Satti2007-07-05 09:46:49 // 26046
A kormányokat Stepney-nél találták meg.
someday2007-07-05 09:45:50 // 26045
Előre leszögezem, hogy 100%ig Ferrari drukker vagyok. Ehhez nem férhet kétség.
Épp ezért írom le, hogy..
..Szerintem el kéne tusolni az ügyet..
(értsd: nem szabad radikális büntetést kiróni)
Mert így is meg van osztva a nép Ferraris vs Nem Ferraris..
Most majd elindul, hogy az egész kitaláció, mert nem épp a Ferrari vezeti a tabellát.. és akkor majd jönnek a szuperebbnél szuperebb összesküvés elméletek, aminek leginkább majd a Ferrari issza majd meg a levét :( és a forma1 népszerűsége is csökken, ami így is elég ramaty.. és ez megint csak nem jó. Az egész eset nagyon sajnálatos, demoralizáló az egész forma1ra nézve. Ha becsúszik egy bazinagy bünit a gyökereknek a nézettség csökken az antiferrárisok fellázadnak, a nyomás miatt majd hirtelen találnak valamit a ferrárinál is...
Rohadjon meg RD.. :(
Én azért rimánkodok, hogy lecsillapodjanak a kedéjek.
A Ferrari így is jobb csapat, majd fejlesztenek valamit amit meg is tudnak tartani maguknak.
Épp ezért írom le, hogy..
..Szerintem el kéne tusolni az ügyet..
(értsd: nem szabad radikális büntetést kiróni)
Mert így is meg van osztva a nép Ferraris vs Nem Ferraris..
Most majd elindul, hogy az egész kitaláció, mert nem épp a Ferrari vezeti a tabellát.. és akkor majd jönnek a szuperebbnél szuperebb összesküvés elméletek, aminek leginkább majd a Ferrari issza majd meg a levét :( és a forma1 népszerűsége is csökken, ami így is elég ramaty.. és ez megint csak nem jó. Az egész eset nagyon sajnálatos, demoralizáló az egész forma1ra nézve. Ha becsúszik egy bazinagy bünit a gyökereknek a nézettség csökken az antiferrárisok fellázadnak, a nyomás miatt majd hirtelen találnak valamit a ferrárinál is...
Rohadjon meg RD.. :(
Én azért rimánkodok, hogy lecsillapodjanak a kedéjek.
A Ferrari így is jobb csapat, majd fejlesztenek valamit amit meg is tudnak tartani maguknak.
Ferke2007-07-05 09:35:39 // 26044
Ezt a meki is érzi, hogy kevés, felkérte az FIA-t, hogy vizsgálódjon. De minek? a jövőbeni tervek, a Ferrari pályabeállításai, mint info a birtokukban van, ezek nem mutathatóak ki most, és később sem lehet rájuk bizonyítani, hogy felhasználták ezeket az infokat.:(((
mesa2007-07-05 09:33:32 // 26043
Nem börninek kell, hanem Max Mosley-nak.
A most vizsgálják a versenykiírást, hogy elbírálják, milyen szabályokat szegett meg a wokingi csapat és ezért milyen mértékű büntetés illeti meg őket.
A most vizsgálják a versenykiírást, hogy elbírálják, milyen szabályokat szegett meg a wokingi csapat és ezért milyen mértékű büntetés illeti meg őket.
Grando2007-07-05 09:27:47 // 26042
Meg még néhány kormányt is megcsillantottak. Megtalálták ezeket is, hogy sztepninél, vagy a másik angol "dzsenölmen"-nél, azt nemtom.
Szép kis buli ez azért... Ha ezt a meki büntetés nélkül megússza, az a jövőre nézve katasztrofális lenne. Sunyi köcsögök! :((
Börni vakarózhat most, hogy mi legyen!
Szép kis buli ez azért... Ha ezt a meki büntetés nélkül megússza, az a jövőre nézve katasztrofális lenne. Sunyi köcsögök! :((
Börni vakarózhat most, hogy mi legyen!
Tommi2007-07-05 09:19:11 // 26041
Ez jó, aszongya "belső vizsgálatuk megállapította"... Baszki, ellopom, felhasználom, aztán saját magamnál belső vizsgálatot tartva arra a megállapításra jutok, hogy nem használtam fel és ártatlan vagyok... Fasza... :(
mesa2007-07-05 09:16:35 // 26040
Ez felháborító!!!
Ekkora szemét ipari kémkedést, szabotázst még soha nem hallottam az F1 történetében.
Kisebb stiklik mindig voltak, padlólemez, duplatank (Honda), ellensúlyos orrkúp (Renault), de ez mindent felülmúl!
