gaBi2007-10-08 13:21:33 // 33767
Nem erről van szó, te is tudod.Csak visszaolvastam pár hsz-t, amiből nem volt egyértelmű...ennyi.
gaBi2007-10-08 13:20:03 // 33766
Hát tehet ő arról?Azt hiszem ezt senki nem utasítaná vissza...pláne, hogy egy top csapatnál kapjon helyet.Persze jó időben jó helyen kell lenni.De Hamiltonról és a Mclarenről köztudott, hogy Ron papa a csapatában akarta látni, nem hiába egyengették az útját.
Ferke2007-10-08 13:19:27 // 33765
Nem tudod 1értelműen eldönteni, hogy Hami nevelt fia-e RD-nek vagy sem?:)))))
Ferke2007-10-08 13:18:08 // 33764
Igazából nem is tudok olyat, aki top csapatban kezdett volna...
Ferke2007-10-08 13:17:23 // 33763
NAgyon sajnálom azokat, akik elsikkadtak...nem mondom, hogy könnyű egy top géppel VB-t szerezni, de az az ALAP!
Innentől kezdve sajnálom a másodhegedűsöket: DC, RB, GF. És azokat is, akik mindíg rövidet húztak: NH, JB, JT,stb...és csak remélem, hogy Kimit nem kell ide sorolni 2-3 éven belül, mert ha idén nem, akkor jövőre megnyeri a VB-t.
Innentől kezdve sajnálom a másodhegedűsöket: DC, RB, GF. És azokat is, akik mindíg rövidet húztak: NH, JB, JT,stb...és csak remélem, hogy Kimit nem kell ide sorolni 2-3 éven belül, mert ha idén nem, akkor jövőre megnyeri a VB-t.
Satti2007-10-08 13:16:39 // 33762
Erről szó sincs, de az biztos, hogyha nem Ron kegyeltje, akkor nem egyből a versenyzői ülésben kezd a mekinél.
Vannak most is olyan fiatal versenyzők a mezőnyben akik szintén nyertek előtte abban a sorozatban ahol szerepeltek, meg korábban is voltak jó eredményeik, de ettől még nem a topcsapatnál kezdenek egyből a Forma1-ben.
Vannak most is olyan fiatal versenyzők a mezőnyben akik szintén nyertek előtte abban a sorozatban ahol szerepeltek, meg korábban is voltak jó eredményeik, de ettől még nem a topcsapatnál kezdenek egyből a Forma1-ben.
gaBi2007-10-08 13:16:21 // 33761
"...és ne azon múljon, hogy Rondennis nevelt fia valaki, vagy csak egy iszonyú tehetséges pilóta..."
Most nem tudom, hogy Hamiltonra gondoltál-e, ezért írtam...de ha egyértelműen írod, akkor talán megértem.Azért annyira hülye nem vagyok.:)
Most nem tudom, hogy Hamiltonra gondoltál-e, ezért írtam...de ha egyértelműen írod, akkor talán megértem.Azért annyira hülye nem vagyok.:)
Ferke2007-10-08 13:14:30 // 33760
Látom, hogy igazából egyetlen szösszenetet sem értettél abból, amit írtam..:(((
Nem mondtam, hogy az utcáról szedték össze....nem azzal van gondom, hogy egy F1-es csapatba került, hanem azzal, hogy míg más újonc pilóták....na hagyjuk, nem írom le megintm szerintem a legtöbben megértették, és ez a lényeg..:((
Nem mondtam, hogy az utcáról szedték össze....nem azzal van gondom, hogy egy F1-es csapatba került, hanem azzal, hogy míg más újonc pilóták....na hagyjuk, nem írom le megintm szerintem a legtöbben megértették, és ez a lényeg..:((
gaBi2007-10-08 13:07:09 // 33759
Miért?Szerinted Hamiltont az utcáról szedték össze?Azért bizonyított ő már eleget azt hiszem, hogy egy F1-es csapatba kerüljön.Vannak nála tehetségtelenebb pilóták is a mezőnyben.
