Hát ez tényleg komoly. Ugye én képet a nagykertől soha nem kapok, mindig neten vadászok a "paraméterek" alapján, így sok részlet, erről a modellről sem volt meg, de tényleg nagyon gyönyörű! :)
Egyébként már nagyon "karácsony" van. Eddig simán alkudoztam az összes nagykerrel és mindig én voltam a nyerő. Ma simán lepattantam róluk, mondván ha nem viszem el én, lesz másik ötven akinek kell... :) Szóval szezon van! :)
Azért Csörinek szereztem ma egy RZ-t kb. 60%-os áron a nagyker árhoz képest! :) Hong-Kongban még nincs karácsony! :)))
Igazából Alfa téren "csak" a pálya autókat szemeltem ki, mert azok nagyon nagyon bejönnek, de úgy gondoltam, hogy ha találok GTV modellt, akkor azt sem hagyom ki. Szóval Csörin és Szilárdon kívül, rendelnem kellett magamnak is egyet! :)))
Hát megint megelőztél, mivel nem gondoltam, hogy kelleni fog neked. Most 2 darab van van és az egyik tutti nekem is kell :) Taxi kolléga még nem válaszolt, ha neki is kell, akkor ez a kör az övé és neked szerzek másikat januárig :) Ha neki nem kell, akkor nem hírdetem tovább, hanem félreteszem neked, a januári csomagodba! :))
Most jött meg Hong-Kong-ból az 1:18-as F60 Massa modellem! :)
Hát még mindig nagyon ronda ez az autó, de a modell überbexarás mennyire komolyan ki van dolgozva! Úgylátszik a HotWheels egyre komolyabban veszi a piaci versenyt és a minőségre koncentrál!!! :) Csak így tovább! :)
Persze azért az én szívem csücske továbbra is az Ixo La Srotia kollekció! :)