Ron szerintem már saját magának sem hisz, de azért lehet benne valami. Majd kiderül, ha Vettelnek megint "tönkremegy" valami apróság az autóján, amitől elhullik pár ló alóla...:-))
Azon nagyon hízna a májunk, az tuti! Egészen szimpatikus ember ez a ron. :DD Ferrarit is próbálgat, meg minden...
Na jó, csak viccelek. De -100000-ről feljött -10-re. :))
...és persze a Shell nem egy profitorientált közhasznú szolgáltató vállalt, így simán önköltségen bevállalja, hogy reklámozza az Agip-ot (aki nem versenytársa amúgy sem) Világos... :DDD
Ja, most töltöm le az Enzo Ferrari - The Movie filmet - azért csak megkerestem...:-) Eddig kb. a fele "jött le", mert elég lassú a letöltés onnan /valami P2P oldalról/, de meg lesz! ;-)
Csak irigyelni lehet ilyen "mindenható sámánt", mint ez a Williams-es Sam Michael, aki egy futamból megmondja, hogy melyik autó mennyit fogyaszt, ki mennyit tankol futam előtt, melyik motor hatékonyabb, felállítja az erősorrendet... Bráááávóóóó, Michael, nem is értem, hogy miért nem folyamatosan a Williams a világbajnok...? :-DD
Pontosan, pedig ezen szinte mindenki "átsiklott", akinek természetes, hogy van használható agya, ami egyébként pótolhatatlan, nincs átültetés, stb., mint más szerveknél... Talán azoknak lehet némi elképzelésük róla, hogy min mehettett keresztül, akik hasonló cipőben jártak már. Tényleg nem kis csatát nyert!
Az első pont a baleset utáni ellátásért jár, utána, ahogy írják is, hatalmas akaraterő és optimizmus kell ahhoz, hogy pszichésen is "megeméssze" és tovább lépjen, ez talán a nehezebb része, mert ezt csak ő maga tudja megoldani. A pakliban még az is benne van, hogy ilyen mértékű fejsérülést, műtétet /ha az agy is sérült - nem kell hozzá nagy sérülés/ "utóhatások" is követhetnek, pl. epilepszia.
Mióta nekem is volt hasonló "élményem" én sem csak "kötelességből" megyek félre a mentőknek és mindig libabőrös vagyok, függetlenül attól, hogy kivel, miért, hová siet...