Tom122010-10-17 12:12:42 // 90842
...a szerencse nagy úr, talán a legnagyobb a F1-ben is, van, mikor betalál, van, mikor nem, abban is lehet valami, hogy "vak".:-)
Tom122010-10-17 12:08:54 // 90841
"Ez idő alatt Mansellt és Alesit tartottam a legtöbbre. Schumacher eredményeit pedig sosem lehetett nem elismerni..."
Érdekes, azt hittem, ezzel csak én vagyok így...:-))
Érdekes, azt hittem, ezzel csak én vagyok így...:-))
Tom122010-10-17 12:05:08 // 90840
...hát igen, szerintem az nagy lökést adott volna a továbbiakban is neki, de, hát... :-/
Tom122010-10-17 11:55:11 // 90839
Te már tudsz valamit, hogy mi lesz ad idei év vége? ;-)
Sok csapat szeretne folyamatosan az első 3 között, az év utolsó negyedében még mindig a VB címért küzdve "bukdácsolni".;-)
Sok csapat szeretne folyamatosan az első 3 között, az év utolsó negyedében még mindig a VB címért küzdve "bukdácsolni".;-)
Tom122010-10-17 11:48:29 // 90837
"Massának és a rajongóinak azzal a tudattal kell majd élni, hogy Ferrarival nem jött össze a VB cím, voltak már hasonlóak a múltban is, és lesznek a jövőben is."
...de legalább él. Én pl. nagyon nehezen emésztettem meg Gilles Villeneuve halálát, ő is megérdemelt volna 1 - 2 VB címet /sőt, ha tovább élt volna.../, meg legalább annyit Alesi is, de ilyen az élet...
...de legalább él. Én pl. nagyon nehezen emésztettem meg Gilles Villeneuve halálát, ő is megérdemelt volna 1 - 2 VB címet /sőt, ha tovább élt volna.../, meg legalább annyit Alesi is, de ilyen az élet...
Satti2010-10-17 11:37:14 // 90836
Egy jót bulizni sosem késő, nem életkorhoz kötött, sőt, igazán fiatalon nem is lehet értékelni az igazán jó bulit, ahhoz érni kell! :-))
Tom122010-10-17 11:36:41 // 90835
Nyugodtan leírhatod róluk is a véleményed, legalább nem fogunk itt unatkozni még egy jó darabig...:-)))
Satti2010-10-17 11:35:06 // 90834
Na, ez az. :-) Általában vmelyik szakértő elkezdi a fikázást, mert állandóan erős a késztetés erre. :-))
Érdekes módon az aktuális pilótákról sosem esik ennyi szó vmiért. :-)
Hajrá!! :-))
Érdekes módon az aktuális pilótákról sosem esik ennyi szó vmiért. :-)
Hajrá!! :-))
Satti2010-10-17 11:32:26 // 90833
Nem kell ezt ennyire túlragozni, az a jobb, aki több pontot gyűjt, ha csak 1 ponttal lesz VB, akkor annyival, nem az a lényeg, 2003-ban MS is csak 2 ponttal lett a VB, éppen Kimi előtt, abban az évben volt az ominózus visszatolása a Nürburgringen, ahol azon a futamon MS 4 pontot szerzett, mondhatni azon múlt a VB címe, de akkor az úgy alakult, ennyi, 2007-ben, meg úgy alakult, ahogy, az ellentábor elfelejti soxor azt, hogy abban az évben nem csak a csodás Felipének volt műszaki problémája, Kimi alatt 2-szer is bexart a Ferrari és dobogós helyről esett ki ez miatt, de a VB címhez nem kis mértékben hozzájárult valószínűleg abban az évben a 6 futamgyőzelem is, úgyhogy nem kell a véresszájú vörös szemüveges szájtépés, ez van, volt, ezt így kell elfogadni. Elhiszem, hogy xar érzés lehet a Massa fanoknak, hogy a brazil gyerek nem lett VB a Ferrarinál, mivel először MS-t kellett kiszolgálnia, utána sem sikerült annyival jobbnak lennie, most meg már Alonso mellett szintén nincs esélye, valószínűleg jövőre sem. Ezt kell elfogadni, vagy nem, attól még nem fognak változni a dolgok és az elmúlt események és eredmények sem. Massának és a rajongóinak azzal a tudattal kell majd élni, hogy Ferrarival nem jött össze a VB cím, voltak már hasonlóak a múltban is, és lesznek a jövőben is.