És pont a szabályok betartásáért kardoskodó Ron Dennis ?!
Ha mindne információjuk megvan az idei Ferrariról, akkor gyakorlatilag az olaszoknak mindent újra kell tervezniük, újra tesztelni, mert a wokingiak tökéletesen tisztában vannak vele, MIBEN HOL GYENGE a Ferrari!
Ne mondja senki, hogy nem használták fel az adatokat, mert akkor minek voltak ott?
És ez a szemét Stephney is porokat szórógat a saját csapatának autójába!
ZÁRJÁK KI egy évre a Mekit!!
Ekkora szemét ipari kémkedést, szabotázst még soha nem hallottam az F1 történetében.
Kisebb stiklik mindig voltak, padlólemez, duplatank (Honda), ellensúlyos orrkúp (Renault), de ez mindent felülmúl!
És pont a szabályok betartásáért kardoskodó Ron Dennis ?!
Ha mindne információjuk megvan az idei Ferrariról, akkor gyakorlatilag az olaszoknak mindent újra kell tervezniük, újra tesztelni, mert a wokingiak tökéletesen tisztában vannak vele, MIBEN HOL GYENGE a Ferrari!
Ne mondja senki, hogy nem használták fel az adatokat, mert akkor minek voltak ott?
És ez a szemét Stephney is porokat szórógat a saját csapatának autójába!
ZÁRJÁK KI egy évre a Mekit!!
Ferke2007-07-05 09:02:31 // 26039
Na ez aztán k**vajó. Most még a jövőt is tudják a rohadékok. Nem is kellett felhasználniuk semmit! Elég, ha lemásolták az 500 oldalt, abból megélnek jövőre is!
Ferke2007-07-05 09:01:16 // 26038
500 oldalnyi Ferrari-anyagot foglaltak le a McLaren fő tervezőjénél
Az autosport.com valamint a német Auto, Motor und Sport magazin is úgy tudja, hogy a rendőrség 500 oldalnyi, a Ferraritól származó anyagot foglalt le a McLaren-Mercedes fő tervezőjének, Mike Coughlannek a lakásán.
Ez az anyag nemcsak az F2007-es tervdokumentációját tartalmazza, hanem olyan bizalmas adatokat is, mint a Ferrari beállítási információi különböző pályákra, versenystratégiák, jövőbeni fejlesztési tervek, minőségellenőrzési adatok és tesztadatok - azaz a McLaren szinte mindent tudhatott legnagyobb riválisáról, amennyiben felhasználta ezeket az adatokat.
A wokingi csapat közleményben hangsúlyozta, hogy belső vizsgálatuk megállapította autójuk fejlesztésében nem használták fel a Ferraritól származó anyagokat és a csapat tisztázása érdekében felkérték a FIA-t, hogy vizsgálják át az MP4-22-est.
Az autosport.com valamint a német Auto, Motor und Sport magazin is úgy tudja, hogy a rendőrség 500 oldalnyi, a Ferraritól származó anyagot foglalt le a McLaren-Mercedes fő tervezőjének, Mike Coughlannek a lakásán.
Ez az anyag nemcsak az F2007-es tervdokumentációját tartalmazza, hanem olyan bizalmas adatokat is, mint a Ferrari beállítási információi különböző pályákra, versenystratégiák, jövőbeni fejlesztési tervek, minőségellenőrzési adatok és tesztadatok - azaz a McLaren szinte mindent tudhatott legnagyobb riválisáról, amennyiben felhasználta ezeket az adatokat.
A wokingi csapat közleményben hangsúlyozta, hogy belső vizsgálatuk megállapította autójuk fejlesztésében nem használták fel a Ferraritól származó anyagokat és a csapat tisztázása érdekében felkérték a FIA-t, hogy vizsgálják át az MP4-22-est.