Satti2007-10-08 13:06:31 // 33758
Igenm ebben van vmi, mert a mostani nagyok közül is meg lehet nézni, hogy pl. Alonso 2001-ben egy évet a Minardinál versenyzett, utána 1 évet volt tesztpilóta a Renaultnál, majd 2003-tól versenyzett, Kimi a Saubernál kezdett 2001-ben, és a következő évre már le is csapott rá a Mclaren, mert az akkori nem éppen erős Sauberral is jól szerepelt, pontokat szerzett, pedig akkor még csak az első 6 kapott pontot.
Annak idején MS a Jordannel kezdett, utána került a Benettonhoz.
Annak idején MS a Jordannel kezdett, utána került a Benettonhoz.
Kazes☻2007-10-08 13:05:27 // 33757
Nagy örömünkre! :-)
Satti2007-10-08 13:03:27 // 33756
Mindig félek az ilyen kijelentésektől, két eltérő egyéniségről van szó, de tény, hogy Kimi az egyik legjobb versenyző, és amint belerázódott a Ferrari kerékvágásába, azóta csak jól szerepel.
Kazes☻2007-10-08 13:02:34 // 33755
Most lehet, hogy butát kérdezek, mert annyira nem figyelem a Hemiltont, de neki Roni az ügynöke?
Ferke2007-10-08 13:01:05 // 33754
tökmindegy, hogy a szerződésen múlik, vagy a menedzseren...nem a pilóta tehetségén, és kész...ez elég szomorú.
Én csak azt mondom, hogy vagy mindenki szamárlétrázzon, vagy bárki kaphasson lehetőséget azonnal..és ne azon múljon, hogy Rondennis nevelt fia valaki, vagy csak egy iszonyú tehetséges pilóta, de semmi más (persze a pénzelt pilótákat nem értem ide)
Én csak azt mondom, hogy vagy mindenki szamárlétrázzon, vagy bárki kaphasson lehetőséget azonnal..és ne azon múljon, hogy Rondennis nevelt fia valaki, vagy csak egy iszonyú tehetséges pilóta, de semmi más (persze a pénzelt pilótákat nem értem ide)
Kazes☻2007-10-08 13:00:30 // 33753
Vagy amikor Montoya miatt esett ki M.S. Monaco-ban pár éve a SC. mögött.
Ferke2007-10-08 12:57:41 // 33752
Ferke2007-10-08 12:57:18 // 33751
Így külön-külön mindegyiket meg lehet magyarázni, de ha belegondolsz, tényleg fura, hogy így együttesen szezonban 1 pilótához kapcsolódóan ezek kötül egyikért sem járt még ejnyebejnye sem.
Visszatolást már nem is mondom, mert most is visszatolták volna Hamit, ha tudják. A daruzós azért kicsit durvább sztori....:)))
Szerinted fordított esetben Hamit megbüntették volna és Kubicát békén hagyják?:)) Mert ennyi erővel pont fordítva is történhetett volna...tény, hogy tolják Hamit ez nem vitás, dehát ez az egész a nézettségről szól, ezáltal a pénzről....ezért kezdek kicsit megcsömörleni az F1-től.:(((
Visszatolást már nem is mondom, mert most is visszatolták volna Hamit, ha tudják. A daruzós azért kicsit durvább sztori....:)))
Szerinted fordított esetben Hamit megbüntették volna és Kubicát békén hagyják?:)) Mert ennyi erővel pont fordítva is történhetett volna...tény, hogy tolják Hamit ez nem vitás, dehát ez az egész a nézettségről szól, ezáltal a pénzről....ezért kezdek kicsit megcsömörleni az F1-től.:(((
Mike.2007-10-08 12:57:13 // 33750
Meg kicsit összetettebb kérdés is ez.a ki hova kerül dolog. Azokról még nem is beszéltünk akiket a szponzoruk juttatott be az F1-be.
Satti2007-10-08 12:57:03 // 33749
Nem a gyorsítok lassítok dologgal volt a baj, hanem azal, hogy teljesen benne volt az SC seggében, félre kellett kormányoznia, hogy ne menjen bele az sc-ba, teljesen mellette volt, ilyet annak idején sem MS, sem pedig Alonso nem csinált.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen esős körülmények között, amikor alig lehet látni, és az SC mögött sorakozik a mezőny, nem szokták olyan drasztikusan előadni ezt a fékezgetős játékot mert veszélyes, mint ahogy baleset is lett belőle.