Ja, és hajrá Vettel! :-)
Ja, és hajrá Vettel! :-)
Tom122010-10-17 11:30:26 // 90832
Szerintem is át kéne rakni az "örök téma" topicba...:-D
Én is csak azért írogatok itt, mert pont ráérek és nincs futam - sajnos...:-)
Én is csak azért írogatok itt, mert pont ráérek és nincs futam - sajnos...:-)
Tom122010-10-17 11:26:44 // 90831
Szerintem is...:-)
...vagy inkább botrányhős, de az ilyen "bohócokra" is szükség van, hogy ne legyen unalmas az élet - meg a topic futamok között...:-DD
...vagy inkább botrányhős, de az ilyen "bohócokra" is szükség van, hogy ne legyen unalmas az élet - meg a topic futamok között...:-DD
Tom122010-10-17 11:20:16 // 90830
Pont ez a baj, lehet, hogy azóta már kétszeres VB lehetett volna...
"Főlleg hogy még VB is lett:))ami sokaknak nem nagyon jön össze a ferkával:)))"
Eae! :-))) Sőt, tovább megyek, nem csak sokaknak /eddig 1,5 emberről van szó, mert az idei év még nincs lezárva :-)/ nem jön össze a FERRARIval, hanem nagyon - nagyon sok embernek nem jön ösze a Ferrarin kívül évente, csak egynek, ami csak 1 ponton múlhat, amihez oltári nagy szerencse is kell, ha tetszik, ha nem...
"Na ki a király?:))))"
M. Schumacher - eddig - az elért eredményeit tekintve.;-)
"Főlleg hogy még VB is lett:))ami sokaknak nem nagyon jön össze a ferkával:)))"
Eae! :-))) Sőt, tovább megyek, nem csak sokaknak /eddig 1,5 emberről van szó, mert az idei év még nincs lezárva :-)/ nem jön össze a FERRARIval, hanem nagyon - nagyon sok embernek nem jön ösze a Ferrarin kívül évente, csak egynek, ami csak 1 ponton múlhat, amihez oltári nagy szerencse is kell, ha tetszik, ha nem...
"Na ki a király?:))))"
M. Schumacher - eddig - az elért eredményeit tekintve.;-)
Willy2010-10-17 11:19:30 // 90829
Nagyon jó el lehet szórakozni ezen a topicon. Ahhoz képest, hogy valaki már lassan egy éve nincs az F1-ben a hsz-ek 80%-a róla szóljon ennél nagyobb elismerés nem kell. És az se véletlen, hogy e bizonyos személlyel nem szimpatizálók hozzák fel állandóan a témát.
Mehet tovább a szidás, alkoholistázás, hajrá! :)))
Mehet tovább a szidás, alkoholistázás, hajrá! :)))
Grando2010-10-17 11:18:39 // 90828
Az image-et tekintve inkább popsztár, mint autóversenyző. :)))
Tom122010-10-17 11:13:17 // 90827
Az.:-))
Pedig csak 1 "vázsszón" múlik az egész: imidzs /image/.
Kimi ezt alakította ki magáról, így jó neki, akkor a hívei nem tudom miért tiltakoznak ellene.
Nekem sincs vele semmi bajom, még ha úgy is tűnhet néha. Frankó haver lehet, akivel határtalanul lehet bulizni, de a F1-ben nem ezt értékelik, amint az élet bizonyította...
...meg úgy néz ki, a WRC-ben sem...
Pedig csak 1 "vázsszón" múlik az egész: imidzs /image/.
Kimi ezt alakította ki magáról, így jó neki, akkor a hívei nem tudom miért tiltakoznak ellene.
Nekem sincs vele semmi bajom, még ha úgy is tűnhet néha. Frankó haver lehet, akivel határtalanul lehet bulizni, de a F1-ben nem ezt értékelik, amint az élet bizonyította...
...meg úgy néz ki, a WRC-ben sem...
Tom122010-10-17 11:07:37 // 90826
Montezemolo meg józanon, mikor a Ferrari nem lett VB, most már nem is tudom, hogy mi a jobb...:-DD
Tom122010-10-17 11:00:42 // 90825
Hidd el, hogy a "kirakatban", hogy a csúcson maradj és tartani tudd minél tovább az elért színvonalat, Te is "pózolnál" - egyébként én sem szeretem az ilyen "természetellenes" dolgokat, de mi van, ha valaki csak úgy kapásból "normális" és nem érdeli az alkohol?:-)
Kitombolhatta volna magát 15 - 20 éves korában, mint más és nem lenne "pletyka"...
Kitombolhatta volna magát 15 - 20 éves korában, mint más és nem lenne "pletyka"...