Ferko2007-07-04 18:06:44 // 26034
Csak nem arra gondolsz, hogy én ezzel azt akaratm sugallni, hogy Kimivel akartak kib@szni direkt? Ha igen, akkor megnyugtathatok mindenkit, hogy nem ezt akartam mondani! :):) Az elmélkedésem csupán arra irányult, hogy ez a "jó" ember nem biztos, hogy pont oda tudott jutni mindkét autóhoz egyszerre. Ugyanúgy lehetett ilyen Massa autójával is, amit le is írtam - "Persze nem azt akarom mondani, hogy Massa kocsija egyáltalán nem kapott"
További kérdések? :-)))))))))
További kérdések? :-)))))))))
Ferko2007-07-04 17:59:39 // 26033
Kifejtenéd légyszíves a nemtetszésed okát! Mi az ami sokkk? ;-))))
Satti2007-07-04 17:38:13 // 26032
Azért most a Mclarennek nem jött jókor ez a botrány,így pár nappal a hazai futamuk előtt,de úgy kell nekik!:-)
Mike.2007-07-04 17:35:23 // 26031
Igaz, megelőzte és ez a lényeg! :-)
Satti2007-07-04 17:33:49 // 26030
A lényeg a lényeg......:-))
Mike.2007-07-04 17:32:41 // 26029
Nem igaz mert nem azokban a körökben volt gyorsabb hanem a boxba bemenet és kifelé volt tempósabb. Az igaz, hogy Massa előtt akkor nem volt senki így nem tarthatták fel.
Satti2007-07-04 17:28:46 // 26028
Most olvastam végig,és nagyon jól kielemezte a kiscsávó,hogy tényleg kár volt Massának a forgalomra hívatkozni,mert nem volt kőzvetlenűl előtte senki,amikor Kimi bennt volt a boxban,tehát nem tarhatták fel,egyszerűen,abban a 3 körben amivel tovább kinnt maradt Rai,gyorsabb volt,mint Massa,és ezért jőhetett vissza elé a 2. boxkiállás után,ennyi és kész.
Mike.2007-07-04 17:24:38 // 26027
Próbálnak kimosakodni, hogy semmi közük hozzá, de ez eléggé hihetetlen.
Na meg bizonygatják, hogy semmit nem használt fel belőle. szerintem már az is felhasználás, ha ismeri a másik gépnek a titkait. Vagy csak részben használja. Ha okosak és rafkósak voltak (és azok szoktak lenni) akkor már bekalkulálták ezt a lebukást is és úgy használták az infókat.
Na meg bizonygatják, hogy semmit nem használt fel belőle. szerintem már az is felhasználás, ha ismeri a másik gépnek a titkait. Vagy csak részben használja. Ha okosak és rafkósak voltak (és azok szoktak lenni) akkor már bekalkulálták ezt a lebukást is és úgy használták az infókat.
Satti2007-07-04 17:21:04 // 26026
Nem is nagyon fanatikus a csávó aki ezt így megcsinálta!:-))
Kár mindenféle elemezgetés,úgyis mindig csak a végeredmény számít!:-)
Kár mindenféle elemezgetés,úgyis mindig csak a végeredmény számít!:-)
Mike.2007-07-04 17:16:54 // 26025
:-)))
Jó kis összeesküvés elmélet! :-))
Jó kis összeesküvés elmélet! :-))
Mike.2007-07-04 17:13:10 // 26024
Dehogy is zavar csak már olvastam. :-)
Bár az lehet, hogy nem ide volt linkelve.
Bár az lehet, hogy nem ide volt linkelve.
Grando2007-07-04 17:07:50 // 26023
NEEEEEEEEEEE!
Ez már sokkk! :DDDDD Jesszus!
És akkor ahhoz mit szólsz, hogy:
Kimi átjött a mekitől, és kapott rontól egy qrva nagy kalap lóvét, hogy direkt szarul menjen a teszteken, kullogjon haza hokimeccset bambulni, meg a rajtoknál engedje el a meki pilótákat.
Ez kb. ugyanakkora baromság. Már elnézést! ;)))
Ez már sokkk! :DDDDD Jesszus!
És akkor ahhoz mit szólsz, hogy:
Kimi átjött a mekitől, és kapott rontól egy qrva nagy kalap lóvét, hogy direkt szarul menjen a teszteken, kullogjon haza hokimeccset bambulni, meg a rajtoknál engedje el a meki pilótákat.
Ez kb. ugyanakkora baromság. Már elnézést! ;)))
zappali2007-07-04 16:57:57 // 26022
Nem tudom, ezt láttátok-e már?
Valaki nagyon ráér kielemezgetni a történteket...
Valaki nagyon ráér kielemezgetni a történteket...
Ferke2007-07-04 16:55:59 // 26021
Satti2007-07-04 15:14:01 // 26019
Persze,hogy lesz,enyje benyje,szedte vedte teremtette!:-))
A végső döntés,úgyis elhúzódik a szezon végéig,vagy utána.
A végső döntés,úgyis elhúzódik a szezon végéig,vagy utána.
HátvédRomeo2007-07-04 14:56:04 // 26018
Hát nem tudom. Ha Ferrari javára kell dönteni mindíg elfordítják a fejüket.
Ferko2007-07-04 14:54:37 // 26017
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek az egész cirkusznak a vége? Remélem, hogy lesz valami bünti!