Ezért is volt köcsögség amit a Safety car mögött produkált a kiscsávó.
Annak idején MS is milyen ideges volt, mikor Coulthard indikolatlanul lassított előtte az esőben Spaban, és MS belerongyolt hátulról és kiesett, ment oda a boxhoz, úgy kellett lefogni, mert neki akart menni Coulthardnak egy kis boxra.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen esős körülmények között, amikor alig lehet látni, és az SC mögött sorakozik a mezőny, nem szokták olyan drasztikusan előadni ezt a fékezgetős játékot mert veszélyes, mint ahogy baleset is lett belőle.
Ezért is volt köcsögség amit a Safety car mögött produkált a kiscsávó.
Annak idején MS is milyen ideges volt, mikor Coulthard indikolatlanul lassított előtte az esőben Spaban, és MS belerongyolt hátulról és kiesett, ment oda a boxhoz, úgy kellett lefogni, mert neki akart menni Coulthardnak egy kis boxra.
Mike.2007-10-08 12:55:05 // 33748
Jaaj ez a "ha" meg "volna"..... Igen lehet, hogy nem lenne 6 pontja, de éppen így az is lehet, hogy 16 pontja lenne.
Ez a "VB-t nyert csúcscsapat kötelezően alkalmazzon legalább 1 újoncot" szerintem nem lehetséges.
És szerintem te tévedsz. Nem a pilóták nyálazzák át a szerződéseket. Arra vannak szakemberek. Válasszon olyan menedzsert aki tolja jól a szekerét.
Ez a "VB-t nyert csúcscsapat kötelezően alkalmazzon legalább 1 újoncot" szerintem nem lehetséges.
És szerintem te tévedsz. Nem a pilóták nyálazzák át a szerződéseket. Arra vannak szakemberek. Válasszon olyan menedzsert aki tolja jól a szekerét.
Mike.2007-10-08 12:50:39 // 33747
Daruval visszarakásra még én sem emlékszem, de visszatolásra már igen. :-)
Kubica büntije? Nehogy azt mond nem volt még az F1 történetében ilyen, hogy valakit hasonlóért megbüntettek?
Sc mögötti haladás... már írtam, ezt más is csinálta. MS és Alonsó a nagy mágusa ennek a felgyorsítok lelassítok dolognak. Akkor senkinek nem jutott eszébe ezt szóvá tenni!? :-)
Kubica büntije? Nehogy azt mond nem volt még az F1 történetében ilyen, hogy valakit hasonlóért megbüntettek?
Sc mögötti haladás... már írtam, ezt más is csinálta. MS és Alonsó a nagy mágusa ennek a felgyorsítok lelassítok dolognak. Akkor senkinek nem jutott eszébe ezt szóvá tenni!? :-)
Kazes☻2007-10-08 12:49:29 // 33746
"Ha mondjuk Vettel ülne ott azt is hasonló eredményeket érne el."-Ez teljesen nyilvánvaló, hiszen rendkívül tehetséges fickó, ezt bizonyította is egyszer-kétszer, ám úgynézki, hogy kicsit járkál a szamárlétrán!:-)
Ferke2007-10-08 12:49:15 // 33745
Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha Hami ülne abban az autóban, lehet, hogy még 6 pontot sem gyűjtött volna...Ez az egész meklárenes idény nagyon gáz így, hogy egy csapatfőnök odahozhatja a nevelt pilótáját a csúcscsapathoz.
Vagy azt vezetném be, hogy egy újonc bne debütálhasson csúcscsapatnál, vagy azt, hogy minden VB-t nyert csúcscsapat kötelezően alkalmazzon legalább 1 újoncot...nem értek egyet azzal, hogy sok olyan pilóta elsikad a rosszul kötött szerződések miatt, aki egyébként óriási tehetség...csak folyamatosan xar autóban ül...míg mások azonnal megkapják a lehetőséget.
Elég nagy baj így is, hogy 90%-ban az autó dönti el a vb-t, és nem a piolóta tehetsége.