Tom122010-10-17 10:55:27 // 90824
"2003-ban részegen Suzukában a VB megnyerése után az éjjeli bulin, egy targoncával ródeózott, meg tv-ét hajigált ki az ablakon..."
Hmmm... Csak én maradtam le erről...?
Hmmm... Csak én maradtam le erről...?
Tom122010-10-17 10:52:40 // 90823
Mindenkinek meg kell vívni a saját harcát...;-))
Tom122010-10-17 10:50:14 // 90822
Így van, tökéletesen egyetértek. Én pl. Mansellt, Sennát. Prostot, Schumachert - de inkább nem sorolom - még a "bulvársajtóban" sem láttam hulla részegen, sőt egyáltalán nem...
Ezt nem engedheti meg magának egy élsportoló, persze, vannak akiknek pont ezért tetszik, mert "nem fél önmaga lenni". ...ahogy vesszük, ennyi erővel a rajt előtt pl. a rajtrácson kivizelhette volna magát az autó mellett - miért ne? ;-DDDD
Ezt nem engedheti meg magának egy élsportoló, persze, vannak akiknek pont ezért tetszik, mert "nem fél önmaga lenni". ...ahogy vesszük, ennyi erővel a rajt előtt pl. a rajtrácson kivizelhette volna magát az autó mellett - miért ne? ;-DDDD
Tom122010-10-17 10:41:50 // 90821
Nem vagy az "kis mennyiségben gyógyszer", vagy inkább serkentő.;-DD
...csak a határt nehéz pontosan belőni...:-))
...csak a határt nehéz pontosan belőni...:-))
Tom122010-10-17 10:39:57 // 90820
Állítólag, minden egyes "sárga földig ivási akció" 1millió idegsejtet pusztít el a szervezetben /főleg az agyban/, amik nem regenerálódnak, vagy csak nagyon lassan /ha nem jön egy újabb adag/.
Szóval nincs kizárva, hogy barátunk ezért "már nem a régi"...
Szóval nincs kizárva, hogy barátunk ezért "már nem a régi"...
Tom122010-10-17 10:35:35 // 90819
Természetesen nincs vita, nem is avatta szárrá senki, de, ha így folytatja, akkor előbb - utóbb lecsap rá egy "élcsapat", persze, addig még szeretnénk tőle látni hasonló "megoldásokat". :-))
...csak nehogy pl. a McLaren csapjon le rá előbb...
...csak nehogy pl. a McLaren csapjon le rá előbb...
Tom122010-10-17 10:30:44 // 90817
"Én a magam részéről egyáltalán nem bántam, hogy kirakták a csapattól..."
Sokan vannak ezzel így - páran meg nem, mert nek Kimin túl nincs élet...:-))
Sokan vannak ezzel így - páran meg nem, mert nek Kimin túl nincs élet...:-))
Tom122010-10-17 10:24:56 // 90816
Még szép, én a feléért sem haragudnék...;-D
Tom122010-10-17 10:24:12 // 90815
Nincs mit, csak azért néztem utána, mert már én is kíváncsi voltam, hogy hogyan keveredett a F1-be...:-))
Gerion2010-10-17 09:31:15 // 90814
A szezonnyitót ugyan kis szerencsével nyerte, de azután a 2007. Francia GP előttig Raikkonen hibát hibára halmozott, és komolyan elkezdődött a találgatás a sajtóban, hogy mikor bocsátják el. Ekkor összekapta magát, nyerte a francia és az angol GP-t, de 2007-ben a Monza előtt még Massa állt jobban! Felipe ott is Raikkonen előtt ment, de sajnos végül a felfüggesztés hibája miatt a 10. körben. A csapat Raikkonent sztárnak hozta, schumacheri fizetéssel, így azon, hogy Felipe a jobb, el sem mertek gondolkozni, beáll mindenki a sztárgázsis mögé ezután...
A 2007-es címben pedig az utolsó két GP hatalmas szerencséje volt a döntő, amikor Kínában a McLaren megtette azt a szívességet, hogy a pole-ból induló Hamiltont nem hozták ki időben kerékcserére és végén nullázta a versenyt. Hatalmas szerencse, ledolgozott 10 pontot, de ez még nem elég. Jött a záró Brazil GP, Massa-Hamilton-Raikkonen rajtsorrenddel. Raikkonen így nem VB. Ekkor jött a nagy mázli: Hamilton belassult egy időre és eltűnt a mezőny mélyén. Ez még mindig nem volt elég, a versenyt a lenézett, béna, közpszerű, pösze, hisztis, stb Felipe vezette, akinek át kellett adni a vezető helyet, erre a boxkiállásoknál sor is került, így a nagy, verhetetlen, zseniális, istenadtatehetség Raikkonen 1 pontocskával nagyonmegérdemelten bajnok lehetett.
