Úgy emlékszem, hogy keskenyebbek lettek, kifejezetten a Merci kérésére.
A teszt eredmények alapján, - elvileg - nem lenne szabad ekkora különbségnek lennie.
Olvasgass.
"Nagy baj, hogy a hamburgerzabálók betették a lábukat. A Forma 1 egy szervezett, és és mindig igazságos sport volt."
Főleg Bernie ideyében.DDD
Akkor ha jól emlékszem, minden évben próbálták úgy alakítani a szabályokat, hogy az RB-nak ne kedvezzen. Most meg mintha minden pont fordítva történne.
Vagy csak nagy szerencséje van a Mercinek.
Mondjuk Helmut Marko is megjegyezte, milyen érdekes, hogy a Liberty képviselői Pirelli gumis Mercikkel jarnak.
Hogy van összefüggés a szabályok es amit mondott a között, nem tudom. 😐
A téli tesztek után változtattak a gumiabroncsokon, ami véletlenül pont a Mercinek kedvezett. A Ferrari is ha jól emlékszem jobban szerepelt a téli teszteken, mint ugyan azon a pályán, de már a versenyen.
Ha ezt így folytatják, idén kinyírják a Forma 1-et. A teszteken magasan a Ferrari volt a legjobb, és az alfák is jól teljesítettek. Mitől következett be ez a fordulat? Elképzelhető, hogy a teszteken még a 2018-ashoz hasonló gumikeveréken mentek? Félelmetes az a magabiztosság, amit Hamilton megenged magának! Mintha tudná, hogy a szabálymódosítások a Mercedest segítik. Bármilyen szabályt megsérthetnek.... Nagy baj, hogy a hamburgerzabálók betették a lábukat. A Forma 1 egy szervezett, és és mindig igazságos sport volt. Egy másodlagos autóversenyt csináltak belőle az amcsik. Ezzel azt érik el, hogy a nézettség drasztikusan csökkenni fog.
A mai versenyeken igazából - szerintem - sokkal többet jelent az autó teljesítménye, mint egy versenyző képessége. Ott van például Rosberg. A Merci nélkül valahol a középmezőnyben - vagy még ott sem - lett volna.
Na, a mai versenyen hozta a formáját.
Kiváncsi vagyok most kire fog haragudni:
- csapatra a szabálytalan kiengedésért
- a bírókra az "igazságtalan" 5 másodperces büntetésért
- vagy Hamiltonra, amikor Ő vetődött be, oda ahonnan Ő sem tudott volna elfordulni. Amikor Vettellel hasonlót csinált, köpködött is rendesen a németre. Érdekes lesz még, mert ez utóbbt még vizsgálják a versenybírók.