Vagy azt vezetném be, hogy egy újonc bne debütálhasson csúcscsapatnál, vagy azt, hogy minden VB-t nyert csúcscsapat kötelezően alkalmazzon legalább 1 újoncot...nem értek egyet azzal, hogy sok olyan pilóta elsikad a rosszul kötött szerződések miatt, aki egyébként óriási tehetség...csak folyamatosan xar autóban ül...míg mások azonnal megkapják a lehetőséget.
Elég nagy baj így is, hogy 90%-ban az autó dönti el a vb-t, és nem a piolóta tehetsége.
Mike.2007-10-08 12:46:11 // 33744
Még semmit sem adott elő amikor neked már nem volt szimpatikus. :-)
Na meg hogy túl volt fényezve?? Hát még most is VB első!! Hát persze, hogy fényezik, ha fiatal újjonc létére tud ott lenni.
Na meg hogy túl volt fényezve?? Hát még most is VB első!! Hát persze, hogy fényezik, ha fiatal újjonc létére tud ott lenni.
Ferke2007-10-08 12:44:52 // 33743
Azért az tény, hogy Hami gyereket iszonyatosan tolják idén. Soha egyetlen pilóta sem úszta még meg a stikliket úg, mint idén Hami. Ez a daruval visszarakás, Kubica büntije, SC mögötti haladás ind nem volt korrekt, és abban igaza van Alonsonak, hogy őt már rég megbüntették volna.
Satti2007-10-08 12:43:04 // 33742
Szerencsére azóta hoztak egy olyan szabályt, hogy ilyet már nem lehet tenni.
Satti2007-10-08 12:42:15 // 33741
Nekem nem fáj, mert nem érdekel, csak néha már tényleg túl van fényezve a kiscsávó, meg nem szimpatikus az ártatlan jófiúcska stílusa amit előad.
Mike.2007-10-08 12:41:49 // 33740
Hát igen az vitatható ütközés volt. Ki így látta ki úgy, de szerintem sem kellett volna érte büntetés.
Ecclestonal kapcsolatban egyezik a véleményünk. Minden csak a pénz körül forog és ha kell szabályt is módosít ezért. :-)
Ecclestonal kapcsolatban egyezik a véleményünk. Minden csak a pénz körül forog és ha kell szabályt is módosít ezért. :-)
Kazes☻2007-10-08 12:40:11 // 33739
"csak a traktor tudta visszatenni a pályára"-Na ezt én sem értettem már akkor sem és azóta sem! :-/
Mike.2007-10-08 12:38:25 // 33738
Szóval neked az fáj, hogy Hamilton újjonc létére felveszi a kesztyűt egy jó autóval? Vagy mert Ron kegyeltje? Vagy csak személy szerint Hamiltont nem szereted. (szerintem az utóbbi)
Biztos így menne most más is az ő helyén. Ha mondjuk Vettel ülne ott azt is hasonló eredményeket érne el.
Na meg kinek ki a pártfogója... pl. Alonsonak Briatore
Biztos így menne most más is az ő helyén. Ha mondjuk Vettel ülne ott azt is hasonló eredményeket érne el.
Na meg kinek ki a pártfogója... pl. Alonsonak Briatore
Satti2007-10-08 12:34:22 // 33737
A japán futamon az is nevetséges volt, hogy mikor koccantak Kubicával, akkor a lengyelt megbűntették, pedig a lassításon is látszott, hogy síma versenybalaeset volt, nem volt benne semmi szándékosság, ezzel is szinte Hamiltont tolták, az ilyen esetek nem népszerűek az adott versenyzőre nézve.
Az a helyzet, hogy most Hamilton a Forma1 kirakatembere Ecclestone szemében, jó pénzt hoz, kicsit eltereli sok ember figyelmét a kémügyről, ami rossz színben tűnteti fel a sportot, árt a nézettségnek, és persze Bernie-nek a pénz a minden, kapóra jött most a kis "csodagyerek", ki lehet tenni a kirakatba, örüljön a nép, shol lehet tolni a szekerét, segíteni, mert hiszen Bernie a Forma1 mindenható úra, az kell legyen, amit ő kitalál!