2008-ban pedig igazi bajnokként nem lett jóllakott, sorba nyerte a futamokat, elmosta Felipét a pályáról és szép címvédéssel igazolta, hogy nem a kétkedőknek volt igazuk. :)
A 2007-es címben pedig az utolsó két GP hatalmas szerencséje volt a döntő, amikor Kínában a McLaren megtette azt a szívességet, hogy a pole-ból induló Hamiltont nem hozták ki időben kerékcserére és végén nullázta a versenyt. Hatalmas szerencse, ledolgozott 10 pontot, de ez még nem elég. Jött a záró Brazil GP, Massa-Hamilton-Raikkonen rajtsorrenddel. Raikkonen így nem VB. Ekkor jött a nagy mázli: Hamilton belassult egy időre és eltűnt a mezőny mélyén. Ez még mindig nem volt elég, a versenyt a lenézett, béna, közpszerű, pösze, hisztis, stb Felipe vezette, akinek át kellett adni a vezető helyet, erre a boxkiállásoknál sor is került, így a nagy, verhetetlen, zseniális, istenadtatehetség Raikkonen 1 pontocskával nagyonmegérdemelten bajnok lehetett.
2008-ban pedig igazi bajnokként nem lett jóllakott, sorba nyerte a futamokat, elmosta Felipét a pályáról és szép címvédéssel igazolta, hogy nem a kétkedőknek volt igazuk. :)
Iniezione2010-10-17 02:25:44 // 90813
Látszik,hogy semmi pletyka:))ezeréves storyk:))
Xixo2010-10-17 01:13:11 // 90812
Mert 2007ben egy műszaki hiba miatt kiesett Monzában, ennek köszönhetően Raj elé került a tabellán és őt kellett támogatnia. 2008ban pedig mindössze egy ponttal maradt le a címről.
De ha már itt tartunk, akkor az Isten miért nem lett többszörös VB? 2002-től ült nyertes autóban... :)
De ha már itt tartunk, akkor az Isten miért nem lett többszörös VB? 2002-től ült nyertes autóban... :)
Xixo2010-10-17 01:09:14 // 90811
(Áááá, Kimi megérdemelten-bőven-csak saját magának köszönhetően-stbstbstb lett vb, míg Massa béna-soseleszvb-középszerű-másodpilóta... Igaz hogy ugyanaz a pont billentette egyszer erre - egyszer arra a mérleget, de az mindegy...) :))))
Kazes☻2010-10-17 00:37:20 // 90810
Teljesen megértelek, ezt mindenki maga dönti el, de azt hiszem annyit megérdemel Ő is, hogy rendesen írjuk a nevét. :)
Gerion2010-10-17 00:30:14 // 90809
Hát igen... 1989 óta vagyok Ferrari drukker, nagyon sokféle pilóta volt ezalatt a Csapatnál, mindet lehetett ezért vagy azért becsülni, de ezt a kimit sose tudtam kedvelni, és olyan "épp ideje volt"-érzéssel fogadtam, amikor kirakták.
Ez idő alatt Mansellt és Alesit tartottam a legtöbbre. Schumacher eredményeit pedig sosem lehetett nem elismerni, de a 2006. brazil GP, az utolsó ferraris futamán mutatott zseniális produkciója minden addigi botlását feledtette a szememben.
Ez idő alatt Mansellt és Alesit tartottam a legtöbbre. Schumacher eredményeit pedig sosem lehetett nem elismerni, de a 2006. brazil GP, az utolsó ferraris futamán mutatott zseniális produkciója minden addigi botlását feledtette a szememben.
Iniezione2010-10-17 00:23:58 // 90808
KI MInt vet úgy arat!!!!:)
Gerion2010-10-17 00:13:06 // 90807
Massa 2008-ban jobban megérdemelte volna a VB-t, mint 2007 kimi...
Kazes☻2010-10-17 00:06:22 // 90806
Nagyon utálhatod ezt a Kimi fiút, mert mindent jól írtál, csak az Ő nevét küldted kisbetűvel. :P
Kriszo2010-10-17 00:02:30 // 90805
Csak kérdezem egyébként most nem azért.. de ha Massa olyan kurva jó pilóta akkor az itt eltelt öt év alatt hogyhogy nem lett vb?:)Pedig 2007ben 2008ban az egyik legütőképesebb auto volt a mezőnyben..
De ha te mondod elhiszem hogy Massa sokkal jobb...)
