Az Uno találkozók gyönyörű emlékek. :) Nagyon jó kis társaság volt az... Még meg van valahol a videó ahol 180-nal 60-nal repesztesz szabályosan haladsz a Velencei főúton. :))
Én még emlékszem arra a Caola reklám fára a tűzfalon:) Meg a régi válfalra is.
Arra jártam suliba az azóta megszűnt 1 es busszal.
Kolégám pár házra lakik onnan. Náluk az udvaron még míndíg meg van a régi várfal...
Még pár kép:)
na ez gyonyoru ,van lada, meg van trabant, meg meg tobb lada, egy kacsa, elvetve egy warbi, megint egy lada. meg ott a hatterben valami nyugatinak kinezo amit nem latok pontosan :)
Pár éve a rokonoktól kaptam egy Pacsirta rádiót.
1964-es gyártás, még a kezelési utasítás is megvan hozzá. Nyugdíjas, volt GELKA-s szerelővel rendbe tetettem (ki kellet porolni és behangolni) most működőképesen itt figyel a szekrényben. Technikatörténeti emlék. Anno az egyik legmodernebb készülék volt, URH sávval.
Ennek a sportgézának sosincs egy pozitív cikke se. Tény, hogy költeni kell új létesítményekre ill. a meglévők felújítására. Ezért is kéne, hogy történjen valami nálunk. Mert most őszintén? Minek?
Győrben megépült a gyönyörűséges ETO stadion. Ill. még épül ETO park néven, szállodával, plázával, stb. Kong az ürességtől, nincs kihasználva.
Eredmény is kellene ahhoz, hogy megteljen.
Akkoriban viszont elég sok városi legenda keringet, hogy a légpuskák nem volt pontosan beállítva. Aztán gyerekként a sokadik probálkozás után ... :-)))
Nem volt mindegy, hogy 5 és 8 Ft volt egy lövés, most meg 150-200. Annyiból már meg is lehet venni azt a bóvlit :)
Ma már a céllövöldénél sem látom, hogy tolonganának...
Gyerekkoromban még széntüzelésű kályhánk volt, és ősszel jöttek a szenesek egy Zillel, és nagy kosarakban hordták le a pincébe. Aztán meg vödrökben kellett felhozni a második emeleti lakásba.