Az a helyzet, hogy most Hamilton a Forma1 kirakatembere Ecclestone szemében, jó pénzt hoz, kicsit eltereli sok ember figyelmét a kémügyről, ami rossz színben tűnteti fel a sportot, árt a nézettségnek, és persze Bernie-nek a pénz a minden, kapóra jött most a kis "csodagyerek", ki lehet tenni a kirakatba, örüljön a nép, shol lehet tolni a szekerét, segíteni, mert hiszen Bernie a Forma1 mindenható úra, az kell legyen, amit ő kitalál!
Mike.2007-10-08 12:33:51 // 33736
És ha ezt mondta? Nem a szó számít hanem mit teljesítenek. A Ferrarisok meg angliában gyűrik le a McLarent. :-)
A tiszteletet előbb ki kell vívni. Mert 2x-es VB és nem borultak a lába elé? Biztos volt már ott más VB is és nem ájulnak el egy ilyentől.
Csak a mostani eset után is Hamilton magát okolja. Alonso ilyen esetek után bűnöst keres és sír mint egy kis gyerek. Lásd a mostani időmérőt amikor szétrúgja az ajtót, dobálja a sisakot. Az eszébe sem jut, hogy a többiek jobbak vagy ő nem volt formában.
A tiszteletet előbb ki kell vívni. Mert 2x-es VB és nem borultak a lába elé? Biztos volt már ott más VB is és nem ájulnak el egy ilyentől.
Csak a mostani eset után is Hamilton magát okolja. Alonso ilyen esetek után bűnöst keres és sír mint egy kis gyerek. Lásd a mostani időmérőt amikor szétrúgja az ajtót, dobálja a sisakot. Az eszébe sem jut, hogy a többiek jobbak vagy ő nem volt formában.
Satti2007-10-08 12:29:07 // 33735
Annyira nem nulláznám le Rosberget, mert általában mindig bejut az utolsó körbe az időmérőkön is, ami a csapattársáról már nem mondható el, épp most hétvégén mondták a német adón, hogy Rosberg-Wurz 15-1 az időmérök állása, természetesen Rosberg javára.
Viszont még egyik fiatalnak sem sikerűlt elsőre kimagaslóan jó gépben versenyeznie, nem úgy mint Hamiltonnak, akinek azért az nagy szerencséje, hogy Ron kegyeltje.
Viszont még egyik fiatalnak sem sikerűlt elsőre kimagaslóan jó gépben versenyeznie, nem úgy mint Hamiltonnak, akinek azért az nagy szerencséje, hogy Ron kegyeltje.
Satti2007-10-08 12:26:10 // 33734
Például mikor olyat mondott, hogy az otthonukban fogják lealázni a Ferrarisokat, meg sok embernek sztem az sem volt szimpatikus, hogy a kezdeti sikerek után máris szinte egyenrangúnak érzte magát Alonsoval, akit lehet utálni, de akkor is 2-szeres vb, ráadásul akkor lett az, amikor még MS versenyzett, és megérdemel egy kis tiszteletet, amit láthatóan nem kapott meg sem Hamiltontól, sem a Mclarentől.
Amennyiben választani kellene,akkor inkább Alonso legyen a vb most, ha már Kimi nem lehet.
Amennyiben választani kellene,akkor inkább Alonso legyen a vb most, ha már Kimi nem lehet.
Mike.2007-10-08 12:25:52 // 33733
Rosberg futott pár jó kört a sajtó viszhangzott tőle, hogy milyen jó, azóta meg nulla.
Most ez van Vettelel is. Tény, hogy jól mennt , jól taktikázott ezen a futamon. Na de ne felejtsük már, hogy csak egy 6 pontos pilóta. :-)
Most ez van Vettelel is. Tény, hogy jól mennt , jól taktikázott ezen a futamon. Na de ne felejtsük már, hogy csak egy 6 pontos pilóta. :-)
Mike.2007-10-08 12:22:32 // 33732
Látom a Japán versenyt te is elfelejtetted. :-))
Mike.2007-10-08 12:21:31 // 33731
Ugyan Satti! Milyen nyilatkozatról beszélsz? Előkeressem neked az év eleji hozzászólásaidat? Még nem is nyilatkozott sehogyan sem, te már leírtad.
Hogy most van érdekes nyilatkozata!?... biztos van, de megint csak azt kérdezem, melyiknek nincsen?
Hogy most van érdekes nyilatkozata!?... biztos van, de megint csak azt kérdezem, melyiknek nincsen?
