Szerintem egyetlen mozdulattal menedzselni lehet nekik ezt az egészet: a Dacia ugye a Renault birodalom része, egyszerűen megmondják az F1-es motort gyártó srácoknak, hogy ezentúl nem Renault Infiniti matricát kell levenni a polcról, hanem Daciát és azt kell ráragasztani :) Technikailag az égvilágon semmi nem változna, nyilván nem a román jómunkásemberek hegesztenék a V6 turbókat :) Viszont kétséges, hogy mekkora marketing értéke lenne, inkább kiröhögnék őket szerintem, mint hogy komolyan vegyék. Az Infinitit még megértem, mert ők más ligában játszanak, de egy Dacia... :)))
Ez olyan, mint anno a Ford-Jaguar, ott is ugyanez volt, egy cég, két márka és a Jaguar jobban csengő név volt, azt kapta a motor, de attól az még egy Ford volt :)
A szerkesztőségben elkeverték az április elsejei hírt. :D
Egyébként meg... ha a Lada megjelenhetett szponzorként, akkor már sokkal inkább oda való az anyacég autójára a Dacia. Nyilván nem önálló csapatként jelenik meg. Vagy akkor nem nézek többet F1-et. :DD
Ott valahogy nem lett 5-szörös világbajnok, és nem csinált a szenvedő csapatból világbajnok gárdát, autót. A tifosik meg már csak ilyenek. Engem se a pilóták érdekelnek személy szerint, hanem hogy a csapat sikeres legyen, és a legfényesebb érmet kapjuk. :)
Észrevettétek,hogy a híradásokban csak ferraris szurkolókat,piros kabátban és piros sapkában lévő embereket lehet látni? A ferráris csapattársai és csapatfőnöke is a korházban volt.Még a ferrari club is ott van pár autóval és zászlókkal.
Vagy csak én nem láttam a merciseket? Abban az istállóban is versenyzett.