De ha te mondod elhiszem hogy Massa sokkal jobb...)
pb_2010-10-16 23:32:37 // 90802
NM a csapatról írtam.))
Gerion2010-10-16 23:30:52 // 90801
Lehet, hogy ti tárgyaltátok az oldalon 8 éve, én 8 éve az akkor új Honda Accordomat hajtottam, és nem olvastam semmi alfás oldalt.
Nem akartalak vallásodban megbántani, és nyugodtan borulj le a Nagy Kimi oltárkép előtt otthon. Biztosan tévedek. Nem, nyilván nem alkoholista. 2007 közepén sem jöttek a hírek, hogy év végén elbocsáthatják, annyira gyengén teljesített az év első felében. A VB címe is csak az ő érdeme, annak, hogy a McLaren és Hamilton vesztették el neki, az is csak rágalom. Nyilván 2008-ban is sokkal jobb volt Massánál, és Felipe hungaroringi balesetéig is raikkonen volt a jobb.
Csak aztat nem értem akkor, hogy ezt a géniuszt miért rúgta ki a Ferrari még annak az árán is, hogy inkább fizetik neki idén is a bőven túlárazott fizetését. Biztos a nemzetközi maffia, meg a Santander összeesküvése.... :) Meg miért nyilatkoztak olyanokat róla a Ferrari mérnökei, hogy semmit nem lehetett vele beszélni.... Vagy pl miért ment el ez a kiváló ember senkinek sem szólva a 2007.spanyol GP után állítólag hokimeccset nézni a TV-ben (vagy a bárban....) a futam utáni értékelő csapatmegbeszélés elől.
Na, mindegy. Legyen neked raikkonen a meg nem értett hős. Számomra egy tehetséges pilóta, aki azonban évek munkájával elitta magából azokat a tizedeket, amik a pályája elején kiemelték őt. A végére csak egy bőven túlárazott, teljesen kiégett, erősen középszerű pilóta maradt belőle.
Nem akartalak vallásodban megbántani, és nyugodtan borulj le a Nagy Kimi oltárkép előtt otthon. Biztosan tévedek. Nem, nyilván nem alkoholista. 2007 közepén sem jöttek a hírek, hogy év végén elbocsáthatják, annyira gyengén teljesített az év első felében. A VB címe is csak az ő érdeme, annak, hogy a McLaren és Hamilton vesztették el neki, az is csak rágalom. Nyilván 2008-ban is sokkal jobb volt Massánál, és Felipe hungaroringi balesetéig is raikkonen volt a jobb.
Csak aztat nem értem akkor, hogy ezt a géniuszt miért rúgta ki a Ferrari még annak az árán is, hogy inkább fizetik neki idén is a bőven túlárazott fizetését. Biztos a nemzetközi maffia, meg a Santander összeesküvése.... :) Meg miért nyilatkoztak olyanokat róla a Ferrari mérnökei, hogy semmit nem lehetett vele beszélni.... Vagy pl miért ment el ez a kiváló ember senkinek sem szólva a 2007.spanyol GP után állítólag hokimeccset nézni a TV-ben (vagy a bárban....) a futam utáni értékelő csapatmegbeszélés elől.
Na, mindegy. Legyen neked raikkonen a meg nem értett hős. Számomra egy tehetséges pilóta, aki azonban évek munkájával elitta magából azokat a tizedeket, amik a pályája elején kiemelték őt. A végére csak egy bőven túlárazott, teljesen kiégett, erősen középszerű pilóta maradt belőle.
Iniezione2010-10-16 23:29:11 // 90800
igen azóta is bukdácsol a csapat de talán jövőre ha valaki csinál nekik egy autót:))pl Adrián:))
pb_2010-10-16 23:28:11 // 90798
NM kLl mindNt az autóra fogni.)
Iniezione2010-10-16 23:27:33 // 90797
de hogy a létszám meglegyen(töltelék)arra jó a ferka:))
pb_2010-10-16 23:26:29 // 90795
Írd le nyugodtan, senki nM mondta, hogy ne tedd. BLexart mindNbe, és az ivászattal, + a bulival foglalkozott, eZrt vágták ki. Ez a mostani tLjesítményén is látszik, sztM vodkát tetet a kocsi frissítő rNdszRébe.)))
Iniezione2010-10-16 23:26:21 // 90794
azóta sincs vb autójuk:)))))))))
Iniezione2010-10-16 23:25:01 // 90793
ha valaki beleszart akkor az a ferrari volt!!!!saját maguk is elismerték hogy egy kalap szar volt a vas!!!!!!