Satti2007-10-08 12:21:11 // 33730
Nem csinálnak sztem "istent" Vettelből, de az tény, hogy a Toro Rossoval ez egy nagy eredmény, és már az előző futamon és időmérőn is jól szerepelt azzal a "gyenge" géppel.
Satti2007-10-08 12:19:09 // 33729
Ebben van vmi:-) A Nürburgringen is, egyből kicsúszott, mikro el kezdett szakadni az eső, és csak a traktor tudta visszatenni a pályára, ami akkor szintén egy nevetséges dolog volt, hogy néz már az ki, hogyha nem tudnak kitolni a kavicsból, majd visszaemelnek a pályára.
Mike.2007-10-08 12:18:28 // 33728
És melyik nincs sztárolva? Lásd most, Vettel csak egy 4. helyet hozott és isten csinálnak belőle. De így volt ez mindegyik pilótával. nem sorolom fel őket. :-)
Na ez az esős dolog sántít kicsit! Emlékezz csak! Japán... eső ....első hely! ;-))
Na ez az esős dolog sántít kicsit! Emlékezz csak! Japán... eső ....első hely! ;-))
Satti2007-10-08 12:17:10 // 33727
Volt már azért néhány olyan nyilatkozata, ami nem igazán volt szimpatikus, tett már olyan kijelentéseket, amit nem kellene egy újoncnak, mégha ilyen jól is szerepel, ami nem kis mértékben köszönhető a csapatnak, és a megbízható összelopott idei mekinek is. Megnéztem volna, az elmúlt évek megbízhatatlan, xar mercijével mit tudott volna kezdeni, sztem semmit.....
mesa2007-10-08 12:10:30 // 33726
Én még olyat sosem láttam, hogy valaki a SC mellett haladt volna ...
Kicsit sztárolva van a srác! Amint leesik az eső, megy dagonyázni! Egy nulla.
Kicsit sztárolva van a srác! Amint leesik az eső, megy dagonyázni! Egy nulla.
Mike.2007-10-08 12:09:06 // 33725
És mellette rengeteg a szimpatizáns is! Mint minden csapatnál, pótánál.
Mike.2007-10-08 12:07:29 // 33724
Én meg azt nem értem mire fel ez a nagy Hamilton ellenesség!?
Sokan támadják, (szerintem írígységből) mert egy fiatal újoncnak sikerült jól versenyezni. Sorozatosan jobb Alonsotól. A többieket már nem is említem.
Pl. támadják az SC mögötti vezetésért. De hát aki haladt már ott mind ezt csinálja.
Sokan támadják, (szerintem írígységből) mert egy fiatal újoncnak sikerült jól versenyezni. Sorozatosan jobb Alonsotól. A többieket már nem is említem.
Pl. támadják az SC mögötti vezetésért. De hát aki haladt már ott mind ezt csinálja.
Charlie 1662007-10-08 12:06:21 // 33723
Ja, kosármeccsen.
Satti2007-10-08 12:03:29 // 33722
Azt el tudom képzelni!:-))
Bazz. Rómában voltál vazze?:-)
Bazz. Rómában voltál vazze?:-)
Satti2007-10-08 12:02:26 // 33721
Na pont erről beszéltem a múltkor, hogy kifelé mindig előadja ezt a kis szerény jófiú stílust, közben meg egy kis alattomos sumák, akinek máris sikerűlt unszimpátiát kiváltani, bizonyos húzásai miatt.
Charlie 1662007-10-08 12:02:26 // 33720
Hallottad volna mi ment Rómában kora reggel a kinyitott kávéházakban...:):):)
Vazze, ezek nem normálisak :):):)
Vazze, ezek nem normálisak :):):)
Satti2007-10-08 11:59:34 // 33719
Már kezd rajta elhatalmasodni az öregkori elhülyülés!!:-)
mesa2007-10-08 11:58:59 // 33718
ez az egyetlen sansza, hogy a naív embereket a pártjára állítsa. Mindenki más átlát a szitán...
Online tag
2
Vendég2
561
Fórum
Friss topicok
- Spider
- Alfa reklám
- Filmek
- 4C
- AlfaCity 2025 - július ...
- Együnk-igyunk, amíg teh...