Fater (Norbi)2007-07-04 14:48:27 // 26016
Ők nem csinálnak semmit. Amikor a renónak a felfüggesztése szabálytalan volt, akkor sem vontak le tőlük pontokat,mert csak a jogi hézagokat használták ki.
HátvédRomeo2007-07-04 14:46:35 // 26015
CSá!
Írjunk. Már megint a Ferrari szív. mint mindíg. így könnyű VB-t nyerni.
Írjunk. Már megint a Ferrari szív. mint mindíg. így könnyű VB-t nyerni.
Ferko2007-07-04 14:38:13 // 26014
Ez az! Írjunk levelet Börninek meg Maxinak! :):):):)
HátvédRomeo2007-07-04 14:22:41 // 26013
Sziasztok!
Visszaolvastam, hogy áll a bál a Ferrari és a Meki körül. Azta erre még nem volt példa az lemúlt 20 évben. Én erre tudok max visszaemlékezni. Ilyen szemét embereket. Mérnök a világ egyik legjobb ha nem a legjobb csapatánál és nem elég neki. Azonnal kib@aszni őt is meg aki átvette a papírókat azt is. Felfüggeszteni?
Jó amíg nem zárul le a nyomozás nem dobhatják ki. DE ha a kamerán tényleg látszik h. piszkálja a gépet, + kormányokat találtak a lakásán ez nem lopás hanem csempészés, így már kidobhatják.
Pontokat pedig én úg venném el, hisz azért a Ferrari a lehetőséghez képest nem volt utolsó, hogy 10-10 pont mindkét Mekis pilótától és így 20 pont a konstruktőriből/ verseny, amitől lehet bizonyítani a csalást. PL.: ha 3 verseny akkor 30-30 és 60.
Visszaolvastam, hogy áll a bál a Ferrari és a Meki körül. Azta erre még nem volt példa az lemúlt 20 évben. Én erre tudok max visszaemlékezni. Ilyen szemét embereket. Mérnök a világ egyik legjobb ha nem a legjobb csapatánál és nem elég neki. Azonnal kib@aszni őt is meg aki átvette a papírókat azt is. Felfüggeszteni?
Jó amíg nem zárul le a nyomozás nem dobhatják ki. DE ha a kamerán tényleg látszik h. piszkálja a gépet, + kormányokat találtak a lakásán ez nem lopás hanem csempészés, így már kidobhatják.
Pontokat pedig én úg venném el, hisz azért a Ferrari a lehetőséghez képest nem volt utolsó, hogy 10-10 pont mindkét Mekis pilótától és így 20 pont a konstruktőriből/ verseny, amitől lehet bizonyítani a csalást. PL.: ha 3 verseny akkor 30-30 és 60.
Satti2007-07-04 14:08:47 // 26012
Az tény,hogy most miután kiderűltek dolgok,és a szélcsatorna is rendben lett,jobbak lettek a gépek,nagyon jók voltak a Silverstone-i teszten,és a Francia nagydíjon is végre az igazit láthattuk,remélhetőleg ez marad is így.
Ferko2007-07-04 14:07:31 // 26011
Na ez már tuti! A múltkor belinkeltek egy cikket, ami arról szólt, hogy Zsan nincs megelégedve Kimivel, utána meg egy másikat, ami arról szólt, hogy meg van elégedve vele! :))))
Ferke2007-07-04 14:04:43 // 26010
Egyáltalán nem gond szvsz, úgyis minden cikkban másképp írnak mindenről, és mindegyikben van olyan + info, ami a másikban nincs.:))
Ferko2007-07-04 14:04:15 // 26009
Hát sak úgy írtam, viccből! :):):):)
Ferke2007-07-04 14:01:57 // 26008
Sajnos simán lehet, hogy így van.:(( Miért lenne harag?:)))
Benőke2007-07-04 13:55:41 // 26007
Láttam, csak gondoltam belinkelem ezt is, de ha zavar :p
Ferko2007-07-04 13:43:48 // 26006
Attól félek, hogy a mekit nem fogják megbüntetni úgy, hogy pontokat vesznek el. Pedig szerintem így kellene. Amikor csapat utasítás volt Monacoban, ami ugyebár tilos, akkor is mi volt? Egy nagy büdös semmi. Majd a szezon végére talán lezárul a vizsgálat, és a Mekit megbüntetik párszázezer Eurora, Dollárra, vagy amire akarják; talán. Persze Ron elhatárolódik; nyilván én is ezt tenném.
