Naná hogy melléálltam! Szerencsére összefutottunk a parkolóban, üdv innen is! (Kezelés, pár mondat váltás az ismeretlen tulajdonossal; ilyenkor érzem hogy érdemes...)
Október elején kezdtem el futni. Ez nekem éppen elég. Így is alig tudtam rávenni magam. A torkomat viszont féltem. Majd tavasszal folytatom, addig máshogy mozgok. :-)
Dehogynem jó :) Csak fel kell öltözni :)
Személy szerint még jobban is szeretem, mint melegben. Legalább tényleg kikapcsol :))) Csend van, az ember tüdejét maszk nélkül jegesre marja a sarki szél :) Nincs ennél jobb... :)
Nagyon elszánt volt a tekintete mikor közölte ,tehát halálosan komolynak tűnt,igaz közben iszogattunk ...ja és előző nap be is rúgtunk,de szerintem ennek semmi köze a történethez !!! :-D
Üdv
Csak hogy ellenpélda is legyen.ma a gyerekeket vittem Kecskemétre Kunszentröl.Mikor átértünk a hídon kiderült,hogy a bolt ahova készülnek nyitva sincs.Félreálltam a gyalusi kanyarodó sáv elejére vészvillogóval míg eldöntik mi legyen.Jött szemböl egy piros GT.Üdvözlés megvolt.Aztán hátulrol egy ezüst 156 1.8 TS.Satu és visszatolatott hozzám.A sofőr kiszállt és én is.Megbeszéltük,hogy nem lerohadt a vas csak kupaktanács van.Majd elköszöntünk és ment mindenki a dolgára.Azért van ilyen is.Jó érzés volt :)
Üdv. azoknak az Alfásoknak, akik ma Vértesboglár és Bodmér között a lerobbant autóm mellett elmentek megállás és köszönés nélkül! :(
Ők nem tudják valószínüleg, hogy milyen autóban ülnek. Az Alfa-szellem nem hatotta át őket! :(
Ma délelőtt fél 11 magasságában összefutottam GEORGE bratyómmal a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Illetve csak én láttam, de ő nem vett észre. :-(
Aztán egy 155-el villantottunk össze, de sajnos nem láttam, hogy ki volt az, mert olyan gyorsan történt minden! :-DDDDD
Hat ot meg nem sikerult lekapni😃😉ill fotozni😃,de ha sikerul megosztom😉.Szemelyleiras:kb 168cm magas 56kg es a kaszni is olyan,mintha az Alfa szaboi rajzoltak volna😉