közben?:)))G
	
Vagy ha gondolod, elkészíthetjük együtt, és máris fogsz tudni gyúrni, vagy te inkább csak töltögetsz nekem közben?:)))G
csocsi2009-01-27 19:08:59 // 4471
	Nem ezzel a töltelékkel, kísérlet volt, tod az nagyon mukaigényes, meg nem olcsó, próbálkoztam, de le lettem hurrogva. Majd megsütöm legközelebb mikor jöttök, és véleményt mondhatsz róla személyesen!:)))G
	
csocsi2009-01-27 19:06:50 // 4470
	Köszi, nekem szimpi ez a recept, ki fogom próbálni!:)))G
	
csocsi2009-01-27 10:46:23 // 4468
	Ja ha te akkor rendben :))
	
Zsifi2009-01-27 10:30:49 // 4467
	Nem is éééééééén!:)))))G
	
Hédi2009-01-27 00:08:45 // 4465
	Bizony...ez kellett nekem is h felismerjem :))))
	
Zsifi2009-01-27 00:07:50 // 4464
	Pártedli függő.:)))G
	
csocsi2009-01-27 00:06:39 // 4463
	Ja,  a rutin meg az évek :))
	
Hédi2009-01-27 00:06:35 // 4462
	Okéééé....majd súgod fülembe :)))))
	
csocsi2009-01-27 00:06:18 // 4461
	Ezt nem vártam, de nem ért felkészületlenül :))
	
Hédi2009-01-27 00:05:14 // 4459
	Jaaaaj, de rossz pasis dumaaa....:DDDD
Háritunk, terelünk....:DDDD
	
Háritunk, terelünk....:DDDD
Online tag
2
		Vendég2
405
Fórum
Friss topicok
- Giulia
 - 159
 - Stelvio
 - Coffee - Minden ami kávé
 - Ugyanaz kicsiben
 - Együnk-igyunk, amíg teh...
 - Oldtimer, youngtimer
 - 155
 - Forma-1
 - Filmek
 
Tagok
Új tagjaink
- ramirez001
 - “ Kevin “
 - Rókus
 - benebp
 - Gyuszkó 159
 - Olxander
 - UTPcableman
 - rajkailaszlo
 - Tamas.F.Lamas
 - Filip05
 