Itt egyébként felvetődik még egy kérdés; számomra legalábbis. Az elmúlt hetekben ment az ilyen-olyan vita - hol kisebb, hol nagyobb - arról, hogy Kimi mennyire nincs formában. Nos, mi van akkor, ha volt olyan, hogy pont csak az ő autóját szórták tele azzal a porral? Persze nem azt akarom mondani, hogy Massa kocsija egyáltalán nem kapott, de Kimi folyamatosan mondta, hogy nincs megelégedva az autóval. A sajtóban mást sem hallottunk - Alonso és Hemi párharcát leszámítva - csak azt, hogy Kimi így, Kimi úgy. A francia nagydíj előtti teljesítményét el sem akartam hinni, és kezdett idegesíteni, hogy mi a jó büdös franc van vele? De most azt gondolom, hogy bizony-bizony ez nem csak az ő hibája lehetett, és ez nekem mindenképp reményre ad okot, hogy Kimi mégsem punnyadt be annyira, mint azt hittük egy páran.
Bocs, ezt el kellett mondanom, mert Kimi fun vagyok! :) De azé' nincs harag? ;-)
Itt egyébként felvetődik még egy kérdés; számomra legalábbis. Az elmúlt hetekben ment az ilyen-olyan vita - hol kisebb, hol nagyobb - arról, hogy Kimi mennyire nincs formában. Nos, mi van akkor, ha volt olyan, hogy pont csak az ő autóját szórták tele azzal a porral? Persze nem azt akarom mondani, hogy Massa kocsija egyáltalán nem kapott, de Kimi folyamatosan mondta, hogy nincs megelégedva az autóval. A sajtóban mást sem hallottunk - Alonso és Hemi párharcát leszámítva - csak azt, hogy Kimi így, Kimi úgy. A francia nagydíj előtti teljesítményét el sem akartam hinni, és kezdett idegesíteni, hogy mi a jó büdös franc van vele? De most azt gondolom, hogy bizony-bizony ez nem csak az ő hibája lehetett, és ez nekem mindenképp reményre ad okot, hogy Kimi mégsem punnyadt be annyira, mint azt hittük egy páran.
Bocs, ezt el kellett mondanom, mert Kimi fun vagyok! :) De azé' nincs harag? ;-)
Mike.2007-07-04 13:39:45 // 26005
:-)))
Tegnap óta csajk erröl beszélünk. :-))
Tegnap óta csajk erröl beszélünk. :-))
Benőke2007-07-04 13:38:58 // 26004
Szerintem vegyél be Kavintont, mert pl ez a cikk még nem volt belinkelve :p
mesa2007-07-04 13:35:56 // 26002
bocs, egyről beszélünk, csak te brod előbb írtad ! :))
mesa2007-07-04 13:34:11 // 26001
Ha most nem bűntetik meg őket, akkor más is kedvet kap.
Szerinted etikusabb egy olyan VB cím, amit az utolsó fordulóban elbukik a Ferrari egy csaló álszent csapattal szemben,aki kapott sanszot, csak hogy bárki tovább izgulja magát ???
Szerintem azzal be is lehetne zárni az egész F1-et.
És elég hülye szemlélet az is, hogy bántsuk a Ferrarit, minek gyárt olyan jó kocsikat, hogy uncsi fél idénytől az F1 :\
Tessék saját erőből, saját kútfőből nemes küzdelemben legyőzni!!!
Szerinted etikusabb egy olyan VB cím, amit az utolsó fordulóban elbukik a Ferrari egy csaló álszent csapattal szemben,aki kapott sanszot, csak hogy bárki tovább izgulja magát ???
Szerintem azzal be is lehetne zárni az egész F1-et.
És elég hülye szemlélet az is, hogy bántsuk a Ferrarit, minek gyárt olyan jó kocsikat, hogy uncsi fél idénytől az F1 :\
Tessék saját erőből, saját kútfőből nemes küzdelemben legyőzni!!!
Ferko2007-07-04 13:20:19 // 26000
Ennél már csak az lenne a jobb, ha Alonslóó is kiesne! :):):):)
Benőke2007-07-04 13:20:15 // 25999
Grando2007-07-04 13:00:10 // 25998
Tehát akkor tulajdonképpen egyetértünk! ;)))))
Grando2007-07-04 12:59:19 // 25997
Na neeeee! ;))
Aki lopott, csalt, az büntit érdemel. Le a meki orrkúpjával! :DDDDD
Aki lopott, csalt, az büntit érdemel. Le a meki orrkúpjával! :DDDDD
Online tag
0
Vendég0
468
Tagok
Új tagjaink
- UTPcableman
- rajkailaszlo